ááá ted už rozumím mnohem jasnějiPapa Bouba Diop wrote:
píšu blbosti...Hernán cup samozřejmě

Moderator: Czech Moderators
ááá ted už rozumím mnohem jasnějiPapa Bouba Diop wrote:
píšu blbosti...Hernán cup samozřejmě
budu Ti to muset holt oplatit nooliwapol wrote:ACS Pardubice 5 - 2 FC Highlands
První výhra v Ačkuaby taky ne když doupeř rozprodává.
Ve čtvrtek jedeme do Chomutova k Valcířům a ani nevím jestli se mám pokoušet o zázrak č.2 jako ted v Milkově cupu.
Random s Pardubicemi podruhéPapa Bouba Diop wrote:budu Ti to muset holt oplatit nooliwapol wrote:ACS Pardubice 5 - 2 FC Highlands
Ve čtvrtek jedeme do Chomutova k Valcířům a ani nevím jestli se mám pokoušet o zázrak č.2 jako ted v Milkově cupu.
Díky rozlosování turnajů jsem mohl zkusit nasadit Ačko a čekal jsem jak to dopadne,... tolik náhod v jednom týdnu to není jen takPapa Bouba Diop wrote:Random s Pardubicemi podruhéPapa Bouba Diop wrote:budu Ti to muset holt oplatit nooliwapol wrote:ACS Pardubice 5 - 2 FC Highlands
Ve čtvrtek jedeme do Chomutova k Valcířům a ani nevím jestli se mám pokoušet o zázrak č.2 jako ted v Milkově cupu.![]()
Valcíři Chomutov - ACS Pardubice 2:2 (149:142)
mě teda dneska zaujalo, jak zařízl random sp club inter a oliwapola - docela mi jich bylo líto, protože v obou utkáních sem jim fandil. Mantel to osolil slušně, ale mě se tenhle styl líbí - tam prostě není co ztratit a než přijet předposraný s šedesátkovou agresivitou a očekávaně prohrát 1:0. tak to zkusit, že můžu dostat výprask 4:0 nebo taky překvapit jako mantel dneska. já sem měl s gunners docela kliku - to se s jednou červenou dalo v pohodě prohrát.Papa Bouba Diop wrote:dneska zajímavé zápasy..
u mě teda ani tak ne, povinná výhra nad Celebrais, ale Raffin urval Dinamo se součty 152:151, Mantel brilantně osolil agresivitu a vybojoval 3 cenné body u PaTTricka a Oslíček ukázal Gunners, že bez prohry to tuhle sezónu u něj nepůjde![]()
já mám zítra Dinamo u něj, rozhodčí nic pro mě (33%), tady to žádný zázrak asi nebude..
edit: moc se mě líbí že má rumun u většiny hráčů co hráli dneska ligu fyzičku 100 nebo 99%to si zaslouží nakou přímou redku
150 už jsem zahrál víckrát v minulé sezóně, měl bych být schopen dát i 151, ale zatím to nak nevyšlo..venku max 148oslicek wrote:a zápas raffina s dinamem to bylo pošušňáníčko. nádherný zápas i součty - mj. hrajete teď někdo z Čechů momentálně na 100/100/100 součet 150 a více?