Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

Am intrat de pe linkul asta si merge.
Dai la limba romana si te loghezi:
http://www.soccerproject.com/spnewl_ind ... &uID=59102
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Daimon

Post by Daimon »

primul punct din sezonul asta. 0-0 in deplasare in conditiile in care am avut +10 pe linii... ce sa mai zic.. :twisted:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

am batut cu 2-1 :) merci johnny_32 de ajutor :) am fost la doar 1 punct diferenta dar am batut (altii, ca SAT - favorita seriei mele - au facut egal avand un punct peste :D).
In concluzie am ramas pe 2, la egalitate de puncte cu inca 3 echipe (inclusiv liderul). dar greul este in fata ...
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bunicutzu wrote:am batut cu 2-1 :) merci johnny_32 de ajutor :) am fost la doar 1 punct diferenta dar am batut (altii, ca SAT - favorita seriei mele - au facut egal avand un punct peste :D).
In concluzie am ramas pe 2, la egalitate de puncte cu inca 3 echipe (inclusiv liderul). dar greul este in fata ...
1,2 puncte le-ai luat avans din cauza amicalelor lui de ieri. :wink:
Vedeti mah ca stie omu ce zice, nu cerea el amicale aiurea. :D

mosmartin

Post by mosmartin »

Rezervele mele au facut doar egal desi au avut +11 pe linii.
Se pare ca trebuie sa le trec si pe ele la 3-4-3 sa nu se mai intample accidente din astea.
dardar_3

Post by dardar_3 »

Dracusorii mei si-au dat in petec... 10-2 in deplasare....(cu 3 penalty-uri primite).... Hmm... bine ca nu sunt interisti prin divizia mea ca sareau cu interceptarile... :D

Deocamdata imi respect obiectivul.... :D Pe viitor voi vedea ce se va intampla... :D
Diavolo
bunicutzu

Post by bunicutzu »

cercel_jr wrote:1,2 puncte le-ai luat avans din cauza amicalelor lui de ieri. :wink:
1,2 puncte? la ce? la nota le-am luat cate 0.4 fiecaruia (ca au avut moral 99 si nu 100). per total ... nu am calculat.
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

infrangere cu 0-1 pe propriul teren ! Am acumulat pana acum 6 pct in 3 etape si sunt pe 6 precum Dinamo in divizia ursus! Sunt in criza de fundasi centrali, din aceasta cauza m-am reprofilat de la 4-3-3, la 3-4-3. Cel mai bun fundas central de-al meu scoate maxim 59 in timp ce un sw ce l-am reprofilat eu cb imi scoate 60. N-am ce sa fac stiu ca sunt scumpi CB-urile, iar cei care ii vand vor sa "i-a pielea de pe om" . La capitolul LM, mi-a pus D-zeu mana in cap, aveam mare nevoie de ceva bun si de viitor si ghici ce mi-a venit de la juniori : :) LM de 19 ani cu agresivitate "1" :lol: :lol: :lol: Mult succes romanilor din SP !
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bunicutzu wrote:
cercel_jr wrote:1,2 puncte le-ai luat avans din cauza amicalelor lui de ieri. :wink:
1,2 puncte? la ce? la nota le-am luat cate 0.4 fiecaruia (ca au avut moral 99 si nu 100). per total ... nu am calculat.
Pe linii. :D

Spawn_9

Post by Spawn_9 »

oare sa fie asa de bine cum pare?:D deocamdata 9 puncte in C si apar sperantele de B.. dupa cum zicea si bunicutzu .. greul de acuma incepe.. mai ales luni cu bart.. victoria de astazi a fost platita f scupm.. 2 accidentati X(X( in fine.. dupa cum era o veche vorba.. titualrii castiga un meci dar rezervele campionatul:D
unicool

Post by unicool »

locul 3 momentan in E dar promovarea e principalul obiectiv...sansele sunt mari de tot si sper sa se materializeze.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
mosmartin

Post by mosmartin »

Unicool ce echipa ai frate ca sunt singurul de aici care nu o stie, cel putin asa cred. :lol: :lol: :lol:

PS: Sa nu-mi spui aici ca poate ne asculta SRI-ul. :lol: :lol:
DoTy
Team President

Post by DoTy »

am inceput ca o cizma =)) locu 11 in F ... TS 5 :> clar obiectiv mentinerea in F si cresterea TS-ului cat mai mult iar anu viitor 100% promovez :D uff greu mai este cu ts asta :-s
Image
kennyanu

Post by kennyanu »

un egal....jucatorii obositi :cry:
Revenit :)
Viola

Post by Viola »

O noua victorie in deplasare cu 2-1 si momentan am TS-64 deci mai am ce recupera . Deja sunt cat de cat in grafic totusi locul 2 la egalitate de puncte cu locul unu pe care l-am batut etapa trecuta :twisted:
Revenit cu Vulturii Lugoj
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”