Dyskusja - Ekstraklasa

Polish League and Polish Cup

Moderator: Polish Moderators

Dissident
Team President

Post by Dissident »

Zakarish wrote:
Dissident wrote:
CarLos_Wallace wrote:Czy ma sens zmiana Sinusa na 3 kolejki przed koñcem? Zw³aszcza, ¿e ma on ustawione ju¿ 2 kolejne mecze.
Do tego jeden z walkowerów, to mecz z Total_Rockerz. Mo¿na wiêc za³o¿yæ, ¿e sinus wys³a³ zaproszenie, które nie zosta³o przyjête.
Poza tym dlaczego nowa dru¿yna ma dostaæ za darmo miejsce w 1 lidze? Inne dru¿yny zaczynaæ w trzeciej.

Mecz z Sinusem mam ju¿ od dawna zarezerwowany. Wtorek wieczór i ca³± ¶rode mam ju¿ zajête terminy. Wiêc czy mam graæ z Silesi± we czwartek, czy z Sinusem we wtorek?
w sumie sinus sezon moze juz dokonczyc, a silesia wskoczy w nowym sezonie, a czy za darmo? przeciez jesli bedzie slaba to szybko spadnie tam gdzie jej miejsce, jesli dobra to i tak szybko by tu sie znalazla, jakby kazdy mial zaczynac od 3 to byloby z lekka zamieszanie z zamienianiem druzyn, dobrze jest jak jest, co do sinusa racja, jesli juz mecze sa zaakceptowane to moze dokonczyc sezon, a od nowego zacznie juz silesia...

Szybko to pojecie wzgledne...jezeli jest slaba to spadnie do 3 ligi w 126 dni ...co juz podchodzi pod 4 miesiace....t....hmmm przez 4 miesiace przegrywania non stop watpie ,ze zespol ten dalej bedzie gral w lidze ( kazdy w pewnym momencie ma dosc jak non stop dostaje w kosc) i naujprawdopodobniej zasili grono ludzi ktorzy maja walkowery
a czemu piszesz za kogos? skad wiesz kto by co zrobil, to ze w 1 lidze by przegrywal to nie znaczy ze w 2 tez, poza tym sinus i total sa w strefie spadkowej, wiec nowe druzyny w 1 lidze pobeda zaledwie kilka kolejek i o to robicie tyle szumu ze niesprawiedliwie itp, spoko tak chcecie by wszyscy zaczynali od 3 ligi bo jestescie madrzy ze zaczeliscie grac od 1 sezonu wiec odrazu spokojnie w 1 lidze sobie gracie....los to los, trafi na 1 lige to w niej gra, tak bylo do tej pory i nikt sie nie czepial, a to juz sie konczy 3 sezon przeciez...wg mnie jest dobrze jak jest, 3 walkowery out i w miejsce tej druzyny wchodzi nowa z lawki...
Zakarish
Team Manager

Post by Zakarish »

Dissident wrote:
a czemu piszesz za kogos? skad wiesz kto by co zrobil, to ze w 1 lidze by przegrywal to nie znaczy ze w 2 tez, poza tym sinus i total sa w strefie spadkowej, wiec nowe druzyny w 1 lidze pobeda zaledwie kilka kolejek i o to robicie tyle szumu ze niesprawiedliwie itp
Nie pisze za kogos tylko, podaje moje zdanie. Bo wydaje mi sie ,ze mam racjonalne przeslanki, zeby tka uwarzac(jakos walkowery w mojej 3 lidze mialy zespoly przegrywajace ,ktorym sie "znudzilo" Wydaje mi sie ,ze to nie jest jakas ogromna porcja szumu, poprostu niektore osoby zglaszaja ,ze im sie nie podoba obecny stan rzeczy
Dissident wrote:, spoko tak chcecie by wszyscy zaczynali od 3 ligi bo jestescie madrzy ze zaczeliscie grac od 1 sezonu wiec odrazu spokojnie w 1 lidze sobie gracie....
Kompletnie nie wiem o co ci tutaj chodzi

Dissident wrote:,los to los, trafi na 1 lige to w niej gra, tak bylo do tej pory i nikt sie nie czepial, a to juz sie konczy 3 sezon przeciez...wg mnie jest dobrze jak jest, 3 walkowery out i w miejsce tej druzyny wchodzi nowa z lawki...

No ,ale widzisz ze ludzie zaczynaja robic ten "szum" To ,ze cos bylo respektowane przez dluzszy czas ,nie zmienia faktu ,ze mozna to poprawic, zmienic, zmodyfikowac, poddac pod debate....uffff

PS nie bede sie juz wypowiadal w tym temacie, napisze moje zdanie i propozycjie w temacie : Zmiany w regulaminie LP w przysz³ym sezonie,(jak znajde troche czasu, boostatnio z tym ciezko ) Zapraszam wszytskich do dyskusji w tamtym temacie
Amen
Dissident
Team President

Post by Dissident »

Zakarish wrote:

pierwszoligowcy krzycza, ze zle, i wlasnie o to w tym chodzilo, ze sa madrzy bo maja zaklepane miejsce w 1 lidze...

a nie ma sensu robic jakis roszad z awansem z drugiej ligi itp, bo sie pomiesza jeszcze bardziej niz teraz jest...moze niech opiekunowie lig zaglosuja jak chca...
mcmagik
Team President

Post by mcmagik »

Dissident wrote:
Zakarish wrote:

pierwszoligowcy krzycza, ze zle, i wlasnie o to w tym chodzilo, ze sa madrzy bo maja zaklepane miejsce w 1 lidze...
Czy uwa¿asz ze który¶ z gracz z ekstraklasy nie powinien graæ w 1 lidze? Spójrz na punktow± czo³ówkê w SP w Polsce a zobaczysz ¿e prawie wszyscy s± w 20 rankingu, samo to nie przysz³o. Ja jestem najni¿ej ale ciê¿ko pracowa³em przez pierwszy, drugi i ten sezon by siê utrzymaæ i wygrywa³em z lepszymi od siebie zespo³ami. Zreszt± nie widzê by ktokolwiek z nas krzycza³ du¿o. Jest ten system zawody i to jest prawda, to ¿e ka¿dy z nas chce go zmieniæ ¶wiadczy tylko o tym ¿e chcemy graæ, ale z g³ow±! I dyskutujemy, poniewa¿ po to jest ten tema, chcemy to naprawiæ. Je¶li masz jaki¶ pomys³ to go zapodaj (jak za³ataæ dziurê po zespo³ach) a nie naskakujesz na nas ¿e zaklepali¶my sobie miejsce i krzyczymy bo wolno...
Dissident
Team President

Post by Dissident »

mcmagik wrote:
Dissident wrote:
Zakarish wrote:

Czy uwa¿asz ze który¶ z gracz z ekstraklasy nie powinien graæ w 1 lidze? Spójrz na punktow± czo³ówkê w SP w Polsce a zobaczysz ¿e prawie wszyscy s± w 20 rankingu, samo to nie przysz³o. Ja jestem najni¿ej ale ciê¿ko pracowa³em przez pierwszy, drugi i ten sezon by siê utrzymaæ i wygrywa³em z lepszymi od siebie zespo³ami. Zreszt± nie widzê by ktokolwiek z nas krzycza³ du¿o. Jest ten system zawody i to jest prawda, to ¿e ka¿dy z nas chce go zmieniæ ¶wiadczy tylko o tym ¿e chcemy graæ, ale z g³ow±! I dyskutujemy, poniewa¿ po to jest ten tema, chcemy to naprawiæ. Je¶li masz jaki¶ pomys³ to go zapodaj (jak za³ataæ dziurê po zespo³ach) a nie naskakujesz na nas ¿e zaklepali¶my sobie miejsce i krzyczymy bo wolno...
no niestety tak to wygladalo, do tej pory tak bylo i bylo ok, a nagle zaczelo wam przeszkadzac, a moze nie chce sie do terminarza zagladac jak sa zmiany, ktos juz to niestety pisal...poza tym jak ktos wypadnie przypuscmy w w polowie sezonu, to po co pol sezonu ma byc puste miejsce jak inna druzyna moze juz pograc...jestescie madrzy bo nie musicie na ławce czekac jak inni, a jestem pewny, ze jak byscie byli na ich miejscu to by wam nie pasowalo takie cos...
mcmagik
Team President

Post by mcmagik »

Dissident wrote: no niestety tak to wygladalo, do tej pory tak bylo i bylo ok, a nagle zaczelo wam przeszkadzac, a moze nie chce sie do terminarza zagladac jak sa zmiany, ktos juz to niestety pisal...poza tym jak ktos wypadnie przypuscmy w w polowie sezonu, to po co pol sezonu ma byc puste miejsce jak inna druzyna moze juz pograc...jestescie madrzy bo nie musicie na ³awce czekac jak inni, a jestem pewny, ze jak byscie byli na ich miejscu to by wam nie pasowalo takie cos...
I to jest w naszych rodakach najfajniejsze, ze zaczynaj± krzyczeæ po sprawie. Mówisz ¿e mamy zaklepane miejsce od pocz±tku, to dlaczego nie zg³osi³e¶ Veto i nie powiedzia³e¶ ¿e chcesz graæ w 1 lidze? Je¶li chcesz to nawet teraz tobie odst±piê swoje miejsce. Dissident nie spodziewa³em siê po tobie ¿e bêdziesz oskar¿a³ kogokolwiek o to ¿e ma miejsce zarezerwowane, je¶li kto¶ siê tobie nie podoba w ekstraklasie to napisz dlaczego nie zas³u¿y³, zreszt± my nie gramy o z³ote kalesony ¿eby tak atakowaæ nas. Oczywi¶cie Mistrz ma miejsce w LM... Zreszt± s± to rozgrywki NIEOFICJALNE.

Chodzi nam tylko o to ¿e chcemy by gra³y najlepsze dru¿yny w Ekstraklasie, bo to w koñcu najlepsza liga Polska. I jest to niesprawiedliwe ¿e kto¶ kto siedzia³ na ³awie, be¿ ¿adnego ogrania w LP wchodzi³ nagle do ekstraklasy... Wyobra¼ sobie siebie: wygrywasz 2 ligê i wchodzisz do Ekstraklasy- równocze¶nie z tob± wchodzi typ który siedzia³ sobie na ³awie. Czy to jest sprawiedliwe? Ja ¿eby utrzymaæ siê w 1 lidze musia³em czasem odpu¶ciæ sobie mecze w SP...
Dissident
Team President

Post by Dissident »

mcmagik wrote:
Dissident wrote: no niestety tak to wygladalo, do tej pory tak bylo i bylo ok, a nagle zaczelo wam przeszkadzac, a moze nie chce sie do terminarza zagladac jak sa zmiany, ktos juz to niestety pisal...poza tym jak ktos wypadnie przypuscmy w w polowie sezonu, to po co pol sezonu ma byc puste miejsce jak inna druzyna moze juz pograc...jestescie madrzy bo nie musicie na ³awce czekac jak inni, a jestem pewny, ze jak byscie byli na ich miejscu to by wam nie pasowalo takie cos...
I to jest w naszych rodakach najfajniejsze, ze zaczynaj± krzyczeæ po sprawie. Mówisz ¿e mamy zaklepane miejsce od pocz±tku, to dlaczego nie zg³osi³e¶ Veto i nie powiedzia³e¶ ¿e chcesz graæ w 1 lidze? Je¶li chcesz to nawet teraz tobie odst±piê swoje miejsce. Dissident nie spodziewa³em siê po tobie ¿e bêdziesz oskar¿a³ kogokolwiek o to ¿e ma miejsce zarezerwowane, je¶li kto¶ siê tobie nie podoba w ekstraklasie to napisz dlaczego nie zas³u¿y³, zreszt± my nie gramy o z³ote kalesony ¿eby tak atakowaæ nas. Oczywi¶cie Mistrz ma miejsce w LM... Zreszt± s± to rozgrywki NIEOFICJALNE.

Chodzi nam tylko o to ¿e chcemy by gra³y najlepsze dru¿yny w Ekstraklasie, bo to w koñcu najlepsza liga Polska. I jest to niesprawiedliwe ¿e kto¶ kto siedzia³ na ³awie, be¿ ¿adnego ogrania w LP wchodzi³ nagle do ekstraklasy... Wyobra¼ sobie siebie: wygrywasz 2 ligê i wchodzisz do Ekstraklasy- równocze¶nie z tob± wchodzi typ który siedzia³ sobie na ³awie. Czy to jest sprawiedliwe? Ja ¿eby utrzymaæ siê w 1 lidze musia³em czasem odpu¶ciæ sobie mecze w SP...
Przeciez beda graly najsilniejsze, jesli wejdzie z ławki i okaze sie za slaby to spadnie, jesli dobry to i tak by tu trafil...

A mi niepotrzebne niczyje miejsce w 1 lidze, tylko ciekawi mnie jakbys sie zachowal bedac na ławce teraz, i mial szanse wejsc odrazu do 1 ligi, bys slowem sie nie odezwal...
light100
Coach

Post by light100 »

dobra jak sie ju¿ dogadacie to niech mi kto¶ na pw w grze wy¶le info gdzie mam i kiedy graæ
klivers
Team Board Member

Post by klivers »

light100 wrote:dobra jak sie ju¿ dogadacie to niech mi kto¶ na pw w grze wy¶le info gdzie mam i kiedy graæ
spoko
Gladiator
Member of the Soccer Project Association

Post by Gladiator »

Gratulacje manro1 ! Mistrz Polski - i zapewne zdobywca PP :P - zgarniasz zatem ca³± pulê w tym sezonie, brawo !
Osobi¶cie cieszê siê, ¿e nie wyl±dowa³em w bara¿ach ;>
Manager: Gladiator
Team: FC Vixa (D.12)

Image
Regulamin (forum) (transfery)
manro1
Team Board Member

Post by manro1 »

Gladiator wrote:Gratulacje manro1 ! Mistrz Polski - i zapewne zdobywca PP :P - zgarniasz zatem ca³± pulê w tym sezonie, brawo !
:)
dzieki za gratulacje, z sezonu na sezon nasza ekstraklasa robi sie coraz silniejsza, i tak trzymac. Gratulacje unikniecia barazy
Dissident
Team President

Post by Dissident »

manro1 wrote:
Gladiator wrote:Gratulacje manro1 ! Mistrz Polski - i zapewne zdobywca PP :P - zgarniasz zatem ca³± pulê w tym sezonie, brawo !
:)
dzieki za gratulacje, z sezonu na sezon nasza ekstraklasa robi sie coraz silniejsza, i tak trzymac. Gratulacje unikniecia barazy
ja rowniez gratuluje :)

...ale w przyszlym sezonie nie uda sie obronic, bo to ja wygram !! :D hihi

tak tak, jestem w Ekstraklasie :P
Gladiator
Member of the Soccer Project Association

Post by Gladiator »

Ciasno siê tutaj robi :> - pojawi³y siê m³ode wilki gotowe wypchn±æ starych wyjadaczy z elity :P
Manager: Gladiator
Team: FC Vixa (D.12)

Image
Regulamin (forum) (transfery)
Mario
Assistant Manager

Post by Mario »

Gratulacje manro za Mistrza i powodzenia w europejskich pucharach !
GG-1240230
manro1
Team Board Member

Post by manro1 »

...ale w przyszlym sezonie nie uda sie obronic, bo to ja wygram !! :D hihi

tak tak, jestem w Ekstraklasie :P[/quote]

gratulacje awansu, oj cos czuje ze to bedzie zaciety sezon!:)
Post Reply

Return to “Liga Polska i Puchar Polski (pl)”