Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
1,2 puncte le-ai luat avans din cauza amicalelor lui de ieri.bunicutzu wrote:am batut cu 2-1merci johnny_32 de ajutor
am fost la doar 1 punct diferenta dar am batut (altii, ca SAT - favorita seriei mele - au facut egal avand un punct peste
).
In concluzie am ramas pe 2, la egalitate de puncte cu inca 3 echipe (inclusiv liderul). dar greul este in fata ...

Vedeti mah ca stie omu ce zice, nu cerea el amicale aiurea.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
- Team Board Member
infrangere cu 0-1 pe propriul teren ! Am acumulat pana acum 6 pct in 3 etape si sunt pe 6 precum Dinamo in divizia ursus! Sunt in criza de fundasi centrali, din aceasta cauza m-am reprofilat de la 4-3-3, la 3-4-3. Cel mai bun fundas central de-al meu scoate maxim 59 in timp ce un sw ce l-am reprofilat eu cb imi scoate 60. N-am ce sa fac stiu ca sunt scumpi CB-urile, iar cei care ii vand vor sa "i-a pielea de pe om" . La capitolul LM, mi-a pus D-zeu mana in cap, aveam mare nevoie de ceva bun si de viitor si ghici ce mi-a venit de la juniori :
LM de 19 ani cu agresivitate "1"
Mult succes romanilor din SP !

-
Pe linii.bunicutzu wrote:1,2 puncte? la ce? la nota le-am luat cate 0.4 fiecaruia (ca au avut moral 99 si nu 100). per total ... nu am calculat.cercel_jr wrote:1,2 puncte le-ai luat avans din cauza amicalelor lui de ieri.
Vedeti mah ca stie omu ce zice, nu cerea el amicale aiurea.

Manager: cyp
-
oare sa fie asa de bine cum pare?:D deocamdata 9 puncte in C si apar sperantele de B.. dupa cum zicea si bunicutzu .. greul de acuma incepe.. mai ales luni cu bart.. victoria de astazi a fost platita f scupm.. 2 accidentati X(X( in fine.. dupa cum era o veche vorba.. titualrii castiga un meci dar rezervele campionatul:D