Dyskusja - III liga A
Moderator: Polish Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Polaka nie ma, ale przeczytaj pwDetka wrote:Cześć wszystkim. Chwilowo moja drużyna została zawieszona... naprawde nie wiem czemu. Więc moge mieć mały problem w barażach itd. Czy jest W SP jakiś szeryf polak??? Zawsze to łątwiej sie dogadać. Proszę o pomoc.

"If you hate something don't you do it too..."
Jesli miales grac z botem to jasne ze wygrywasz walkowerem.krecik wrote:co z moim meczem z 10 kolejki w którym mia³em zagraæ z BOT-em??
P.S. Merridas moim zdaniem trzeba poprawic cala tabele i uwzglednic w pierwszej kolejce wszystkie mecze zespolow ktore sa traktowane jako boty za wygrana walkowerem ich przeciwnikow, tak zeby nikt nie byl pokrzywdzony przykladowa sytuacja ze gral z "zespolem botem" przegral i przez to nie zdobyl zadnego punktu, a drug nie gral bo byl walkower i zdobyl 3pkt. Wiem ze troszke roboty ale wydaje mi sie ze tak byloby najbardziej sprawiedliwie, lecz decyzje pozostawiam tobie

Manager: Ufu
Team: Yabadaba

Team: Yabadaba

Dwie wiadomości:
1. Drużyne South_Park_Headhunters / potem BOT zastępuje drużyna Anioly menadżera PabloSwidnik, apel do LAN'a w sobotę bedziecie wg planu grać mecz. Terminarz będzie zawierał poprawki od 13 kolejki.
2.Ufuss, musiałbym zabrać tobie punkty i dać innym, więc to jest na twoją niekorzyść, jednak nigdy nie zmieniałem wyników już odbytych meczy, ponieważ niesprawidliwe byłoby to, że teraz ty grasz a wcześniej były BOT i były walkowery.
1. Drużyne South_Park_Headhunters / potem BOT zastępuje drużyna Anioly menadżera PabloSwidnik, apel do LAN'a w sobotę bedziecie wg planu grać mecz. Terminarz będzie zawierał poprawki od 13 kolejki.
2.Ufuss, musiałbym zabrać tobie punkty i dać innym, więc to jest na twoją niekorzyść, jednak nigdy nie zmieniałem wyników już odbytych meczy, ponieważ niesprawidliwe byłoby to, że teraz ty grasz a wcześniej były BOT i były walkowery.
-
- Coach
witam
chcialem sie przywitac moj zespol to Anioly bede gral w 3lidze,mam kilka pytan mecze lp sa rozgrywane na zasadzie meczow towarzyskich i o ktorej godzinie jezeli np mam mecz w tes sobote ?
-
Re: witam
poczytaj regulamin oraz terminarz, mecze gramy w srode i soboty obojetnie o ktorej godzine, 2x w ciagu sezonu mecze sa w piatek...oczywiscie mecze towarzyskie, grasz u siebie to zapraszasz na ten dzien, grasz na wyjezdzie to czekasz na zaproszenie, ale tu wszystkiego pisac nie bede, przeczytaj regulamin...Pabloswidnik wrote:chcialem sie przywitac moj zespol to Anioly bede gral w 3lidze,mam kilka pytan mecze lp sa rozgrywane na zasadzie meczow towarzyskich i o ktorej godzinie jezeli np mam mecz w tes sobote ?
-
- Coach
:))
dzieki i sorry
-
Wnosze o anulowanie gry druzyny Pogon Buszyce. Zalapal sie do gry w IV lidze, a teraz z niej zrezygnowal bo jest miejsce w III, tak robic nie bedziemy. Kazdy by tak chcial, albo ta druzyna zagra w IV lidze, albo wcale.merridas wrote:Ze wzgledu na odej¶cie LAN'a zwolni³o siê miejsce w naszej lidze. Za dru¿ynê KP Czerwoni-Rewolucja wchodzi dru¿yna Pogoñ Buszyce manad¿era "kibic". Proszê o zbadanie poprawionego terminarzu.