Mělo....Grady přitáhl málo "slunečnic" z diskotéky na pokojepalo wrote:To nemělo chybu !!!

Moderator: Czech Moderators
Mělo....Grady přitáhl málo "slunečnic" z diskotéky na pokojepalo wrote:To nemělo chybu !!!
Tak ale aspoň tam byla jako růže mezi trnímpupajdi13 wrote:Mělo....Grady přitáhl málo "slunečnic" z diskotéky na pokojepalo wrote:To nemělo chybu !!!, jedna pro všechny
to je hodně slabý
, ještě že mi dal to CMko.
Pupčo to vravel...všetci si zapamätajú len to, že on nedal penaltuMccgrady wrote: 2) Neproměněná penalta Pupajdiho
-jediný neproměněný pokutový kop, který nebyl na srazu proměněn patří šerifovi
1) Si si istý tým čistým skóre?Mccgrady wrote: 3 SHIT
1) Diskotéka v pátek, kde bylo tak krásných ženských, že se mi ještě teď točí hlava a nikdo nebyl schopen scorovat je pro mě osobně největší zklamání.
-s Robatkem jsme se cestou na ubytovnu pak málem rozbrečeli
2) Neproměněná penalta Pupajdiho
3) Sobotní vrabec a snídaně
-jestli tohle byl vrabec, tak já jsem čínský bůh srandy. Ranní snídaně, na které jsem chodil sice později ale přišel se nedaly skoro ani jíst....a to proto,že tam nic nebylo![]()
1) někdo na srazu říkal, že ps2512 manželka jsem chodí to číst, tak proto držím hubuHippopotamus wrote:1) Si si istý tým čistým skóre?Mccgrady wrote: 3 SHIT
1) Diskotéka v pátek, kde bylo tak krásných ženských, že se mi ještě teď točí hlava a nikdo nebyl schopen scorovat je pro mě osobně největší zklamání.
-s Robatkem jsme se cestou na ubytovnu pak málem rozbrečeli
2) Neproměněná penalta Pupajdiho
-jestli tohle byl vrabec, tak já jsem čínský bůh srandy. Ranní snídaně, na které jsem chodil sice později ale přišel se nedaly skoro ani jíst....a to proto,že tam nic nebylo![]()
![]()
2) Pupčo to vravel...všetci si zapamätajú len to, že on nedal penaltuBtw. penaltu nedali dvaja
3) Nemáš vyspávať do obeda, keby si mal v tej posteli aspoň ženskú, ale takto
2) A kolik vlastně dopadl ten fobálek? Ono totiž nekteří byli tou dobou v hospodě a chlemtali zase pivoMccgrady wrote: 2) Neproměněná penalta Pupajdiho
Celkově u mě vládne obrovská spokojenost. Moc rád jsem Vás všechny poznal a těším se příště zase naviděnou
nejvíc rad si myslím dostal HADISšutr wrote:Ta Tvoje penalta Pupajdíku šla stejně nad břevno, takže jsem ji sice díky Své výšce chytil, ale kdyby v tu chvíli byl třeba v kase Azor, stejně by to branka nebyla![]()
Sraz byl skvělý, pokecali jsme o všem, nejenom o SP, ikdyž je pravdou že i pár cenných rad jsem tam dostalPokud bude pasovat termín, rád se zúčastním i příští rok.