Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

roofer
Team President

Post by roofer »

tak jsem se jen tak zbezne koukal a ac moji hraci hrali v desti,v bource ,ve snehu a nebo v paraku,tak jsem tam nezaznamenal nejaky velky vykyvy fyzicky,spis to bude o ty agresi
to lotky:ja nemusim chodit nikde s dukazem,to spis ty a neber to osobne jen mne to proste pobavilo ,that's all :wink:
Paris_Sg
Team Board Member

Post by Paris_Sg »

Ahoj nikde jsem to tu nenašel tak se obracím sem, vím že to tu nìkdy bylo... Chtìl bych si nechal posílat výsledky na mobil, mám O2 ale nevím jak to mám udìlat, poradí mi nìkdo??
lotky
Team President

Post by lotky »

roofer wrote:tak jsem se jen tak zbezne koukal a ac moji hraci hrali v desti,v bource ,ve snehu a nebo v paraku,tak jsem tam nezaznamenal nejaky velky vykyvy fyzicky,spis to bude o ty agresi
to lotky:ja nemusim chodit nikde s dukazem,to spis ty a neber to osobne jen mne to proste pobavilo ,that's all :wink:
Nechci zpochybòovat tvoje hledání, ale jak zjistíš fyzièku zpìtnì? To si jako dìláš statistiky nebo co? :lol:
old era: lotky - FC Mojžíř - R.I.P.

new era: lotky - Letajici Lenochodi (H.721)
krup72
Member of the Soccer Project Association

Post by krup72 »

Paris_Sg wrote:Ahoj nikde jsem to tu nenašel tak se obracím sem, vím že to tu nìkdy bylo... Chtìl bych si nechal posílat výsledky na mobil, mám O2 ale nevím jak to mám udìlat, poradí mi nìkdo??
já si nechám posílat výsledky na mail a na mailu mám filtr pøeposílání na mobil...
krup72

Post by krup72 »

lozi wrote:ahoj,da sa nejak zistit,do ktorej ligy mozem postupit?nejak sa mi to nikde nepodarilo najst
http://soccerproject.wz.cz/?pg=stret
tady to máš až do Áèka ;-)
Angee

Post by Angee »

lotky wrote:....3) nikdy sem nezaznamenal, že by agresivita nìjak ovlivnila fyzièku .....
Agresivita aj styl to dle mýho názoru stoprocentnì ovlivòuje.

EDIT: proè si to myslím: èím víc hraju útoènìji tím víc vydávám energie, takže si myslím že tak to bude aj na SP ale s tem rozdílem, že z vìtšiny klesá fyzièka a èást jde na pokles energie...a èím su agresivnìjší - to ej prakticky to samý :wink: ..to jen mùj názor - páè mi to pøipadne, že když hraju s vìtším "nasazením" tak mi ta fyzièka u hráèù víc klesá
Last edited by Angee on Tue Apr 17, 2007 6:26 pm, edited 1 time in total.
Image
happyna17

Post by happyna17 »

lotky wrote: Nechci zpochybòovat tvoje hledání, ale jak zjistíš fyzièku zpìtnì? To si jako dìláš statistiky nebo co? :lol:
no v SPMT to jde :wink: mam takovej dojem :D
Angee

Post by Angee »

happyna17 wrote:
lotky wrote: Nechci zpochybòovat tvoje hledání, ale jak zjistíš fyzièku zpìtnì? To si jako dìláš statistiky nebo co? :lol:
no v SPMT to jde :wink: mam takovej dojem :D
jj...ide to ... dobrá poznámka :idea:
Image
happyna17

Post by happyna17 »

Angee wrote: jj...ide to ... dobrá poznámka :idea:
no jednou sem se na to díval ale nebyl sem si jistej :lol: ale je to šikovný :wink:
MošnaM

Fyzièka

Post by MošnaM »

Jsem trošku pøekvapen, ale zdá se že nikdo nic neví jistì.
Jediné co je jisté, že èím je nižší fyzièka, tím rychleji klesá - s tím naprosto souhlasím.
Otázka vlivu poèasí je zajímavá, ale neovìøená. Ještì mì napadla otázka síly soupeøe. V reálu by to mìlo mít urèitì vliv, ale taky nevím.
Vliv stylu bych zpochybnil. Jestli naplno útoèím - 100% (tak je to popsané), nebo bráním 0%, by mìlo být jedno. Vliv agrese by asi mìl být, ale rozdíly jsem nepozoroval, i když používám agresi od 0 do 100.
Øeknìte, kolik vám jde dolù fyzièka ze 100 veèer, po ligovém zápase ráno u plnì vytrénovaných hráèù ? Já mám u hráèù mezi 90 a 95.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
happyna17

Post by happyna17 »

tak já mam nìkdy (89-90) až do:arrow: (98-99)
roofer
Team President

Post by roofer »

lotky wrote:
roofer wrote:tak jsem se jen tak zbezne koukal a ac moji hraci hrali v desti,v bource ,ve snehu a nebo v paraku,tak jsem tam nezaznamenal nejaky velky vykyvy fyzicky,spis to bude o ty agresi
Nechci zpochybòovat tvoje hledání, ale jak zjistíš fyzièku zpìtnì? To si jako dìláš statistiky nebo co? :lol:
ted uz si nedelam,ale mam tu statistiky z prvnich 2 mesicu meho hrani :lol: ,coz jsou dostacny dukazy a opravdu jsem tam nenasel souvislost fyzicky a pocasi :wink:
Fifi.5
Team President

Re: :lol:

Post by Fifi.5 »

roofer wrote:
lotky wrote:
ted uz si nedelam,ale mam tu statistiky z prvnich 2 mesicu meho hrani :lol: ,coz jsou dostacny dukazy a opravdu jsem tam nenasel souvislost fyzicky a pocasi :wink:
je mi nepochopitelný ten styl ale mám odpozorováno že jim klesala více fyzièka s vìtším stylem akorát že sem se na to nezamìøoval uplnì stoprocentne tudíš sem jen tak trochu na to koukal a nesledoval jsem to v souvislosti s agresivitou tak je možný že zrovna pøi tech zapasech byla agresivita vyšší
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
Alex A.
Assistant Coach

taktika

Post by Alex A. »

prosim o podrobnejsi rozepsani taktik , ktera taktika se hodi k jakemu rozestaveni atd. diky moc
Sezona 16. - H.1111 - postup
Sezona 17. - G.371 - ??? (snaha udržet se)
Ivo08-LSG

Re: taktika

Post by Ivo08-LSG »

Alex A. wrote:prosim o podrobnejsi rozepsani taktik , ktera taktika se hodi k jakemu rozestaveni atd. diky moc
Sorry ale myslim si ze to by mal kazdy manager saam vediet co je pre jeho hracov a jeho taktiku najlepsie....
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”