to lotky:ja nemusim chodit nikde s dukazem,to spis ty a neber to osobne jen mne to proste pobavilo ,that's all

Moderator: Czech Moderators
Nechci zpochybòovat tvoje hledání, ale jak zjistíš fyzièku zpìtnì? To si jako dìláš statistiky nebo co?roofer wrote:tak jsem se jen tak zbezne koukal a ac moji hraci hrali v desti,v bource ,ve snehu a nebo v paraku,tak jsem tam nezaznamenal nejaky velky vykyvy fyzicky,spis to bude o ty agresi
to lotky:ja nemusim chodit nikde s dukazem,to spis ty a neber to osobne jen mne to proste pobavilo ,that's all
http://soccerproject.wz.cz/?pg=stretlozi wrote:ahoj,da sa nejak zistit,do ktorej ligy mozem postupit?nejak sa mi to nikde nepodarilo najst
Agresivita aj styl to dle mýho názoru stoprocentnì ovlivòuje.lotky wrote:....3) nikdy sem nezaznamenal, že by agresivita nìjak ovlivnila fyzièku .....
ted uz si nedelam,ale mam tu statistiky z prvnich 2 mesicu meho hranilotky wrote:Nechci zpochybòovat tvoje hledání, ale jak zjistíš fyzièku zpìtnì? To si jako dìláš statistiky nebo co?roofer wrote:tak jsem se jen tak zbezne koukal a ac moji hraci hrali v desti,v bource ,ve snehu a nebo v paraku,tak jsem tam nezaznamenal nejaky velky vykyvy fyzicky,spis to bude o ty agresi
je mi nepochopitelný ten styl ale mám odpozorováno že jim klesala více fyzièka s vìtším stylem akorát že sem se na to nezamìøoval uplnì stoprocentne tudíš sem jen tak trochu na to koukal a nesledoval jsem to v souvislosti s agresivitou tak je možný že zrovna pøi tech zapasech byla agresivita vyššíroofer wrote:ted uz si nedelam,ale mam tu statistiky z prvnich 2 mesicu meho hranilotky wrote:Nechci zpochybòovat tvoje hledání, ale jak zjistíš fyzièku zpìtnì? To si jako dìláš statistiky nebo co?roofer wrote:tak jsem se jen tak zbezne koukal a ac moji hraci hrali v desti,v bource ,ve snehu a nebo v paraku,tak jsem tam nezaznamenal nejaky velky vykyvy fyzicky,spis to bude o ty agresi
to lotky:ja nemusim chodit nikde s dukazem,to spis ty a neber to osobne jen mne to proste pobavilo ,that's all,coz jsou dostacny dukazy a opravdu jsem tam nenasel souvislost fyzicky a pocasi
Sorry ale myslim si ze to by mal kazdy manager saam vediet co je pre jeho hracov a jeho taktiku najlepsie....Alex A. wrote:prosim o podrobnejsi rozepsani taktik , ktera taktika se hodi k jakemu rozestaveni atd. diky moc