!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Eu unul cu 11000 de locuri la stadion si cu baza fanilor mult mai mare il las la 19 euro biletul. Insa acum depinde si de baza fanilor si de capacitatea stadionului tau...si depinde si cu ce echipa joci....pe ce loc e clasata in liga...fiindca daca joci cu o echipa de pe locurile superioare o sa castigi maximum de bani, asta daca ai baza fanilor macar cat e capacitatea stadionului tau
Poti calcula un pret al biletului mai exact cu ajutorul SPMT-ului
Referitor la echipa oaspete eu nu am lasat niciodata 15% pentru ei fiindca mi se duc din banii mei practic...eu pun 95% - 5%. E clar ca pierzi daca pui 85% - 15% fiindca pierzi un procentaj de 10%
si iesi un pic in dezavantaj din cata medicina stiu eu 

Poti calcula un pret al biletului mai exact cu ajutorul SPMT-ului

Referitor la echipa oaspete eu nu am lasat niciodata 15% pentru ei fiindca mi se duc din banii mei practic...eu pun 95% - 5%. E clar ca pierzi daca pui 85% - 15% fiindca pierzi un procentaj de 10%

Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!
SP National Teams

SP National Teams

-
20 e un pret enorm daca esti in H. asa am patit cu ultimul dobitoc in cupa. eu am platit de m-am spetit salariu 130 k la jucatori si surpriza surprizelor?<..... avea dobitocul 20 pretul biletelor si o vandut exact 0 bilete. deci paguba numa a mea. eu am 17 000 fani 10 000 stadionul si am 19 pretul biletului. si sunt in F.dupa ce m-am uitat la tine tu ar trebui sa-l lasi la 13.

-
eu am 17 la 10K de locuri si 19K si cev abaza fanilor, iar cand am pus 19 pretul mia venit vreo 8 mii si cevaBlack_eagle wrote:20 e un pret enorm daca esti in H. asa am patit cu ultimul dobitoc in cupa. eu am platit de m-am spetit salariu 130 k la jucatori si surpriza surprizelor?<..... avea dobitocul 20 pretul biletelor si o vandut exact 0 bilete. deci paguba numa a mea. eu am 17 000 fani 10 000 stadionul si am 19 pretul biletului. si sunt in F.dupa ce m-am uitat la tine tu ar trebui sa-l lasi la 13.
-
- Assistant Coach
Transfer
salut.sunt now si daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.am facut 7 oferte la jucatori free de pe transfer market.as dori sa stiu cand o sa stiu daca ii iau sau nu ptr ca in dreptul lor nu scrie o data limita.
-
Re: Transfer
Depinde daca ii convine jucatorului oferta facuta de tinePryncyus wrote:salut.sunt now si daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns.am facut 7 oferte la jucatori free de pe transfer market.as dori sa stiu cand o sa stiu daca ii iau sau nu ptr ca in dreptul lor nu scrie o data limita.

Mai bine sa taci si sa te creada lumea prost decat sa vorbesti si sa dovedesti ca esti !!!
SP National Teams

SP National Teams

bun asta am inteles.dar cand?la sfarsitul zilei sau cand.ptr ca repet nu au data limita si nici nu i-a luat altcineva.sergiu007 wrote:Depinde daca ii convine jucatorului oferta facuta de tine![]()
daca da va venit la echipa ta

-
cand o echipa concediaza un jucator sau ii expira contractul el va aparea pe lista de transferuri sub forma "gratis" si va sta din cate stiu eu 2 zile si daca nimeni nu face o oferta dupa 2 zile el dispare definitiv...Pryncyus wrote:bun asta am inteles.dar cand?la sfarsitul zilei sau cand.ptr ca repet nu au data limita si nici nu i-a luat altcineva.sergiu007 wrote:Depinde daca ii convine jucatorului oferta facuta de tine![]()
daca da va venit la echipa ta
..un alt caz poate fi si : o echipa pune un jucator pe lista de transfer cu pret " gratis" ..atunci jucatorul va sta 3 zile si daca va primi o oferta va pleca la echipa care a oferit cel mai bun contract ...daca nu va ramane la echipa sa...
din cate stiu eu astea's "regulile" in ceea ce priveste transferul "gratis" al unui jucator in SP...daca gresesc sa ma corecteze cineva!
-
- Assistant Coach