Divize A

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by pupajdi13 »

Papa Bouba Diop wrote:
píšu blbosti...Hernán cup samozřejmě :)
ááá ted už rozumím mnohem jasněji :wink:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
oliwapol

Post by oliwapol »

ACS Pardubice 5 - 2 FC Highlands

První výhra v Ačku :D aby taky ne když doupeř rozprodává.
Ve čtvrtek jedeme do Chomutova k Valcířům a ani nevím jestli se mám pokoušet o zázrak č.2 jako ted v Milkově cupu.
ACS Pardubice
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

oliwapol wrote:ACS Pardubice 5 - 2 FC Highlands

Ve čtvrtek jedeme do Chomutova k Valcířům a ani nevím jestli se mám pokoušet o zázrak č.2 jako ted v Milkově cupu.
budu Ti to muset holt oplatit no :lol:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Papa Bouba Diop

Papa Bouba Diop wrote:

Random s Pardubicemi podruhé :twisted:

Valcíři Chomutov - ACS Pardubice 2:2 (149:142)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
oliwapol

Post by oliwapol »

Papa Bouba Diop wrote:
Papa Bouba Diop wrote:

Random s Pardubicemi podruhé :twisted:

Valcíři Chomutov - ACS Pardubice 2:2 (149:142)
Díky rozlosování turnajů jsem mohl zkusit nasadit Ačko a čekal jsem jak to dopadne,... tolik náhod v jednom týdnu to není jen tak :D
Otázka zní jak dlouho to vydrží :mrgreen:
ACS Pardubice
oslicek

Post by oslicek »

tak první týden doslova týden snů: sedm bodů (doufal sem ve tři) a nálada v týmu začíná konečně osmičkou. co na tom, že to bylo s klikou. zato příští týden vypadá na čistý štít - jediný hratelný soupeř (oliwapol) je na rozhodčího 93%...

očekávané dvojici v čele neočekávaně přizvukují gunners, ale tipuju, že tam dlouho nevydrží. Papa by si měl kapánek seštelovat random - ten čtvrteční a páteční zápas po tom přímo volají - jinak by byl totiž také v první trojce...

dole celkem podle očekávání, adjud doplácí na podobně nízkou náladu v týmu, ale ten se zvedne a ten střed bude hrát v pohodě.
Papa Bouba Diop

po slušném začátku dva záseky, dnes proti Gunners při stejném výkonu bez penalty prohra :? vypadá to na předpokládaný boj Raffina s Dinamem, hrát se bude o třetí místo a o záchranu. Valcíři budou nejspíš někdy mezi :) Pokud mě random nechá na pokoji někde jinde, tak mě budou ligové randomy celkem ukradený :)
mantel

Post by mantel »

První týden v Áčku proběhl dobře, teda až na dnešní zápas. Body proti Highlands a Ratboři jsem očekával, v zápasech se nic zvláštního nestalo, jen Kateřina to vzdala ještě před zápasem a poslala na hřiště i pár juniorů. ve čtvrtek jsem hrál proti obhájci na jeho hřišti. Šance na body žádná, navíc 2 zranění v záloze, takže zápas odehrálo i pár hráčů B-týmu. Prohra po výkonu horším o 9 bodů a nakonec páteční zápas proti unaveným oslíčkům. Páteční program byl u mně našlapený, po analýze obou týmů jsem nasadil Béčko doplněné 3 hráči Áčka. Mělo to pohodlně stačit, nicméně opak se ukázal být pravdou. Po červené na obou stranách v cca 60 minutě jsme oba zahráli výkony nehodné Áčka (138:135) a CML vyhodnotil, že víc než po bodu si nezasloužíme ani jeden. 9 bodů by znamenalo spokojenost, 7 je spíše zklamání, nicméně liga nebude mít po zbytek sezony absolutní přednost a v tomto kontextu hodnotíme 7 bodů jako slušný základ.
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

tak i u mě první týden spokojenost... byl jsem 14 dnů na táboře, zapomněl si nastavit ještě v lonské sezoně v SP cupu s Raffinem, kde jsem chtěl vyhodit trenéra a trochu pozlobit, potom jsem si zapomněl nastavit na první kolo doma s Gunners, což štve hodně, mohl jsme být ve vedoucí trojce :-).

Ostatní zápasy se podařilo i přes mobil ukočírovat, tak doufejme, že ted už se bude jen dařit....

Hodně štěstí všem a doufejme, že to rumunům trochu znepříjemníme....
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Papa Bouba Diop

dneska zajímavé zápasy..

u mě teda ani tak ne, povinná výhra nad Celebrais, ale Raffin urval Dinamo se součty 152:151, Mantel brilantně osolil agresivitu a vybojoval 3 cenné body u PaTTricka a Oslíček ukázal Gunners, že bez prohry to tuhle sezónu u něj nepůjde :)

já mám zítra Dinamo u něj, rozhodčí nic pro mě (33%), tady to žádný zázrak asi nebude..

edit: moc se mě líbí že má rumun u většiny hráčů co hráli dneska ligu fyzičku 100 nebo 99% :roll: to si zaslouží nakou přímou redku :twisted:
mantel

Post by mantel »

Tak pravda je, že 100 agresi při rozhodčím 90% ustojím málokdy. Ale dneska to jinak nešlo, chtěl jsem body a cesta k nim vedla jen přes říznutí agrese. Kdybych tušil, že Pattrick dostane 2 redky a zahraje 138, tak jsem se tolik nesnažil. Ale pravdou je, že když jsem ráno zapínal comp, tak jsem si říkal, že jsem to s tou agresí asi přehnal. O to větší radost mě pak čekala.
oslicek

Post by oslicek »

Papa Bouba Diop wrote:dneska zajímavé zápasy..

u mě teda ani tak ne, povinná výhra nad Celebrais, ale Raffin urval Dinamo se součty 152:151, Mantel brilantně osolil agresivitu a vybojoval 3 cenné body u PaTTricka a Oslíček ukázal Gunners, že bez prohry to tuhle sezónu u něj nepůjde :)

já mám zítra Dinamo u něj, rozhodčí nic pro mě (33%), tady to žádný zázrak asi nebude..

edit: moc se mě líbí že má rumun u většiny hráčů co hráli dneska ligu fyzičku 100 nebo 99% :roll: to si zaslouží nakou přímou redku :twisted:
mě teda dneska zaujalo, jak zařízl random sp club inter a oliwapola - docela mi jich bylo líto, protože v obou utkáních sem jim fandil. Mantel to osolil slušně, ale mě se tenhle styl líbí - tam prostě není co ztratit a než přijet předposraný s šedesátkovou agresivitou a očekávaně prohrát 1:0. tak to zkusit, že můžu dostat výprask 4:0 nebo taky překvapit jako mantel dneska. já sem měl s gunners docela kliku - to se s jednou červenou dalo v pohodě prohrát.

a zápas raffina s dinamem to bylo pošušňáníčko. nádherný zápas i součty - mj. hrajete teď někdo z Čechů momentálně na 100/100/100 součet 150 a více?
Papa Bouba Diop

oslicek wrote:a zápas raffina s dinamem to bylo pošušňáníčko. nádherný zápas i součty - mj. hrajete teď někdo z Čechů momentálně na 100/100/100 součet 150 a více?
150 už jsem zahrál víckrát v minulé sezóně, měl bych být schopen dát i 151, ale zatím to nak nevyšlo..venku max 148
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

taky bych měl být schopen zahrát 150 doma, ale nedaří se.... navíc dnes Mantel 11 žlutých pro 11 hráčů :-).. prostě když se daří, tak se daří ... hrát venku, tak to taky osolím, doma jsem hrál více při zdi a jak to dopadlo ... mantelovi jsem už gratuloval, nu ještě že liga není priorita, první dvě místa jsou jasný ...
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
léblík

Post by léblík »

1 či 2 sezony a taky tam tu 150tku pošlu 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”