Moderator: Czech Moderators
Já bych mu dal do znaku trabantaAtaner wrote:Máš tam ještě nějaké varianty..Dajo wrote: Spokojnosť veliká,super.
Tak zdar!mrakoplas44 wrote:Já tu nic psát nebudu, jdu jenom kolem a tak vás chci jenom pozdravit.
Jelikož nám velmi záleží, aby náš favorit dneska vyhrál, rozhodli jsme se použít tajnou zbraň, kterou jsme měli schovanou až na finále. A jsou toooo....... podvazkové roztleskávačkypupajdi13 wrote:Na utkáni dne je na Letné vše připraveno......Kameno-team může dorazit....., dlouhodobá bilance našich vzájemných vyřazovacích zápasů mluví jasně pro Kamenoteam , vždy nás někde vyřadil....ted se k tomu přidala i liga , kde si na nás pochutnali.....je třeba utnout tuhle serii a začít novou...šlechetnou
![]()
myslel jsi něco takového?palo wrote:Sakra - ten pupajdi má samé výhody...![]()
Pošli něco do šatny aj chudákovi šutříkovi (třeba aspoň chlebíčky...)
ˇJeště že alespoň Palo Ty ses mne zastal, protože to je opravdu enormní zájem pro Letenské vítězství.palo wrote:Sakra - ten pupajdi má samé výhody...![]()
Myslím, že jsem Tě vyřazoval jen díky tomu že jsi ladil týmpupajdi13 wrote:Na utkáni dne je na Letné vše připraveno......Kameno-team může dorazit....., dlouhodobá bilance našich vzájemných vyřazovacích zápasů mluví jasně pro Kamenoteam , vždy nás někde vyřadil....ted se k tomu přidala i liga , kde si na nás pochutnali.....je třeba utnout tuhle serii a začít novou...šlechetnou
![]()
šutr wrote:ˇJeště že alespoň Palo Ty ses mne zastal, protože to je opravdu enormní zájem pro Letenské vítězství.palo wrote:Sakra - ten pupajdi má samé výhody...![]()
Vypadá to, že si večer raději nedovolím ani vstřelit gól...
o to větší motivaci šutřík dneska má mě opět skalpovatpalo wrote:Sakra - ten pupajdi má samé výhody...![]()
však ty jsou do šatny ne pro manažera, víšpupajdi13 wrote:o to větší motivaci šutřík dneska má mě opět skalpovatpalo wrote:Sakra - ten pupajdi má samé výhody...![]()
,,,podřídil tomu i ligu ,kterou pustil , mě roztleskávačky nezajímaj....já jdu jen po té jedné , vid Rádulí
Tráboše už dostal o ohrnoval rypák..ps2512 wrote:Já bych mu dal do znaku trabantaAtaner wrote:Máš tam ještě nějaké varianty..Dajo wrote: Spokojnosť veliká,super.