Dyskusja - III liga A

Polish League and Polish Cup

Moderator: Polish Moderators

Post Reply
merridas
Team Manager

Post by merridas »

Ja ci w tym nie pomogę, ponadto mam problemy z kompem i nie wiem na jak długo. Postaram się wchodzić jak najczęściej i informować co i jak, ale niczego nie mogę obiecywać.
pearljammer
Member of the Soccer Project Association

Post by pearljammer »

Detka wrote:Cześć wszystkim. Chwilowo moja drużyna została zawieszona... naprawde nie wiem czemu. Więc moge mieć mały problem w barażach itd. Czy jest W SP jakiś szeryf polak??? Zawsze to łątwiej sie dogadać. Proszę o pomoc.
Polaka nie ma, ale przeczytaj pw :)
"If you hate something don't you do it too..."
Detka
Assistant Manager

Post by Detka »

Na szczęście moje odwołanie zostało uznane i znów mogę prowadzić drużynę :) Ponoć chodziło o jakiś transfer, ale już wyjaśnione. Wobec tego gram dalej.
merridas
Team Manager

Post by merridas »

South Park Headhunters i FC Miśki Miśkowo oddali już ponad 4 walkowery, a więc od 10 kolejki są traktowani jako BOTY.
Ponadto dostałem juz informaję od menadżera Ufu z drużyny Yabadaba, który zajmie miejsce drużyny, FC Miśki Miśkowo począwszy od 10 kolejki.
Terminarz zaraz zostanie poprawiony.
krecik
Coach

Post by krecik »

co z moim meczem z 10 kolejki w którym miałem zagrać z BOT-em??
aktualnie

G.459 (5) pol. IIIa (2)
Ufuss
Team President

Post by Ufuss »

krecik wrote:co z moim meczem z 10 kolejki w którym mia³em zagraæ z BOT-em??
Jesli miales grac z botem to jasne ze wygrywasz walkowerem.

P.S. Merridas moim zdaniem trzeba poprawic cala tabele i uwzglednic w pierwszej kolejce wszystkie mecze zespolow ktore sa traktowane jako boty za wygrana walkowerem ich przeciwnikow, tak zeby nikt nie byl pokrzywdzony przykladowa sytuacja ze gral z "zespolem botem" przegral i przez to nie zdobyl zadnego punktu, a drug nie gral bo byl walkower i zdobyl 3pkt. Wiem ze troszke roboty ale wydaje mi sie ze tak byloby najbardziej sprawiedliwie, lecz decyzje pozostawiam tobie :)
Manager: Ufu
Team: Yabadaba

Image
merridas
Team Manager

Post by merridas »

Dwie wiadomości:
1. Drużyne South_Park_Headhunters / potem BOT zastępuje drużyna Anioly menadżera PabloSwidnik, apel do LAN'a w sobotę bedziecie wg planu grać mecz. Terminarz będzie zawierał poprawki od 13 kolejki.

2.Ufuss, musiałbym zabrać tobie punkty i dać innym, więc to jest na twoją niekorzyść, jednak nigdy nie zmieniałem wyników już odbytych meczy, ponieważ niesprawidliwe byłoby to, że teraz ty grasz a wcześniej były BOT i były walkowery.
Pabloswidnik
Coach

witam

Post by Pabloswidnik »

chcialem sie przywitac moj zespol to Anioly bede gral w 3lidze,mam kilka pytan mecze lp sa rozgrywane na zasadzie meczow towarzyskich i o ktorej godzinie jezeli np mam mecz w tes sobote ?
pearljammer

Re: witam

Post by pearljammer »

Pabloswidnik wrote:chcialem sie przywitac moj zespol to Anioly bede gral w 3lidze,mam kilka pytan mecze lp sa rozgrywane na zasadzie meczow towarzyskich i o ktorej godzinie jezeli np mam mecz w tes sobote ?
poczytaj regulamin oraz terminarz, mecze gramy w srode i soboty obojetnie o ktorej godzine, 2x w ciagu sezonu mecze sa w piatek...oczywiscie mecze towarzyskie, grasz u siebie to zapraszasz na ten dzien, grasz na wyjezdzie to czekasz na zaproszenie, ale tu wszystkiego pisac nie bede, przeczytaj regulamin...
Pabloswidnik
Coach

:))

Post by Pabloswidnik »

dzieki i sorry
merridas
Team Manager

Post by merridas »

Ze wzgledu na odejście LAN'a zwolniło się miejsce w naszej lidze. Za drużynę KP Czerwoni-Rewolucja wchodzi drużyna Pogoń Buszyce manadżera "kibic". Proszę o zbadanie poprawionego terminarzu.
pearljammer

Post by pearljammer »

merridas wrote:Ze wzgledu na odej¶cie LAN'a zwolni³o siê miejsce w naszej lidze. Za dru¿ynê KP Czerwoni-Rewolucja wchodzi dru¿yna Pogoñ Buszyce manad¿era "kibic". Proszê o zbadanie poprawionego terminarzu.
Wnosze o anulowanie gry druzyny Pogon Buszyce. Zalapal sie do gry w IV lidze, a teraz z niej zrezygnowal bo jest miejsce w III, tak robic nie bedziemy. Kazdy by tak chcial, albo ta druzyna zagra w IV lidze, albo wcale.
Gladiator

Post by Gladiator »

Dok³adnie. Powinna zagraæ kolejna dru¿yna z ³awki. Podany zespó³ ju¿ siê zapisa³ do IV ligi.
Manager: Gladiator
Team: FC Vixa (D.12)

Image
Regulamin (forum) (transfery)
merridas
Team Manager

Post by merridas »

Wciąż widniał na ławce rezerwowych, a menedżer nie pisał, że gra już w IV lidze. Automatycznie zostaje wyrzucony z ligi IIIa, więc miejsce jest wciąż wolne
muzyk
Team Manager

Post by muzyk »

Chwileczkê panowie. To kto gra za KP Czerwoni-Rewolucja?
Post Reply

Return to “Liga Polska i Puchar Polski (pl)”