Dissident wrote:jeszcze jest programik Gladiatora szybki i latwy
heh, w³a¶nie, jest programik do podliczania tabel, ale tylko dzia³a dla LP. Jak który¶ z podliczaj±cych tabele nie ma tego programu, to mo¿e siê do mnie zawsze zg³osiæ.
C i a c h o wrote:Nie sadzisz ze lepiej by bylo jak bys dal poprostu link tutaj do tego programu i juz P
Z mojej strony koniec OT :p
Nie ma czego¶ takiego jak link do programu. Wysy³am go osobom, które go potrzebuj± do podliczania tabel. W zasadzie wszystkie ju¿ go na pewno dosta³y, ale mo¿e kto¶ go przypadkiem skasowa³
Plus to jest info na przysz³o¶æ dla osób, które mog± siê w pó¼niejszym czasie zajmowaæ któr±¶ z lig (¿eby siê upomnia³y, jak zapomnê im go przes³aæ).
My¶lê i widzê, ¿e oni doskonale wiedz±, co maj± robiæ . Mo¿e stworzê oddzielny w±tek na forum, gdzie wrzucê ten program + krótkie info jak go obs³ugiwaæ - je¶li to bêdzie potrzebne (np. powstan± nowe ligi, albo zmieni± siê osoby podliczaj±ce tabele). Prowadz±cy s± od jakiego¶ czasu praktycznie w tym samym sk³adzie i chyba dobrze sobie daj± radê (prawda? czy tylko ja tak my¶lê ? ).
Gladiator wrote:My¶lê i widzê, ¿e oni doskonale wiedz±, co maj± robiæ . Mo¿e stworzê oddzielny w±tek na forum, gdzie wrzucê ten program + krótkie info jak go obs³ugiwaæ - je¶li to bêdzie potrzebne (np. powstan± nowe ligi, albo zmieni± siê osoby podliczaj±ce tabele). Prowadz±cy s± od jakiego¶ czasu praktycznie w tym samym sk³adzie i chyba dobrze sobie daj± radê (prawda? czy tylko ja tak my¶lê ? ).
Pytanie nie tylko do prowadz±cych : czy usuwamy stare w±tki z tabelami, strzelcami - czy bêdziecie kontynuowaæ tworzenie tabel i klasyfikacji w istniej±cych w±tkach ? Bo my¶lê, ¿e w±tki z dyskusj± mo¿na zostawiæ.
Gladiator wrote:Pytanie nie tylko do prowadz±cych : czy usuwamy stare w±tki z tabelami, strzelcami - czy bêdziecie kontynuowaæ tworzenie tabel i klasyfikacji w istniej±cych w±tkach ? Bo my¶lê, ¿e w±tki z dyskusj± mo¿na zostawiæ.
jakbym mial prowadzic lige to stworzylbym nowy watek...