to lotky:ja nemusim chodit nikde s dukazem,to spis ty a neber to osobne jen mne to proste pobavilo ,that's all
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Nechci zpochybòovat tvoje hledání, ale jak zjistíš fyzièku zpìtnì? To si jako dìláš statistiky nebo co?roofer wrote:tak jsem se jen tak zbezne koukal a ac moji hraci hrali v desti,v bource ,ve snehu a nebo v paraku,tak jsem tam nezaznamenal nejaky velky vykyvy fyzicky,spis to bude o ty agresi
to lotky:ja nemusim chodit nikde s dukazem,to spis ty a neber to osobne jen mne to proste pobavilo ,that's all
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
-
krup72
- Member of the Soccer Project Association
http://soccerproject.wz.cz/?pg=stretlozi wrote:ahoj,da sa nejak zistit,do ktorej ligy mozem postupit?nejak sa mi to nikde nepodarilo najst
tady to máš až do Áèka
-
Angee
Agresivita aj styl to dle mýho názoru stoprocentnì ovlivòuje.lotky wrote:....3) nikdy sem nezaznamenal, že by agresivita nìjak ovlivnila fyzièku .....
EDIT: proè si to myslím: èím víc hraju útoènìji tím víc vydávám energie, takže si myslím že tak to bude aj na SP ale s tem rozdílem, že z vìtšiny klesá fyzièka a èást jde na pokles energie...a èím su agresivnìjší - to ej prakticky to samý
Last edited by Angee on Tue Apr 17, 2007 6:26 pm, edited 1 time in total.

-
MošnaM
Fyzièka
Jsem trošku pøekvapen, ale zdá se že nikdo nic neví jistì.
Jediné co je jisté, že èím je nižší fyzièka, tím rychleji klesá - s tím naprosto souhlasím.
Otázka vlivu poèasí je zajímavá, ale neovìøená. Ještì mì napadla otázka síly soupeøe. V reálu by to mìlo mít urèitì vliv, ale taky nevím.
Vliv stylu bych zpochybnil. Jestli naplno útoèím - 100% (tak je to popsané), nebo bráním 0%, by mìlo být jedno. Vliv agrese by asi mìl být, ale rozdíly jsem nepozoroval, i když používám agresi od 0 do 100.
Øeknìte, kolik vám jde dolù fyzièka ze 100 veèer, po ligovém zápase ráno u plnì vytrénovaných hráèù ? Já mám u hráèù mezi 90 a 95.
Jediné co je jisté, že èím je nižší fyzièka, tím rychleji klesá - s tím naprosto souhlasím.
Otázka vlivu poèasí je zajímavá, ale neovìøená. Ještì mì napadla otázka síly soupeøe. V reálu by to mìlo mít urèitì vliv, ale taky nevím.
Vliv stylu bych zpochybnil. Jestli naplno útoèím - 100% (tak je to popsané), nebo bráním 0%, by mìlo být jedno. Vliv agrese by asi mìl být, ale rozdíly jsem nepozoroval, i když používám agresi od 0 do 100.
Øeknìte, kolik vám jde dolù fyzièka ze 100 veèer, po ligovém zápase ráno u plnì vytrénovaných hráèù ? Já mám u hráèù mezi 90 a 95.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
ted uz si nedelam,ale mam tu statistiky z prvnich 2 mesicu meho hranilotky wrote:Nechci zpochybòovat tvoje hledání, ale jak zjistíš fyzièku zpìtnì? To si jako dìláš statistiky nebo co?roofer wrote:tak jsem se jen tak zbezne koukal a ac moji hraci hrali v desti,v bource ,ve snehu a nebo v paraku,tak jsem tam nezaznamenal nejaky velky vykyvy fyzicky,spis to bude o ty agresi
Re: :lol:
je mi nepochopitelný ten styl ale mám odpozorováno že jim klesala více fyzièka s vìtším stylem akorát že sem se na to nezamìøoval uplnì stoprocentne tudíš sem jen tak trochu na to koukal a nesledoval jsem to v souvislosti s agresivitou tak je možný že zrovna pøi tech zapasech byla agresivita vyššíroofer wrote:ted uz si nedelam,ale mam tu statistiky z prvnich 2 mesicu meho hranilotky wrote:Nechci zpochybòovat tvoje hledání, ale jak zjistíš fyzièku zpìtnì? To si jako dìláš statistiky nebo co?roofer wrote:tak jsem se jen tak zbezne koukal a ac moji hraci hrali v desti,v bource ,ve snehu a nebo v paraku,tak jsem tam nezaznamenal nejaky velky vykyvy fyzicky,spis to bude o ty agresi
to lotky:ja nemusim chodit nikde s dukazem,to spis ty a neber to osobne jen mne to proste pobavilo ,that's all,coz jsou dostacny dukazy a opravdu jsem tam nenasel souvislost fyzicky a pocasi
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!!
taktika
prosim o podrobnejsi rozepsani taktik , ktera taktika se hodi k jakemu rozestaveni atd. diky moc
Sezona 16. - H.1111 - postup
Sezona 17. - G.371 - ??? (snaha udržet se)
Sezona 17. - G.371 - ??? (snaha udržet se)
-
Ivo08-LSG
Re: taktika
Sorry ale myslim si ze to by mal kazdy manager saam vediet co je pre jeho hracov a jeho taktiku najlepsie....Alex A. wrote:prosim o podrobnejsi rozepsani taktik , ktera taktika se hodi k jakemu rozestaveni atd. diky moc
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"