Dyskusja - III liga B
Moderator: Polish Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
S±dzê, ¿e tak :lubek wrote:mam taka prosbe:
1) jak mecze juz rozegrano to po co je powtarzac ?
2) jak ktos wysyla juz jakas zmieniona druzyna prosbe o mecz, to niech pisze wiadomosc !
3) i ostatnie... jestem przeciw wymianie zespolow jak ktos dostal bana to czemu ja mam sie tym przejmowac ?
Ad 1.) nie bêdzie powtarzania ju¿ rozegranych meczów, kto¶ zmieni³ zespó³, to kontynuuje grê poprzedniego zespo³u i przejmuje jego poprzednie wyniki
Ad 2.) popieram
Ad 3.) no ja te¿ nie chcia³bym siê tym przejmowaæ, a dodatkowo muszê aktualizowaæ terminarze ... my¶lê, ¿e takie sytuacje bêd± rzadko¶ci±, po prostu chcemy pój¶æ takim ludziom na rêkê - lepszy kto¶, komu zale¿y na grze z nowym zespo³em, ni¿ "bot" który bêdzie oddawa³ wo (i tak trzeba bêdzie go zast±piæ po 3 wo!). Oczywi¶cie idziemy na rêkê tak d³ugo jak nam to jest na rêkê - jak stanie siê to nagminne, to jasne ¿e z tym skoñczymy.
Teraz co¶ ode mnie : mo¿e Wam wydzielê oddzielny w±tek do dyskusji dla Waszej ligi ? Bo jeszcze kilka dni i trzeba bêdzie tu siê przebijaæ przez dziesi±tki w±tków, ¿eby znale¼æ tabelê. Co my¶licie o oddzielnych w±tkach do dyskusji dla ka¿dej ligi ? W w±tkach z tabelami by³y by tylko tabele + ewentualne do nich w±tpliwo¶ci + sugestie ¿e s± b³êdy itd. Reszta spraw dotycz±cych danej ligi by³a by rozstrzygana w w±tkach z dyskusj±.
-
- Team Board Member
Rowniesz odpowiem 
1) ... jak Gladiator...
2) Juz tak zoriblem jezeli chodzi o PP
3) Przepraszam za cale zamieszanie. Rozumiem was w 100% i serdzecznie dziekuje za wyruzomialosc Opiekunów. Innych menadzerow z mojej ligi i wszystkich PP (narazie z grupy) rowniez przepraszam za cale zamieszanie.
Mam nadzieje ze juz sie na mnie nie gniewacie
Popieram w 100% twoja idee Gladiator. Zwyczjanie u³atwi³o by to nam wszystkim ¿ycie

1) ... jak Gladiator...
2) Juz tak zoriblem jezeli chodzi o PP
3) Przepraszam za cale zamieszanie. Rozumiem was w 100% i serdzecznie dziekuje za wyruzomialosc Opiekunów. Innych menadzerow z mojej ligi i wszystkich PP (narazie z grupy) rowniez przepraszam za cale zamieszanie.
Mam nadzieje ze juz sie na mnie nie gniewacie

Popieram w 100% twoja idee Gladiator. Zwyczjanie u³atwi³o by to nam wszystkim ¿ycie

-
- Team Board Member
-
- Team Board Member
-
- Team Board Member
no to wymienimy ich i juzlubek wrote:z tego co widze to w naszej lidze
1)Welna Rogozno - trzeba pogadac z Patrykiem czy wroci na kolejny sezon bo sie doczytalem ze byl w szpitalu
2) Arsenal Fan - nie gra i wynikow nie widac od okolo 2 kolejek
3) Barcelona F.C to samo co wyzej
klivers bedziesz mial sporo roboty z lawka
-
- Team Board Member