Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha

Moderator: Czech Moderators

obnovit trofeje pro vítěze?

1.) ano
9
82%
2.) je mi to fuk
1
9%
3.) ne
1
9%
4.)
0
No votes

Total votes: 11

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Re: Šlechtická Mince 29....poslední šance na turnaj mistrů

Post by frankie_doparoma »

ja nerikal ne, jen ze u rozhodciho ma vetsi sanci :mrgreen:
pokud neprijdou naky roztleskavacky do satny a nebo aspon naky obcerstveni, budu to brat osobne :evil:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

frankie_doparoma wrote: pokud neprijdou naky roztleskavacky do satny a nebo aspon naky obcerstveni, budu to brat osobne :evil:
:lol: :mrgreen: :mrgreen: .....na chlebíčky bacha,,,to je pěkná levá , viz šutřík :lol:

dneska se vrhnu na statistiky, bohužel zas opět nestíhám....
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
frankie_doparoma

chlapci z Bedrocku taky meli slibeny chlebicky a nebyli jim dodany?

pokud ano, byl bych pro spojeni sil a spolecnem vymahani :P
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote:No Boost 1 - 0 FK Hash Rohatsko
141:140

wow, gratuluju k postupu, tomu rikam jizda turnajem cernyho kone :P

u me se bohuzel posralo vsechno co mohlo, rikal jsem si ze budu hrat na jistotu (soucet 70+34) a i presto prislo vylouceni (a jeste k tomu uz v 67.minute) :o
ale mozna i tak bych to dotahl minlane do penalt, nebejt zraneni meho LB
a jako tradicne, kdyz mam o bod horsi vykon tak prohraju.... :roll:

ps. cekam tu odmenu slibenou od tebe :mrgreen:
Nojono Tlučhuba III. :mrgreen: Gratulace Mazzymu. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

ja tady nevyrvavam jako ty v kazdym turnaji "ze mam kvalitu" a ze tu jsem abych vyhral a ze vyhraju
rad bych vyhral Minci, to samozrejme (ale vic by me dneska mrzelo vypadnuti v Jatkach)
ale jestli me fakt srovnavas sam se sebou a stvejma neuveritelnyma velkohubejma kecama vsude mozne, tak si do ty huby ani nevidis :mrgreen:
ale chapu tvou frustraci, rozhazet set miliony a pak dostavat od kde koho na prdel, to musi bejt stresujici, navic kdyz je clovek egocentrickej noob :p
tomkycz

Post by tomkycz »

bohužel, jsme venku. Na Mccgradyho jsme si dnes vůbec nevěřili a tak jsme vrhli síly do broučka ( zbytečně ) :? gratuluji Mccgradymu. Toto nebyl nejšťastnější den našeho týmu... k tomu včera buben, sakra... :?
kopeckar

Post by kopeckar »

frankie_doparoma wrote:ja tady nevyrvavam jako ty v kazdym turnaji "ze mam kvalitu" a ze tu jsem abych vyhral a ze vyhraju
rad bych vyhral Minci, to samozrejme (ale vic by me dneska mrzelo vypadnuti v Jatkach)
ale jestli me fakt srovnavas sam se sebou a stvejma neuveritelnyma velkohubejma kecama vsude mozne, tak si do ty huby ani nevidis :mrgreen:
ale chapu tvou frustraci, rozhazet set miliony a pak dostavat od kde koho na prdel, to musi bejt stresujici, navic kdyz je clovek egocentrickej noob :p
Jsi LHÁŘ!!! :mrgreen: :lol: :mrgreen:

V Minci jsem napsal toto :

Ani naši chlapci ještě tuto trofej ve vitrínce nemají. :mrgreen:

A ještě toto :

Rád se poperu o pozvánku na jubilejní 30.ročník Výkonnost pro to máme :mrgreen:

Na základě těchto dvou vět, jsi mě nazval tlučhubou. Jednak v tom nic tlučhubovskýho nevidím, dokonce to není ani to správné hecování co zde probíhá a dává půvab všem turnajům. To co nás při té hře nejvíc drží. Druhak si nejsem vědom toho, že bych měl velkohubé kecy všude jak píšeš ty. Ale ať je po tvém, ty s nezasloužíš býti nazýván TLUČHUBOU, protože ty jsi jen prachobyčejná PLAČKA. :mrgreen:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
frankie_doparoma

lhar urcite nejsem!

to ze v tom nic tluchubovskyho nevidis, klidne beru (ale proc se ozyvas az ted po tom co si vypadnul (a pockal si az vypadnu taky :mrgreen: ) a nenapsal si to na zacatku turnaje, kdy jsem si poprve stouchnul...?)

ze si toho nejses vedom je pochopitelne a logicke, ale nejsem prvni kdo si te dovolil nazvat ukecanym tluchubou a verim ze zdaleka nejsem sam kdo to tu cte a kdo si mysli totez...

proc jsem placka? protoze jsem napsal ze se mi zranil hrac? to je fakt.
Mazzyho postup byl zaslouzeny a ja mu ho preju a jsem rad kdyz uz jsem vypad ze me vyradil no boost a ne treba mantel, mccgrady nebo proste tymy ktery me vetsinou vyrazujou
a nebo jsem placka proto ze jsem te nazval tluchubou..?

btw. jeste k ty hlasce ze na to mas vykonost ( :mrgreen: )
jak se to pozna?
ze mas formu a vyhravas turnaje z fora? to asi ne kdyz si naposled vyhral nakej turnaj v roce 2009 ( :mrgreen: :mrgreen: ) a to Hammers Tournament XIV
a nebo ze treba kopes becko, acko? to asi taky ne kdyz si minulej rok postoupil z efka....
a nebo co to jako znamena? to ze si zahral 148? ja hraju vic i v 10ti hracich na konci zapasu a i pres to mi trvalo Minci vyhrat az na treti pokus...

investoval si do tymu set miliony, mas super tym a urcite ty nejvyssi cile (i kdyz "prima uspech" je takovej srabacky alibistickej a nic nerikajici...) ale trochu pokory by to chtelo
to ze si tri roky skudlil prachy a ted si je ve velkym utracis neznamena ze si neco dokazal (takovejch uz bylo...), tvuj tym ma velky potencional a muzes dokazat dost veci, ale zatim si neudelal vubec nic a presto mam z tvejch postu dojem...no, diplomaticky napisu ; spatnej dojem :p
Mazzy

Post by Mazzy »

No tak kluci nehadejte se kvuli tomu zvlastnimu a necekanemu deni tady v Minci. :mrgreen:
Chtel jsem Minci trosicku okorenit a s panem rozhodcim jme se dohodl. Ja postoupim jen 1:0, aby to nebylo tak napadne a on dostane dve pekne maserky na pokoj. :mrgreen:
Musel jsem Minci trosicku zamotat a okorenit ji. Kdo by cekal, ze takovej malej tym jako je No Boost se dostane az tak daleko a bude hrat o posledni misto v lize mistru. Ale to predbiham. Tohoto vitestvi si velice cenime a urcite sme snim ani v nejmensim nepocitali. Nas tym je v rozkladu a prestavbe a tento postup v Minci tu prestavbu jen oddalil. Nemuzu to ted zabalit bez boje. Obzvlaste kdyz nas ted ceka pan Mccgrady.
Takze si nemohu odpustit otazecku. Copak by jsi chtel za konpenzaci, kdyz nechas nas maly, ale bojovny tym projit az do finale Mccgrady? :mrgreen:
Jinak vsem nasim fanouskum dekuji za gratulace a doufam, ze je nas tym nesklame a slibujeme, ze do boje o finale dame uplne vsechno. :mrgreen:
No Boost

Image
ps2512

Post by ps2512 »

Mazzy wrote: Takze si nemohu odpustit otazecku. Copak by jsi chtel za konpenzaci, kdyz nechas nas maly, ale bojovny tym projit az do finale Mccgrady? :mrgreen:
Jinak vsem nasim fanouskum dekuji za gratulace a doufam, ze je nas tym nesklame a slibujeme, ze do boje o finale dame uplne vsechno. :mrgreen:
Myslím, že toto neprojde.....četl jsem tu někde, že jedna z Mccgradyho priorit v tomto SP ročníku je vyhrát Minci :lol:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ImageImageImage
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage.......ImageImageImageImageImageImage

PLAY-OFF

ImageACS Pardubice..... 1:2..... Fc MantelImagePá 15 Únr 2013 (14:01 CET)

139 : 146

Přesně jak jsem říkal už ve skupinách , mantelík vědel co dělá a to i ted potvrdil.....gratulace. 8)

ImageMccgrady City Football team..... 1 : 0 ..... FC MAROWITCHImagePá 15 Únr 2013 (22:01 CET)

148 : 141

Mccgrady to neponechal náhodě, využil možnosti sehrát to naplno a zaslouženě postoupil, Jamajskou vlajku tak bude dál držet už jen Frenkič.

ImageRiverPlate..... 1:0 .....Libo TeamImagePá 15 Únr 2013 (22:01 CET)

137 : 129

Šeifské hvězda pluje do druhého kola....jasně se ukázalo,že Razvanica není tlučhuba a s Libem si i přes zranění poradil 8)

ImageFK Hash Rohatsko..... 2 : 1 ..... FC KolíkovImagePo 18 Únr 2013 (10:01 CET)

139 : 133

Frekič zahrál co potřeboval a postoupil.

ImageLitomerice losers Club de Fotbal .....1 : 1.....4:1p.... SPC Czech TigersImageÚt 19 Únr 2013 (10:01 CET)

141 : 139

Rocky byl o chlup lepší v zápase a to nakonec potvrdil i v penaltách......souboj dvou Mincovních legend tak vyzněl pro Litoměřické.

ImageŇOUMÍCI..... 0 : 1..... FC Crue OlomoucImageÚt 19 Únr 2013 (14:00 CET)

135 : 137

Velký skalp pro Krůůa.....držel jsem palce a povedlo se...

ImageStratovarius...... 3 : 2..... FCB MikefImageSt 20 Únr 2013 (14:00 CET)

137 : 135

Palo i přes červenou kartu dokázal zahrát a vyhrát 8)

ImageNo Boost..... 1 : 0 ..... FC Letenská šlechtaImageSt 20 Únr 2013 (18:00 CET)

141 : 136

Už jsem o tom tady povídal....Mazzy se vytáhl,já se moc nesnažil a tak je z toho postup pro provinční Letenský klub z Výšin 8)
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

ImageImageImage
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage.......ImageImageImageImageImageImage

ČTVRTFINÁLE

ImageFc Mantel .....2 : 0..... RiverPlateImageSo 23 Únr 2013 (10:01 CET)

145 : 130

Cením si,že to Razva nepustil a šel do toho naplno....bohužel ho skalpoval rozhodčí a dvě rudé ( 46,72 ) z toho udělaly jasou záležitost pro "Kabátníky" 8)

ImageNo Boost..... 1 : 0 ..... FK Hash RohatskoImageSo 23 Únr 2013 (14:01 CET)

141 : 140

NO.....pěkným, Mazzy opět 141 a opět vítězí a postupuje. 8) , tohle je rozhodně nečekaný výsledek. napomohlo tomu zranění a vyloučení u hostů .

ImageMccgrady City Football team .....2 : 1 ..... Litomerice losers Club de FotbalImageSo 23 Únr 2013 (18:01 CET)

147 : 143

Velmi plodnej zápas na výkony,,,,,oba chlapáci štramáci 8) ......GRady si plní svou misi a neponechává nic náhodě 8)

Út 5 Bře 2013 (14:00 CET) .....Stratovarius..... ?? - ??..... FC Crue Olomouc

Na poslední mač si chvíli počkáme ( asi vím kdo v tom vězí ) 8) .....a pak se vrhneme do boje o medaile.

Palovi i \krůůovi pošlu do šaten před zápasem jak roztleskávačky , tak i chlebíčky....aby nedošlo k nějakým pochybnostem 8) :lol: .....rozumíme si :mrgreen:
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

V boji o turnaj mistrů zůstávají tyto kapacity :

Mccgrady
Mazzy
mantel

palo/Crueface

Pouze jeden z této 5tice má učast v turnaji jistou (mantel) , tak jsem zvědav,kdo se prosadí.....ceny v 30tce budou stát za to. 8)
Raduuza

Post by Raduuza »

pupajdi13 wrote:V boji o turnaj mistrů zůstávají tyto kapacity :

Mccgrady
Mazzy
mantel

palo/Crueface

Pouze jeden z této 5tice má učast v turnaji jistou (mantel) , tak jsem zvědav,kdo se prosadí.....ceny v 30tce budou stát za to. 8)
zapomněl jsi tam napsat mně :mrgreen: :mrgreen:
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Raduuza wrote:
zapomněl jsi tam napsat mně :mrgreen: :mrgreen:
s tebou hraju uplně jinej turnaj (soukromej) 8)
Post Reply

Return to “Přáteláky/Turnaje (cz/sk)”