Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

tomkycz
Member of the Soccer Project Association

Post by tomkycz »

zdárec, chtìl bych se zeptat, jestli když nahlásím manažera pro podezøení z podvodu, jestli se tento dozví kdo jej nahlásil ? né že by mi to vadilo jen mì to zajímá... díky
happyna17

Post by happyna17 »

tomkycz wrote:zdárec, chtìl bych se zeptat, jestli když nahlásím manažera pro podezøení z podvodu, jestli se tento dozví kdo jej nahlásil ? né že by mi to vadilo jen mì to zajímá... díky
nedozví
tomkycz

Post by tomkycz »

díky.
paaaco
Assistant Manager

Post by paaaco »

chcel by som sa opytat ze ked hram na troch obrancov tak stredny obranca by mal byt SW alebo CB
happyna17

Post by happyna17 »

paaaco wrote:chcel by som sa opytat ze ked hram na troch obrancov tak stredny obranca by mal byt SW alebo CB
CB
3-4-3 - ve støedu je CB
4-3-3 - ve støedu 2 x CB
5-3-2 - ve støedu SW a pak 2 x CB

SW prostì používáš jen když hraješ na 5 obráncù a nebo když nemáš žádnýho GK tak mùžeš SW použít jako náhradu
kofi

Post by kofi »

happyna17 wrote:
paaaco wrote:chcel by som sa opytat ze ked hram na troch obrancov tak stredny obranca by mal byt SW alebo CB
CB
3-4-3 - ve støedu je CB
4-3-3 - ve støedu 2 x CB
5-3-2 - ve støedu SW a pak 2 x CB

SW prostì používáš jen když hraješ na 5 obráncù a nebo když nemáš žádnýho GK tak mùžeš SW použít jako náhradu
ještì mùj oblíbený betonáøský styl 5-4-1 ,kde platí o obranì to samé jako u 5-3-2
v každém pøípadì ve støedu obrany u tìchto taktik by mìl být SW :wink:
FC Alkoholicks
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

potøebuju radu :) ...jak už naznaèuje link v mém podpisu, poøádám turnaj,ale mám problém pøi vytváøení turnaje (krok 6), kdy si vybírám komu pošlu pozvánku...všechno je v pohodì až na to, že i když jsem si dal sám sebe do kontaktù tak se tam prostì zaboha nezobrazím.s nikým jiným problém nemám jenom se mnou jakožto organizátorem a rád bych si ve vlastním turnaji taky zahrál :lol:
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Netris1

Post by Netris1 »

Papa Bouba Diop wrote:potøebuju radu :) ...jak už naznaèuje link v mém podpisu, poøádám turnaj,ale mám problém pøi vytváøení turnaje (krok 6), kdy si vybírám komu pošlu pozvánku...všechno je v pohodì až na to, že i když jsem si dal sám sebe do kontaktù tak se tam prostì zaboha nezobrazím.s nikým jiným problém nemám jenom se mnou jakožto organizátorem a rád bych si ve vlastním turnaji taky zahrál :lol:
Jen klid píšou tam bláboly sebe nemùžeš zvolit ale hned další krok se tì zeptá Zùèastit se turnaje? Ano Ne:-)
Netris->Hell Riders->E.21
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Netris1 wrote:
Papa Bouba Diop wrote:potøebuju radu :) ...jak už naznaèuje link v mém podpisu, poøádám turnaj,ale mám problém pøi vytváøení turnaje (krok 6), kdy si vybírám komu pošlu pozvánku...všechno je v pohodì až na to, že i když jsem si dal sám sebe do kontaktù tak se tam prostì zaboha nezobrazím.s nikým jiným problém nemám jenom se mnou jakožto organizátorem a rád bych si ve vlastním turnaji taky zahrál :lol:
Jen klid píšou tam bláboly sebe nemùžeš zvolit ale hned další krok se tì zeptá Zùèastit se turnaje? Ano Ne:-)
aha :lol: dík...už jsem se bál :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Když má hráè s morálkou na maximu 80%, tak chce plat XXX, ale když by ten samej hráè mìl morálku na nule, bude chtít stejnej plat nebo jinej? Díky za odpovìï :)
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
kofi

Post by kofi »

Tiger Baros wrote:Když má hráè s morálkou na maximu 80%, tak chce plat XXX, ale když by ten samej hráè mìl morálku na nule, bude chtít stejnej plat nebo jinej? Díky za odpovìï :)
bude chtít jinej...vyšší...alespoò to tak vždy bylo...
FC Alkoholicks
Evandro Adauto
Location: Country: Slovakia ...home of vodka and halusky...:p

Post by Evandro Adauto »

hh vcera som urobil zasadny krok :D poslal som Sjarelovi 10eur na 40 tyzdnove clenstvo v SPFA ... otazka znie pre tych skusenejsich co uz si objednavali SPFA : do kolkich dni pirblizne vam SPFA nabehlo realne na SP ? :wink:
4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
Angee

Post by Angee »

Evandro Adauto wrote:hh vcera som urobil zasadny krok :D poslal som Sjarelovi 10eur na 40 tyzdnove clenstvo v SPFA ... otazka znie pre tych skusenejsich co uz si objednavali SPFA : do kolkich dni pirblizne vam SPFA nabehlo realne na SP ? :wink:
cca do 5 minut :D ..což je zhruba 0,00347 dnù (a nejaký drobný) :lol:

EDIT: myslim...mám takové pocit...sem nijak dlouho neèekal :wink:
Image
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

fyzioterapeut nebo doktor ma letet když nejsem spokojenej s poètem zranenych. dycky když se zase jednou po par dnech pøihlásim tak svíti neco kolem 4 zranenych rad bych vymìnil zamìstnance ale nevim jakyho :lol:
happyna17

Post by happyna17 »

fifina.5 wrote:fyzioterapeut nebo doktor ma letet když nejsem spokojenej s poètem zranenych. dycky když se zase jednou po par dnech pøihlásim tak svíti neco kolem 4 zranenych rad bych vymìnil zamìstnance ale nevim jakyho :lol:
Fyzioterapeut: Stará se o fyzické zdraví Vašich hráèù, díky nìmu klesá jejich náchylnost ke zranìní.
Doktor: Hráèi pøicházejí k úrazùm a budou k nim pøicházet, takový je fotbal. Doktor dohlíží nad jejich správnou léèbou a vèasným uzdravením.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”