Dyskusja - III liga A
Moderator: Polish Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Dyskusja - III liga A
Ten w±tek jest przeznaczony do dyskusji dotycz±cych spraw III ligi A.
Tu nie chodzi o to zeby kazdego karac tylko zeby ludzie dobrze sie bawili , i w tym wypadku przypomnienie i pojscie na reke jak dla mnie jest jak najbardziej wskazane..lami wrote:Mysle ze takie pojscie na reke raczej nie zadziala zbyt motywojaco do wpisywania wynikow. Zrobisz cos raz i inii beda oczekiwac tego samego. Ustalone zostaly pewne zasady w zeszlym sezonie mysle ze powinismy sie ich trzymac
o czym Ty piszesz? cale 2 sezony chodzilismy na reke i prawie nikt nie wpisywal wynikow...poza tym regulamin jest jasny, jesli czytales to znasz zasady, jesli nie to twoj pech...Zakarish wrote:Tu nie chodzi o to zeby kazdego karac tylko zeby ludzie dobrze sie bawili , i w tym wypadku przypomnienie i pojscie na reke jak dla mnie jest jak najbardziej wskazane..lami wrote:Mysle ze takie pojscie na reke raczej nie zadziala zbyt motywojaco do wpisywania wynikow. Zrobisz cos raz i inii beda oczekiwac tego samego. Ustalone zostaly pewne zasady w zeszlym sezonie mysle ze powinismy sie ich trzymac
Moja opinia do zdania Lamiego..jak nie zalapales to twoj problem ...eee a jak to mialo byc pytanie retoryczne to ci sie tak sobie udaloDissident wrote: o czym Ty piszesz?

ohh ehhh jaki ty biedny i pokrzywdzony.. rozgrywki te prowadzi Ryba i to z nim podejmuje dyspute , o tym ze pochwalam jego decyzje pojscia na reke w tym konkretnym przypadku ,a ty sie wtryniasz jak miedzy wodke a zakaskeDissident wrote: cale 2 sezony chodzilismy na reke i prawie nikt nie wpisywal wynikow.poza tym regulamin jest jasny, jesli czytales to znasz zasady, jesli nie to twoj pech...

Akurat ten post Laniego nie dotyczyl mojego zespolu ,a zespolu Kasia i Tomek. Nie przyznanie walkowera bardzo go irytuje gdyz przez to nie jest na premiowanym miejscu w III LIDZE( wczesniej jak slabsze zespoly mialy dostac walkower to sie nie wypowiadal

Wow ,ah jestem wielce zaskoczony umiejetnoscia wyciagania wnioskow przez twoja zacna osobe

nie mow do mnie "ty" mnie w d**ie mdli...ohh ehhh jaki ty biedny i pokrzywdzony.. rozgrywki te prowadzi Ryba i to z nim podejmuje dyspute , o tym ze pochwalam jego decyzje pojscia na reke w tym konkretnym przypadku ,a ty sie wtryniasz jak miedzy wodke a zakaskeNawet nie wiesz o co chodzi ale swoje 3 zdania musisz wtrynic...zalosne
Gladiator o tym juz pisal, wystarczy wczesniej poinformowac kogo trzeba by sie zainteresowal wynikami tej druzyny i problem rozwiazany :]
Wow ,ah jestem wielce zaskoczony umiejetnoscia wyciagania wnioskow przez twoja zacna osobePowiedz mi a co ma regulamin do tego ,ze powiedzmy kogos nie ma 3 dni przy kompie bo wyjechal wpizdu daleko i NIE MA MOZLIWOSCI wpisac wyniku ?
Wiem ,ale w moim pierwszym poscie ktorego krytykowales NIE MAJAC POJECIA DO CZEGO SIE ON ODNOSI , chwalilem rybe ,ze zbyt pochopnie nie wystawia tych walkowerow i daje zespolom szanse ,zeby nasza liga roztrzygnela sie podczas symulacji ,a nie na forum.Dissident wrote:rymy czestochowskie ,ze ho ho ... jak masz lazienkowy problem to popytaj o leki na zatwardzenienie mow do mnie "ty" mnie w d**ie mdli...
Gladiator o tym juz pisal, wystarczy wczesniej poinformowac kogo trzeba by sie zainteresowal wynikami tej druzyny i problem rozwiazany :]
peace , bo mi znowu jakas rymowanke na poziomie slabo ogarnietego 13 -latka wymyslisz
To nie ja zaczalemGladiator wrote:Wszystko fajnie, ale mam kilka uwag - mo¿ecie sobie podyskutowaæ, tylko róbcie to na poziomie, bo po³owa tre¶ci kilku Waszych ostatnich wiadomo¶ci to niepotrzebne docinki - naprawdê nie chcia³bym Wam dawaæ kilkudniowego urlopu na forum. Jak macie jakie¶ prywatne spory, to od tego jest pw.

tra lala lala tu miala byc geneza kupnego problemu i inne mozliwe wyciagniete brudy jednak pod ostrym wzrokiem "najwiekszego i najsilniejszego orka" odkladam pioro i wracam do moich orkowych codziennych zajec, 3 elfickie dziewice do zgwalcenia i zakopania oraz wioska gnolii do zrabowania i spladrowania ...wiec jeszcze sporo zostalo a juz 19:22
Do Zakarish mialem nie komentowac twoich wypowiedzi ale... po pierwsze bawie sie grajac w to i na ktorym miejscu bede w tej lidze nie jest dla mnie najwazniejsze. popieram zdanie Dissidenta ze mozna wszystkie sprawy ustalic wzesniej i zaproszenia na mecz i to kto wpisuje wyniki nie moze to rowne dobrze zrobic druzyna przyjezdna wystarczy sie dogadac, i problem znika no chyba ze ty masz z tym problem.
Sprawe wynikow i terminu ich wpisywania poruszalem juz w zeszlym sezonie z Ryba wiec sam sie nie wtryniaj jak nie o ciebie chodzilo. Kazda zabawa ma swoje zasady i reguly do ktorych sie dostosowujemy.
Pzdrawiam
Sprawe wynikow i terminu ich wpisywania poruszalem juz w zeszlym sezonie z Ryba wiec sam sie nie wtryniaj jak nie o ciebie chodzilo. Kazda zabawa ma swoje zasady i reguly do ktorych sie dostosowujemy.
Pzdrawiam
PARKER-Team