Dlatego te¿ od rêki zmieniam ten wynik na 5:0 dla w@rzywa team
Moderator: Polish Moderators
Nikt twojego nie komentuje kolego, a mo¿na by parê s³ów o nim napisaæ.realtex wrote:Ten Twój avatarek wygl±da jak ¶mieæ hehe a powa¿nie to ciekawe komu mówi³e¶ o obozie??
KajTeK wrote:I ja prowadz±cy, na dodatek wyjezdzam jutro na obóz na 10 dni (moje drugie zycie ) , i niewiem czy bede mial dostep do internetu , wiec jutro rano ( jak zdaze ) to zrobie tabele po 2 kolejkach i nastepna tabela bedzie po 5 kolejkach , proszê o tworzenie w±tków z wynikami i pilnowanie ternimów i wynikow meczy.PRZEPRASZAM WSZYSTKICH ZA NIEDOGODNOSCI I ZYCZE POWODZENIA.
Brawa za organizacje.... Panowiepearljammer wrote:Rowniez witamy na pokladzie i zyczymy owocnej pracy z nadzieja, ze nie podzielisz losu poprzednikow. Mam na mysli ich szybkim znudzeniem sie prowadzeniem ligi...Roti wrote:Witam,
Poczyta³em tutaj nieco o historii III B i widzê ¿e pocz±tek ligi by³ nieco burzliwy
Miejmy nadziejê, ¿e takich sytuacji bêdzie jak najmniej
Od 01 marca 2008r. ja bêdê siê zajmowa³ Lig± III B tak wiêc wszelkie uwagi oraz zg³oszenia
niemo¿liwo¶ci odbycia meczu w regulaminowym terminie prosi³bym zg³aszaæ do mnie.
Kontaktowaæ siê ze mn± mo¿na poprzez pw na forum i w grze (Roti)
Pozdrawiam i mam nadziejê, ¿e bêdzie nam siê mi³o wspó³pracowa³o
Organizacja jest w jak najlepszym porzadku, gorzej jak uczestnicy ligi mieszaja to juz nie wiadomo wtedy kto ktora lige prowadzi...a ja nie mam czasu i obowiazku czytac dyskusji w poszczegolnych ligach, to w waszym biznesie jest doczytanie czy ktos czegos nie zglaszal, czy na pewno trzeba powolac nowego prowadzacego...realtex wrote:Brawa za organizacje.... Panowiepearljammer wrote:Rowniez witamy na pokladzie i zyczymy owocnej pracy z nadzieja, ze nie podzielisz losu poprzednikow. Mam na mysli ich szybkim znudzeniem sie prowadzeniem ligi...Roti wrote:Witam,
Poczyta³em tutaj nieco o historii III B i widzê ¿e pocz±tek ligi by³ nieco burzliwy
Miejmy nadziejê, ¿e takich sytuacji bêdzie jak najmniej
Od 01 marca 2008r. ja bêdê siê zajmowa³ Lig± III B tak wiêc wszelkie uwagi oraz zg³oszenia
niemo¿liwo¶ci odbycia meczu w regulaminowym terminie prosi³bym zg³aszaæ do mnie.
Kontaktowaæ siê ze mn± mo¿na poprzez pw na forum i w grze (Roti)
Pozdrawiam i mam nadziejê, ¿e bêdzie nam siê mi³o wspó³pracowa³o
i nie zamierzam ju¿ tu niczego komentowaæ bo wiêkszosc nie traktuje SP
powa¿nie!