IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgické)??

Moderator: Czech Moderators

IV. sraz chci uspořádat v termínu:

Poll ended at Tue Nov 27, 2012 7:25 pm

1 ) od 17. & 24. května 2013
7
25%
2 ) od 31.5. & 7. června 2013
4
14%
3 ) 14.-16. června 2013
2
7%
4 ) 21.-23. června 2013
5
18%
5 ) 28.-30. června 2013
10
36%

Total votes: 28

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: IV. SP Sraz české komunity (případně i slovenské,belgick

Post by pupajdi13 »

palo wrote:To nemělo chybu !!! :wink:
Mělo....Grady přitáhl málo "slunečnic" z diskotéky na pokoje 8) , jedna pro všechny :?: to je hodně slabý :lol: , ještě že mi dal to CMko.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
xixor

Post by xixor »

Já si dal LF, a fakt mi dost nechutnalo. Ale snědl jsem ho, že jo, kdy jindy máš možnost sežrat protivníkovi část mančaftu... :D
FCB Shucadlo, stále v propadlišti dějin,
Sraz české a slovenské SP kumunity http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 01&start=0
Azor

Post by Azor »

pupajdi13 wrote:
palo wrote:To nemělo chybu !!! :wink:
Mělo....Grady přitáhl málo "slunečnic" z diskotéky na pokoje 8) , jedna pro všechny :?: to je hodně slabý :lol: , ještě že mi dal to CMko.
Tak ale aspoň tam byla jako růže mezi trním :mrgreen: A kdy vlastně Grady se vyhrabal z postele a došel na snídani? :mrgreen: Ale tak parádní víkend, rok uběhne jak voda a než se rozkoukáme, tak v roce 2014 tu bude další SP sraz :twisted:
Hadis

Post by Hadis »

Já bych to tu moc veřejně nerozebíral ;)

Každopádně, přes počáteční nervozitu a dlouhé čekání na raut, musím konstatovat, že jídlo bylo tentokrát ještě lepší než minule.
účast skvělá, nečekal jsem, že přijedou všichni, co byli nahlášeni ( tedy kromě TomkyCZ ).

Děkuji všem za účast, bylo to vážně super a příští rok můžeme vyrazit zas, domluvíme-li se.

Doufám, že všichni dorazili v pořádku domů, my jsme s Jindrem ( Betisem ) trpěli celou cestu, spravil jsem se až u známých kolem sedmé večer po cca půl litru vína :lol:
AC Had Bozak

Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

První dojmy ze srazu

Rád bych poděkoval všem účastníkům soccerprojectového srazu. Bylo to super. Akce velice vydařená!!! S někým jsem si rozumněl skvěle, s někým méně.... s někým trochu a s někým vůbec :lol:

Nebudu se tu dlouze rozepisovat, protože na mě kouká klient :lol: ale ve zkratce napíšu TOP 5 NEJ a 3 FUCK NEJ

5 NEJ
1) Pochvala organizátorům za vymyšlení a propracování celé akce /místo konání,časový harmonogram/
-nevím kdo se o co přesně staral, takže nemohu jmenovat. Přišlo mi,že se tam do dost věcí montoval HADIS, takže toho vyzdvihnu, ostatním se omlouvám, určitě v tom nebyl sám.
2) Sklípek
-pro mě úžasnej žázitek a co nevidět ho budu s jinou partou opakovat! Škoda, jen že jsem pana Šuského moc nevnímal a debatoval venku o pro mě důležitějších věcech :-)
3) Čistý hattrick, kterého naprosto nepochopitelně docílil Pupajdi v přátelském zápase
-a pak,že zázraky neexistují :lol:
4) Diskotéka v Zaječím byla fenomenální! :shock: ....ranní překvapení,že je nás na pokoji o jednU víc bylo pro mě menším překvapením :P
-mohlo to dopadnout líp, ale i mnooooooohem hůř :-)
5) To, že xixor snědl druhý den mé LF.
-i já musel CB na závěr vyplivnout

3 SHIT
1) Diskotéka v pátek, kde bylo tak krásných ženských, že se mi ještě teď točí hlava a nikdo nebyl schopen scorovat je pro mě osobně největší zklamání.
-s Robatkem jsme se cestou na ubytovnu pak málem rozbrečeli
2) Neproměněná penalta Pupajdiho
-jediný neproměněný pokutový kop, který nebyl na srazu proměněn patří šerifovi
3) Sobotní vrabec a snídaně
-jestli tohle byl vrabec, tak já jsem čínský bůh srandy. Ranní snídaně, na které jsem chodil sice později ale přišel se nedaly skoro ani jíst....a to proto,že tam nic nebylo :!:

Celkově u mě vládne obrovská spokojenost. Moc rád jsem Vás všechny poznal a těším se příště zase naviděnou
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Mccgrady wrote: 2) Neproměněná penalta Pupajdiho
Pupčo to vravel...všetci si zapamätajú len to, že on nedal penaltu :mrgreen: Btw. penaltu nedali dvaja :wink:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Mccgrady wrote: 3 SHIT
1) Diskotéka v pátek, kde bylo tak krásných ženských, že se mi ještě teď točí hlava a nikdo nebyl schopen scorovat je pro mě osobně největší zklamání.
-jestli tohle byl vrabec, tak já jsem čínský bůh srandy. Ranní snídaně, na které jsem chodil sice později ale přišel se nedaly skoro ani jíst....a to proto,že tam nic nebylo :!:
1) Si si istý tým čistým skóre? :wink:
2) Pupčo to vravel...všetci si zapamätajú len to, že on nedal penaltu :mrgreen: Btw. penaltu nedali dvaja :wink:
3) Nemáš vyspávať do obeda, keby si mal v tej posteli aspoň ženskú, ale takto :idea:
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

Hippopotamus wrote:
Mccgrady wrote: 3 SHIT
1) Si si istý tým čistým skóre? :wink:
2) Pupčo to vravel...všetci si zapamätajú len to, že on nedal penaltu :mrgreen: Btw. penaltu nedali dvaja :wink:
3) Nemáš vyspávať do obeda, keby si mal v tej posteli aspoň ženskú, ale takto :idea:
1) někdo na srazu říkal, že ps2512 manželka jsem chodí to číst, tak proto držím hubu :-)
2) já si pamatuju jen jeho penaltu :-)
3) ....bez komentáře :P
Azor

Post by Azor »

Mccgrady wrote: 2) Neproměněná penalta Pupajdiho

Celkově u mě vládne obrovská spokojenost. Moc rád jsem Vás všechny poznal a těším se příště zase naviděnou
2) A kolik vlastně dopadl ten fobálek? Ono totiž nekteří byli tou dobou v hospodě a chlemtali zase pivo :lol:
3) No, mě ten vrabec celkem chutnal, navíc se mi hodil do žaludku po těch dopoledních 6-i pivech :lol: Jinak, dle několika lidí nebyl dobrý ani guláš předloni, tak si tak říkám, co by uchvátilo vaše chuťové buňky, s takovou abysme si za pár let vezli i vlastního kuchaře, abysme byli višchni s obědem spokojeni :wink:
A k snídani: tak příště řekni ostatním , ať nesežerou tolik se snídaně, když jsi noční sova :mrgreen:
ps2512

Post by ps2512 »

Já na srazu ani nebyl......mě bylo celej víkend špatně, asi viróza :mrgreen: :wink:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Fotbal - 9:9 ....nejvíce fanynky (Hadis,mantel) nadchl očekávaný pupajdího (čistý) hattrick....ten chlapec se dlouho rozehrával, kurvil co mohl :mrgreen: , ale jak se říká,kdo nic nedělá,ten nic nezkazí - následně však spasil svůj tým čistým hattrickem , zvláště závěrečný lobík do Matteovi sítě byl z kategorie "borec na konec" .
Nutno také podotknout,že šerifova družina odehrála skoro celý mač v oslabení o jednoho muže .

Penalty : trapná fraška 8) , nenechali jste mě nabrat dech a ještě mi tam postavili toho velýho "šutra" ,který si před odjezdem naštudoval ,že kopu první penaltu vždy na střed., jelikož to je díky tomu ted provařený,tak si předělám nastavení.

Jedinej,kdo opravdu ukázal jak se koupou pentle, byl nehrající Hadísek, sundal žabky a na bosáka málem prorval sít dole v levo.....zbytek pomalu se kutálejících míčů k síti nestál za zmínku. 8)

Gradyho gumové CM-ko jsem vystavil na poličku k pohárům,když už se to nedá jíst,tak at se na to dá aspon koukat. :P
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
šutr
Team President

Post by šutr »

Ta Tvoje penalta Pupajdíku šla stejně nad břevno, takže jsem ji sice díky Své výšce chytil, ale kdyby v tu chvíli byl třeba v kase Azor, stejně by to branka nebyla :mrgreen:
Sraz byl skvělý, pokecali jsme o všem, nejenom o SP, ikdyž je pravdou že i pár cenných rad jsem tam dostal :wink: Pokud bude pasovat termín, rád se zúčastním i příští rok.
Šutr
Šutrteam B3
Mccgrady
Team President

Post by Mccgrady »

šutr wrote:Ta Tvoje penalta Pupajdíku šla stejně nad břevno, takže jsem ji sice díky Své výšce chytil, ale kdyby v tu chvíli byl třeba v kase Azor, stejně by to branka nebyla :mrgreen:
Sraz byl skvělý, pokecali jsme o všem, nejenom o SP, ikdyž je pravdou že i pár cenných rad jsem tam dostal :wink: Pokud bude pasovat termín, rád se zúčastním i příští rok.
nejvíc rad si myslím dostal HADIS :shock:
- očekávám tě koni brzo na návštěvu :mrgreen:
palo

Post by palo »

- to měl být vrabec?Já jsem říkal že jsem tak veliké výpečky ještě neviděl... :mrgreen: Ale mě to teda chutnalo.
- fotbal jsem viděl zdálky,ale pupiho penalta nešla přehlédnout :wink: . Jinak ale mám pocit že skórovali jenom áčkaři (a z toho jeden aniž by hrál fotbal... :mrgreen: )
- rad ze SP jsem dostal hodně,nepamatuju si ani jednu.Jediné co si z rad pamatuju je jak se rozmnožuje kytka z Lidlu... :mrgreen:
- a lituju,že jsem si Robátkovy budící telefonáty nenahrál do mobilu jako budík,to by člověk každé ráno vstal okamžitě... :wink:
Image
ps2512

Post by ps2512 »

Když na to tak koukám, tak jsem rád, že jsem tam nezůstal :mrgreen:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
Post Reply