pokud neprijdou naky roztleskavacky do satny a nebo aspon naky obcerstveni, budu to brat osobne

Moderator: Czech Moderators
frankie_doparoma wrote: pokud neprijdou naky roztleskavacky do satny a nebo aspon naky obcerstveni, budu to brat osobne
Nojono Tlučhuba III.frankie_doparoma wrote:No Boost 1 - 0 FK Hash Rohatsko
141:140
wow, gratuluju k postupu, tomu rikam jizda turnajem cernyho kone![]()
u me se bohuzel posralo vsechno co mohlo, rikal jsem si ze budu hrat na jistotu (soucet 70+34) a i presto prislo vylouceni (a jeste k tomu uz v 67.minute)![]()
ale mozna i tak bych to dotahl minlane do penalt, nebejt zraneni meho LB
a jako tradicne, kdyz mam o bod horsi vykon tak prohraju....![]()
ps. cekam tu odmenu slibenou od tebe
Jsi LHÁŘ!!!frankie_doparoma wrote:ja tady nevyrvavam jako ty v kazdym turnaji "ze mam kvalitu" a ze tu jsem abych vyhral a ze vyhraju
rad bych vyhral Minci, to samozrejme (ale vic by me dneska mrzelo vypadnuti v Jatkach)
ale jestli me fakt srovnavas sam se sebou a stvejma neuveritelnyma velkohubejma kecama vsude mozne, tak si do ty huby ani nevidis![]()
ale chapu tvou frustraci, rozhazet set miliony a pak dostavat od kde koho na prdel, to musi bejt stresujici, navic kdyz je clovek egocentrickej noob :p
Myslím, že toto neprojde.....četl jsem tu někde, že jedna z Mccgradyho priorit v tomto SP ročníku je vyhrát MinciMazzy wrote: Takze si nemohu odpustit otazecku. Copak by jsi chtel za konpenzaci, kdyz nechas nas maly, ale bojovny tym projit az do finale Mccgrady?![]()
Jinak vsem nasim fanouskum dekuji za gratulace a doufam, ze je nas tym nesklame a slibujeme, ze do boje o finale dame uplne vsechno.
zapomněl jsi tam napsat mněpupajdi13 wrote:V boji o turnaj mistrů zůstávají tyto kapacity :
Mccgrady
Mazzy
mantel
palo/Crueface
Pouze jeden z této 5tice má učast v turnaji jistou (mantel) , tak jsem zvědav,kdo se prosadí.....ceny v 30tce budou stát za to.
s tebou hraju uplně jinej turnaj (soukromej)Raduuza wrote:
zapomněl jsi tam napsat mně![]()