pokud neprijdou naky roztleskavacky do satny a nebo aspon naky obcerstveni, budu to brat osobne
Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
-
frankie_doparoma
- Member of the Soccer Project Association
Re: Šlechtická Mince 29....poslední šance na turnaj mistrů
ja nerikal ne, jen ze u rozhodciho ma vetsi sanci
pokud neprijdou naky roztleskavacky do satny a nebo aspon naky obcerstveni, budu to brat osobne
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
pupajdi13
frankie_doparoma wrote: pokud neprijdou naky roztleskavacky do satny a nebo aspon naky obcerstveni, budu to brat osobne
dneska se vrhnu na statistiky, bohužel zas opět nestíhám....
-
frankie_doparoma
chlapci z Bedrocku taky meli slibeny chlebicky a nebyli jim dodany?
pokud ano, byl bych pro spojeni sil a spolecnem vymahani
pokud ano, byl bych pro spojeni sil a spolecnem vymahani
-
kopeckar
Nojono Tlučhuba III.frankie_doparoma wrote:No Boost 1 - 0 FK Hash Rohatsko
141:140
wow, gratuluju k postupu, tomu rikam jizda turnajem cernyho kone![]()
u me se bohuzel posralo vsechno co mohlo, rikal jsem si ze budu hrat na jistotu (soucet 70+34) a i presto prislo vylouceni (a jeste k tomu uz v 67.minute)![]()
ale mozna i tak bych to dotahl minlane do penalt, nebejt zraneni meho LB
a jako tradicne, kdyz mam o bod horsi vykon tak prohraju....![]()
ps. cekam tu odmenu slibenou od tebe
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
frankie_doparoma
ja tady nevyrvavam jako ty v kazdym turnaji "ze mam kvalitu" a ze tu jsem abych vyhral a ze vyhraju
rad bych vyhral Minci, to samozrejme (ale vic by me dneska mrzelo vypadnuti v Jatkach)
ale jestli me fakt srovnavas sam se sebou a stvejma neuveritelnyma velkohubejma kecama vsude mozne, tak si do ty huby ani nevidis
ale chapu tvou frustraci, rozhazet set miliony a pak dostavat od kde koho na prdel, to musi bejt stresujici, navic kdyz je clovek egocentrickej noob :p
rad bych vyhral Minci, to samozrejme (ale vic by me dneska mrzelo vypadnuti v Jatkach)
ale jestli me fakt srovnavas sam se sebou a stvejma neuveritelnyma velkohubejma kecama vsude mozne, tak si do ty huby ani nevidis
ale chapu tvou frustraci, rozhazet set miliony a pak dostavat od kde koho na prdel, to musi bejt stresujici, navic kdyz je clovek egocentrickej noob :p
-
tomkycz
bohužel, jsme venku. Na Mccgradyho jsme si dnes vůbec nevěřili a tak jsme vrhli síly do broučka ( zbytečně )
gratuluji Mccgradymu. Toto nebyl nejšťastnější den našeho týmu... k tomu včera buben, sakra... 
-
kopeckar
Jsi LHÁŘ!!!frankie_doparoma wrote:ja tady nevyrvavam jako ty v kazdym turnaji "ze mam kvalitu" a ze tu jsem abych vyhral a ze vyhraju
ale jestli me fakt srovnavas sam se sebou a stvejma neuveritelnyma velkohubejma kecama vsude mozne, tak si do ty huby ani nevidis![]()
V Minci jsem napsal toto :
Ani naši chlapci ještě tuto trofej ve vitrínce nemají.
A ještě toto :
Rád se poperu o pozvánku na jubilejní 30.ročník Výkonnost pro to máme
Na základě těchto dvou vět, jsi mě nazval tlučhubou. Jednak v tom nic tlučhubovskýho nevidím, dokonce to není ani to správné hecování co zde probíhá a dává půvab všem turnajům. To co nás při té hře nejvíc drží. Druhak si nejsem vědom toho, že bych měl velkohubé kecy všude jak píšeš ty. Ale ať je po tvém, ty s nezasloužíš býti nazýván TLUČHUBOU, protože ty jsi jen prachobyčejná PLAČKA.
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
55.sezóna, divize A, ???
19.8.2013 - 152
-
frankie_doparoma
lhar urcite nejsem!
to ze v tom nic tluchubovskyho nevidis, klidne beru (ale proc se ozyvas az ted po tom co si vypadnul (a pockal si az vypadnu taky
) a nenapsal si to na zacatku turnaje, kdy jsem si poprve stouchnul...?)
ze si toho nejses vedom je pochopitelne a logicke, ale nejsem prvni kdo si te dovolil nazvat ukecanym tluchubou a verim ze zdaleka nejsem sam kdo to tu cte a kdo si mysli totez...
proc jsem placka? protoze jsem napsal ze se mi zranil hrac? to je fakt.
Mazzyho postup byl zaslouzeny a ja mu ho preju a jsem rad kdyz uz jsem vypad ze me vyradil no boost a ne treba mantel, mccgrady nebo proste tymy ktery me vetsinou vyrazujou
a nebo jsem placka proto ze jsem te nazval tluchubou..?
btw. jeste k ty hlasce ze na to mas vykonost (
)
jak se to pozna?
ze mas formu a vyhravas turnaje z fora? to asi ne kdyz si naposled vyhral nakej turnaj v roce 2009 (
) a to Hammers Tournament XIV
a nebo ze treba kopes becko, acko? to asi taky ne kdyz si minulej rok postoupil z efka....
a nebo co to jako znamena? to ze si zahral 148? ja hraju vic i v 10ti hracich na konci zapasu a i pres to mi trvalo Minci vyhrat az na treti pokus...
investoval si do tymu set miliony, mas super tym a urcite ty nejvyssi cile (i kdyz "prima uspech" je takovej srabacky alibistickej a nic nerikajici...) ale trochu pokory by to chtelo
to ze si tri roky skudlil prachy a ted si je ve velkym utracis neznamena ze si neco dokazal (takovejch uz bylo...), tvuj tym ma velky potencional a muzes dokazat dost veci, ale zatim si neudelal vubec nic a presto mam z tvejch postu dojem...no, diplomaticky napisu ; spatnej dojem :p
to ze v tom nic tluchubovskyho nevidis, klidne beru (ale proc se ozyvas az ted po tom co si vypadnul (a pockal si az vypadnu taky
ze si toho nejses vedom je pochopitelne a logicke, ale nejsem prvni kdo si te dovolil nazvat ukecanym tluchubou a verim ze zdaleka nejsem sam kdo to tu cte a kdo si mysli totez...
proc jsem placka? protoze jsem napsal ze se mi zranil hrac? to je fakt.
Mazzyho postup byl zaslouzeny a ja mu ho preju a jsem rad kdyz uz jsem vypad ze me vyradil no boost a ne treba mantel, mccgrady nebo proste tymy ktery me vetsinou vyrazujou
a nebo jsem placka proto ze jsem te nazval tluchubou..?
btw. jeste k ty hlasce ze na to mas vykonost (
jak se to pozna?
ze mas formu a vyhravas turnaje z fora? to asi ne kdyz si naposled vyhral nakej turnaj v roce 2009 (
a nebo ze treba kopes becko, acko? to asi taky ne kdyz si minulej rok postoupil z efka....
a nebo co to jako znamena? to ze si zahral 148? ja hraju vic i v 10ti hracich na konci zapasu a i pres to mi trvalo Minci vyhrat az na treti pokus...
investoval si do tymu set miliony, mas super tym a urcite ty nejvyssi cile (i kdyz "prima uspech" je takovej srabacky alibistickej a nic nerikajici...) ale trochu pokory by to chtelo
to ze si tri roky skudlil prachy a ted si je ve velkym utracis neznamena ze si neco dokazal (takovejch uz bylo...), tvuj tym ma velky potencional a muzes dokazat dost veci, ale zatim si neudelal vubec nic a presto mam z tvejch postu dojem...no, diplomaticky napisu ; spatnej dojem :p
-
Mazzy
No tak kluci nehadejte se kvuli tomu zvlastnimu a necekanemu deni tady v Minci.
Chtel jsem Minci trosicku okorenit a s panem rozhodcim jme se dohodl. Ja postoupim jen 1:0, aby to nebylo tak napadne a on dostane dve pekne maserky na pokoj.
Musel jsem Minci trosicku zamotat a okorenit ji. Kdo by cekal, ze takovej malej tym jako je No Boost se dostane az tak daleko a bude hrat o posledni misto v lize mistru. Ale to predbiham. Tohoto vitestvi si velice cenime a urcite sme snim ani v nejmensim nepocitali. Nas tym je v rozkladu a prestavbe a tento postup v Minci tu prestavbu jen oddalil. Nemuzu to ted zabalit bez boje. Obzvlaste kdyz nas ted ceka pan Mccgrady.
Takze si nemohu odpustit otazecku. Copak by jsi chtel za konpenzaci, kdyz nechas nas maly, ale bojovny tym projit az do finale Mccgrady?
Jinak vsem nasim fanouskum dekuji za gratulace a doufam, ze je nas tym nesklame a slibujeme, ze do boje o finale dame uplne vsechno.
Chtel jsem Minci trosicku okorenit a s panem rozhodcim jme se dohodl. Ja postoupim jen 1:0, aby to nebylo tak napadne a on dostane dve pekne maserky na pokoj.
Musel jsem Minci trosicku zamotat a okorenit ji. Kdo by cekal, ze takovej malej tym jako je No Boost se dostane az tak daleko a bude hrat o posledni misto v lize mistru. Ale to predbiham. Tohoto vitestvi si velice cenime a urcite sme snim ani v nejmensim nepocitali. Nas tym je v rozkladu a prestavbe a tento postup v Minci tu prestavbu jen oddalil. Nemuzu to ted zabalit bez boje. Obzvlaste kdyz nas ted ceka pan Mccgrady.
Takze si nemohu odpustit otazecku. Copak by jsi chtel za konpenzaci, kdyz nechas nas maly, ale bojovny tym projit az do finale Mccgrady?
Jinak vsem nasim fanouskum dekuji za gratulace a doufam, ze je nas tym nesklame a slibujeme, ze do boje o finale dame uplne vsechno.
-
ps2512
Myslím, že toto neprojde.....četl jsem tu někde, že jedna z Mccgradyho priorit v tomto SP ročníku je vyhrát MinciMazzy wrote: Takze si nemohu odpustit otazecku. Copak by jsi chtel za konpenzaci, kdyz nechas nas maly, ale bojovny tym projit az do finale Mccgrady?![]()
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

-
pupajdi13

.......

PLAY-OFF
ACS Pardubice..... 1:2..... Fc Mantel
Pá 15 Únr 2013 (14:01 CET)139 : 146
Přesně jak jsem říkal už ve skupinách , mantelík vědel co dělá a to i ted potvrdil.....gratulace.
Mccgrady City Football team..... 1 : 0 ..... FC MAROWITCH
Pá 15 Únr 2013 (22:01 CET)148 : 141
Mccgrady to neponechal náhodě, využil možnosti sehrát to naplno a zaslouženě postoupil, Jamajskou vlajku tak bude dál držet už jen Frenkič.
RiverPlate..... 1:0 .....Libo Team
Pá 15 Únr 2013 (22:01 CET)137 : 129
Šeifské hvězda pluje do druhého kola....jasně se ukázalo,že Razvanica není tlučhuba a s Libem si i přes zranění poradil
FK Hash Rohatsko..... 2 : 1 ..... FC Kolíkov139 : 133
Frekič zahrál co potřeboval a postoupil.
Litomerice losers Club de Fotbal .....1 : 1.....4:1p.... SPC Czech Tigers141 : 139
Rocky byl o chlup lepší v zápase a to nakonec potvrdil i v penaltách......souboj dvou Mincovních legend tak vyzněl pro Litoměřické.
ŇOUMÍCI..... 0 : 1..... FC Crue Olomouc
Út 19 Únr 2013 (14:00 CET)135 : 137
Velký skalp pro Krůůa.....držel jsem palce a povedlo se...
Stratovarius...... 3 : 2..... FCB Mikef
St 20 Únr 2013 (14:00 CET)137 : 135
Palo i přes červenou kartu dokázal zahrát a vyhrát
No Boost..... 1 : 0 ..... FC Letenská šlechta
St 20 Únr 2013 (18:00 CET)141 : 136
Už jsem o tom tady povídal....Mazzy se vytáhl,já se moc nesnažil a tak je z toho postup pro provinční Letenský klub z Výšin
-
pupajdi13

.......

ČTVRTFINÁLE
Fc Mantel .....2 : 0..... RiverPlate
So 23 Únr 2013 (10:01 CET)145 : 130
Cením si,že to Razva nepustil a šel do toho naplno....bohužel ho skalpoval rozhodčí a dvě rudé ( 46,72 ) z toho udělaly jasou záležitost pro "Kabátníky"
No Boost..... 1 : 0 ..... FK Hash Rohatsko
So 23 Únr 2013 (14:01 CET)141 : 140
NO.....pěkným, Mazzy opět 141 a opět vítězí a postupuje.
Mccgrady City Football team .....2 : 1 ..... Litomerice losers Club de Fotbal
So 23 Únr 2013 (18:01 CET)147 : 143
Velmi plodnej zápas na výkony,,,,,oba chlapáci štramáci
Út 5 Bře 2013 (14:00 CET) .....Stratovarius..... ?? - ??..... FC Crue Olomouc
Na poslední mač si chvíli počkáme ( asi vím kdo v tom vězí )
Palovi i \krůůovi pošlu do šaten před zápasem jak roztleskávačky , tak i chlebíčky....aby nedošlo k nějakým pochybnostem
-
pupajdi13
V boji o turnaj mistrů zůstávají tyto kapacity :
Mccgrady
Mazzy
mantel
palo/Crueface
Pouze jeden z této 5tice má učast v turnaji jistou (mantel) , tak jsem zvědav,kdo se prosadí.....ceny v 30tce budou stát za to.
Mccgrady
Mazzy
mantel
palo/Crueface
Pouze jeden z této 5tice má učast v turnaji jistou (mantel) , tak jsem zvědav,kdo se prosadí.....ceny v 30tce budou stát za to.
zapomněl jsi tam napsat mněpupajdi13 wrote:V boji o turnaj mistrů zůstávají tyto kapacity :
Mccgrady
Mazzy
mantel
palo/Crueface

-
pupajdi13
s tebou hraju uplně jinej turnaj (soukromej)Raduuza wrote:
zapomněl jsi tam napsat mně![]()