Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
CBpaaaco wrote:chcel by som sa opytat ze ked hram na troch obrancov tak stredny obranca by mal byt SW alebo CB
3-4-3 - ve støedu je CB
4-3-3 - ve støedu 2 x CB
5-3-2 - ve støedu SW a pak 2 x CB
SW prostì používáš jen když hraješ na 5 obráncù a nebo když nemáš žádnýho GK tak mùžeš SW použít jako náhradu
-
ještì mùj oblíbený betonáøský styl 5-4-1 ,kde platí o obranì to samé jako u 5-3-2happyna17 wrote:CBpaaaco wrote:chcel by som sa opytat ze ked hram na troch obrancov tak stredny obranca by mal byt SW alebo CB
3-4-3 - ve støedu je CB
4-3-3 - ve støedu 2 x CB
5-3-2 - ve støedu SW a pak 2 x CB
SW prostì používáš jen když hraješ na 5 obráncù a nebo když nemáš žádnýho GK tak mùžeš SW použít jako náhradu
v každém pøípadì ve støedu obrany u tìchto taktik by mìl být SW

FC Alkoholicks
-
potøebuju radu
...jak už naznaèuje link v mém podpisu, poøádám turnaj,ale mám problém pøi vytváøení turnaje (krok 6), kdy si vybírám komu pošlu pozvánku...všechno je v pohodì až na to, že i když jsem si dal sám sebe do kontaktù tak se tam prostì zaboha nezobrazím.s nikým jiným problém nemám jenom se mnou jakožto organizátorem a rád bych si ve vlastním turnaji taky zahrál 

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
Jen klid píšou tam bláboly sebe nemùžeš zvolit ale hned další krok se tì zeptá Zùèastit se turnaje? Ano Ne:-)Papa Bouba Diop wrote:potøebuju radu...jak už naznaèuje link v mém podpisu, poøádám turnaj,ale mám problém pøi vytváøení turnaje (krok 6), kdy si vybírám komu pošlu pozvánku...všechno je v pohodì až na to, že i když jsem si dal sám sebe do kontaktù tak se tam prostì zaboha nezobrazím.s nikým jiným problém nemám jenom se mnou jakožto organizátorem a rád bych si ve vlastním turnaji taky zahrál
Netris->Hell Riders->E.21
-
ahaNetris1 wrote:Jen klid píšou tam bláboly sebe nemùžeš zvolit ale hned další krok se tì zeptá Zùèastit se turnaje? Ano Ne:-)Papa Bouba Diop wrote:potøebuju radu...jak už naznaèuje link v mém podpisu, poøádám turnaj,ale mám problém pøi vytváøení turnaje (krok 6), kdy si vybírám komu pošlu pozvánku...všechno je v pohodì až na to, že i když jsem si dal sám sebe do kontaktù tak se tam prostì zaboha nezobrazím.s nikým jiným problém nemám jenom se mnou jakožto organizátorem a rád bych si ve vlastním turnaji taky zahrál

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
-
- Location: Country: Slovakia ...home of vodka and halusky...:p
hh vcera som urobil zasadny krok
poslal som Sjarelovi 10eur na 40 tyzdnove clenstvo v SPFA ... otazka znie pre tych skusenejsich co uz si objednavali SPFA : do kolkich dni pirblizne vam SPFA nabehlo realne na SP ? 

4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
-
cca do 5 minutEvandro Adauto wrote:hh vcera som urobil zasadny krokposlal som Sjarelovi 10eur na 40 tyzdnove clenstvo v SPFA ... otazka znie pre tych skusenejsich co uz si objednavali SPFA : do kolkich dni pirblizne vam SPFA nabehlo realne na SP ?

EDIT: myslim...mám takové pocit...sem nijak dlouho neèekal

-
Fyzioterapeut: Stará se o fyzické zdraví Vašich hráèù, díky nìmu klesá jejich náchylnost ke zranìní.fifina.5 wrote:fyzioterapeut nebo doktor ma letet když nejsem spokojenej s poètem zranenych. dycky když se zase jednou po par dnech pøihlásim tak svíti neco kolem 4 zranenych rad bych vymìnil zamìstnance ale nevim jakyho
Doktor: Hráèi pøicházejí k úrazùm a budou k nim pøicházet, takový je fotbal. Doktor dohlíží nad jejich správnou léèbou a vèasným uzdravením.