!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Tito
Team President

Post by Tito »

orienteaza-te in functie de preturile estimate de SPMT. ori le pui pe acelea furnizate de program ori fixezi niste preturi cu 1EUR mai putin.
sergiu007
Member of the Soccer Project Association

Post by sergiu007 »

Eu unul cu 11000 de locuri la stadion si cu baza fanilor mult mai mare il las la 19 euro biletul. Insa acum depinde si de baza fanilor si de capacitatea stadionului tau...si depinde si cu ce echipa joci....pe ce loc e clasata in liga...fiindca daca joci cu o echipa de pe locurile superioare o sa castigi maximum de bani, asta daca ai baza fanilor macar cat e capacitatea stadionului tau ;)

Poti calcula un pret al biletului mai exact cu ajutorul SPMT-ului :)

Referitor la echipa oaspete eu nu am lasat niciodata 15% pentru ei fiindca mi se duc din banii mei practic...eu pun 95% - 5%. E clar ca pierzi daca pui 85% - 15% fiindca pierzi un procentaj de 10% :P si iesi un pic in dezavantaj din cata medicina stiu eu :lol:
Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!

SP National Teams

Image
Black_eagle

Post by Black_eagle »

20 e un pret enorm daca esti in H. asa am patit cu ultimul dobitoc in cupa. eu am platit de m-am spetit salariu 130 k la jucatori si surpriza surprizelor?<..... avea dobitocul 20 pretul biletelor si o vandut exact 0 bilete. deci paguba numa a mea. eu am 17 000 fani 10 000 stadionul si am 19 pretul biletului. si sunt in F.dupa ce m-am uitat la tine tu ar trebui sa-l lasi la 13.
Image
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

Black_eagle wrote:20 e un pret enorm daca esti in H. asa am patit cu ultimul dobitoc in cupa. eu am platit de m-am spetit salariu 130 k la jucatori si surpriza surprizelor?<..... avea dobitocul 20 pretul biletelor si o vandut exact 0 bilete. deci paguba numa a mea. eu am 17 000 fani 10 000 stadionul si am 19 pretul biletului. si sunt in F.dupa ce m-am uitat la tine tu ar trebui sa-l lasi la 13.
eu am 17 la 10K de locuri si 19K si cev abaza fanilor, iar cand am pus 19 pretul mia venit vreo 8 mii si ceva
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

la spmt ai un calculator de stadion.. si acolo o sa vezi care e cel mai convenabil.. de obicei parca 13 e cel mai bun... asta daca poti pune (adica sa nu fie plin) daca nu.,.. pui mai mult... cat iti permiti..
butzulan_marius
Assistant Coach

Post by butzulan_marius »

k..mersi mult.....uite ca si azi am mai invatat ceva...grazie...la amicale se respecta aceleasi reguli sau micsorez si acolo?
rood
Team President

Post by rood »

seteaza 13 pt amicale si 15% pt suporterii echipei adverse.
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
Pryncyus
Groundsman

Transfer

Post by Pryncyus »

salut.sunt now si daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.am facut 7 oferte la jucatori free de pe transfer market.as dori sa stiu cand o sa stiu daca ii iau sau nu ptr ca in dreptul lor nu scrie o data limita.
sergiu007

Re: Transfer

Post by sergiu007 »

Pryncyus wrote:salut.sunt now si daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.am facut 7 oferte la jucatori free de pe transfer market.as dori sa stiu cand o sa stiu daca ii iau sau nu ptr ca in dreptul lor nu scrie o data limita.
Depinde daca ii convine jucatorului oferta facuta de tine :P :lol: daca da va venit la echipa ta :D
Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!

SP National Teams

Image
Pryncyus
Groundsman

Post by Pryncyus »

sergiu007 wrote:Depinde daca ii convine jucatorului oferta facuta de tine :P :lol: daca da va venit la echipa ta :D
bun asta am inteles.dar cand?la sfarsitul zilei sau cand.ptr ca repet nu au data limita si nici nu i-a luat altcineva. :!:
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Pryncyus wrote:
sergiu007 wrote:Depinde daca ii convine jucatorului oferta facuta de tine :P :lol: daca da va venit la echipa ta :D
bun asta am inteles.dar cand?la sfarsitul zilei sau cand.ptr ca repet nu au data limita si nici nu i-a luat altcineva. :!:
cand o echipa concediaza un jucator sau ii expira contractul el va aparea pe lista de transferuri sub forma "gratis" si va sta din cate stiu eu 2 zile si daca nimeni nu face o oferta dupa 2 zile el dispare definitiv...

..un alt caz poate fi si : o echipa pune un jucator pe lista de transfer cu pret " gratis" ..atunci jucatorul va sta 3 zile si daca va primi o oferta va pleca la echipa care a oferit cel mai bun contract ...daca nu va ramane la echipa sa...

din cate stiu eu astea's "regulile" in ceea ce priveste transferul "gratis" al unui jucator in SP...daca gresesc sa ma corecteze cineva!
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
butzulan_marius
Assistant Coach

Post by butzulan_marius »

...sal'tare...e vreo problema daca ii tin pe suporterii oaspetilor ''la respect'' cu 2% din bilete?.....
Kosmin

Post by Kosmin »

butzulan_marius wrote:...sal'tare...e vreo problema daca ii tin pe suporterii oaspetilor ''la respect'' cu 2% din bilete?.....
n-are nimic, doar ca suporterii tai vor primi 98% din bilete
kennyanu

Post by kennyanu »

chestia cu fanii echipei adverse este urmatoarea.

dak tu ai, sa zicem, 86 satisfactia fanilor, iar adversaru 100....si pui sa vina 5% suporteri adversi...stadionu nu va fi plin. si invers. asa k pune asta in functie de satisfatia fanilor :wink:
Revenit :)
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

Da si in plus trebuie sa le dai cel putin 5% :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”