O Radůzčin podvazek- JUBILEJNÍ 25. ROČNÍK
Moderator: Czech Moderators
- 
				pupajdi13
- Member of the Soccer Project Association
Re: O Radůzčin podvazek- UŽ SE TO BLÍŽÍ.-)
Na utkáni dne je na Letné vše připraveno......Kameno-team může dorazit.....  , dlouhodobá bilance našich vzájemných vyřazovacích zápasů mluví jasně pro Kamenoteam , vždy nás někde vyřadil....ted se k tomu přidala i liga , kde si na nás pochutnali.....je třeba utnout tuhle serii a začít novou...šlechetnou
 , dlouhodobá bilance našich vzájemných vyřazovacích zápasů mluví jasně pro Kamenoteam , vždy nás někde vyřadil....ted se k tomu přidala i liga , kde si na nás pochutnali.....je třeba utnout tuhle serii a začít novou...šlechetnou   

- 
				ps2512
Já bych mu dal do znaku trabantaAtaner wrote:Máš tam ještě nějaké varianty..Dajo wrote: Spokojnosť veliká,super.
Start 16S H.1403 (6.,2.) 
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

- 
				mrakoplas44
Já tu nic psát nebudu, jdu jenom kolem a tak vás chci jenom pozdravit. 

Roman44
1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
						1FC Mrakoplaš
F.59
Vydá padající strom v pralese zvuk, když široko daleko není nikdo kdo by ho slyšel?
Na chvilku se hodím do klidu a do eFka.
- 
				palo
Tak zdar!mrakoplas44 wrote:Já tu nic psát nebudu, jdu jenom kolem a tak vás chci jenom pozdravit.

Jelikož nám velmi záleží, aby náš favorit dneska vyhrál, rozhodli jsme se použít tajnou zbraň, kterou jsme měli schovanou až na finále. A jsou toooo....... podvazkové roztleskávačkypupajdi13 wrote:Na utkáni dne je na Letné vše připraveno......Kameno-team může dorazit....., dlouhodobá bilance našich vzájemných vyřazovacích zápasů mluví jasně pro Kamenoteam , vždy nás někde vyřadil....ted se k tomu přidala i liga , kde si na nás pochutnali.....je třeba utnout tuhle serii a začít novou...šlechetnou

také jsme jich pár poslali šlechtetným hochům do šatny, aby měli motivaci pro výhru
 ......................
......................

- 
				palo
Sakra - ten pupajdi má samé výhody...    

Pošli něco do šatny aj chudákovi šutříkovi (třeba aspoň chlebíčky... )
 )

Pošli něco do šatny aj chudákovi šutříkovi (třeba aspoň chlebíčky...

myslel jsi něco takového?palo wrote:Sakra - ten pupajdi má samé výhody...
Pošli něco do šatny aj chudákovi šutříkovi (třeba aspoň chlebíčky...)

Last edited by Raduuza on Fri Feb 22, 2013 4:09 pm, edited 3 times in total.

ˇJeště že alespoň Palo Ty ses mne zastal, protože to je opravdu enormní zájem pro Letenské vítězství.palo wrote:Sakra - ten pupajdi má samé výhody...
Vypadá to, že si večer raději nedovolím ani vstřelit gól...
Šutr
Šutrteam B3
						Šutrteam B3
Myslím, že jsem Tě vyřazoval jen díky tomu že jsi ladil týmpupajdi13 wrote:Na utkáni dne je na Letné vše připraveno......Kameno-team může dorazit....., dlouhodobá bilance našich vzájemných vyřazovacích zápasů mluví jasně pro Kamenoteam , vždy nás někde vyřadil....ted se k tomu přidala i liga , kde si na nás pochutnali.....je třeba utnout tuhle serii a začít novou...šlechetnou

Šutr
Šutrteam B3
						Šutrteam B3
šutr wrote:ˇJeště že alespoň Palo Ty ses mne zastal, protože to je opravdu enormní zájem pro Letenské vítězství.palo wrote:Sakra - ten pupajdi má samé výhody...
Vypadá to, že si večer raději nedovolím ani vstřelit gól...
noo to je slovo chlapa

- 
				pupajdi13
o to větší motivaci šutřík dneska má mě opět skalpovatpalo wrote:Sakra - ten pupajdi má samé výhody...
však ty jsou do šatny ne pro manažera, víšpupajdi13 wrote:o to větší motivaci šutřík dneska má mě opět skalpovatpalo wrote:Sakra - ten pupajdi má samé výhody...
,,,podřídil tomu i ligu ,kterou pustil , mě roztleskávačky nezajímaj....já jdu jen po té jedné , vid Rádulí

- 
				Ataner
Tráboše už dostal o ohrnoval rypák..ps2512 wrote:Já bych mu dal do znaku trabantaAtaner wrote:Máš tam ještě nějaké varianty..Dajo wrote: Spokojnosť veliká,super.
JPD - B.3
Tak u MOHYCANŮ i ŚLECHETNÝCH  se začínají plnit stadiony, fanoušci se začínajé mezi sebou hecovat, krásné hostesky roznášejí pivko a roztleskávačky rozvlnily svá těla  a Mohykánci, Wellweakovci, Šlechetní a Šutřikovci si v šatnách  obouvají kopačky, gelují vlasy a poslouchají poslední rady svého trenéra, jak to dneska nejlépe zvládnout, aby zrovna oni byli ti, kdož postupují a budou se bít ve finále o vítězství....