¨ACS wrote:o 10, myslímPatt wrote:happyna17 wrote: hráèùm stoupne morálka![]()
na 100?
hm to je celkem na nic

Moderator: Czech Moderators
To je individuální. Já jsem napøíklad mìnil pouze jednou šéftrenéra mládeže (ten je taky nejèastìjším vyhazovanýmArtis wrote:je dobre zamestance po urèité dobe menit nebo si je nechat??? asi menit že??
A v pøípadì trenéra se dokonce i zvedáSlanec wrote: EDIT: Jinak na výkonu týmu by se to nemìlo projevit (pokud je máš dostateènì dlouho, po vyhození ani morálka neklesá)
Hmmm tak to mìní situaci, ale já se snažím u všech hráèù držet morálku na 100%, popøípadì ji zvedám zápasama, ale díky, že jsi mì vyvedl z omyluNetris1 wrote:A v pøípadì trenéra se dokonce i zvedáSlanec wrote: EDIT: Jinak na výkonu týmu by se to nemìlo projevit (pokud je máš dostateènì dlouho, po vyhození ani morálka neklesá)
Jen pro jistotu dodávam zvedá se jen po dlouhé dobì...Nikdo neví kolik ,ale x-tenzo øíká ,že je to pouhých 40 dnù ,ale to se mi zdá málo...Nìkdo øíká i 3 sezony...Mimochodem se to øeší pár pøíspìvkù nad námaSlanec wrote:Hmmm tak to mìní situaci, ale já se snažím u všech hráèù držet morálku na 100%, popøípadì ji zvedám zápasama, ale díky, že jsi mì vyvedl z omyluNetris1 wrote:A v pøípadì trenéra se dokonce i zvedáSlanec wrote: EDIT: Jinak na výkonu týmu by se to nemìlo projevit (pokud je máš dostateènì dlouho, po vyhození ani morálka neklesá)
Mùže mít IP od kabelovky jako já...Takhle mam já stejnou IP jako dalších 79 lidí...(ban na stránkách kde jsem nikdy nebyl jsem taky zažil) a pokud si obchodoval tøeba s nìkym jiným z této IP tak je tohle pravý dùvod...Tonda11 wrote:Cau mam ted takovej problem.Chci koupit od jednoho manazera hrace ale kdyz chci podat nabidku tak mi to napise ze v teto sezone uz od tohoto manazera nemuzu kupovat zadneho hrace.ale nevim proc protoze s tim manazerem sem jeste nikdy neobchodoval a na SP se pripojuju jenom doma takze se urcite ze stejneho IP nepripojil![]()
Nemate s tim nekdo zkusenost???
další z varianta která se mi stává obèas.máš už nabídku na hráèe...maš ho na seznamu hraèu o ktere se snažíš. ale najdeš ho na trhu a pøes trh chceš zvyšit nabídku (tøeba tì nìkdo pøeplatil) když se to dela podruhy pøes trh hraèu tak to píše že už si obchodoval s danným managerem. èasto se do ty situace dostavam. tak musim zvýšit nabídku pøes :"poèet hráèu kery se snažíte získat"Netris1 wrote:Mùže mít IP od kabelovky jako já...Takhle mam já stejnou IP jako dalších 79 lidí...(ban na stránkách kde jsem nikdy nebyl jsem taky zažil) a pokud si obchodoval tøeba s nìkym jiným z této IP tak je tohle pravý dùvod...Tonda11 wrote:Cau mam ted takovej problem.Chci koupit od jednoho manazera hrace ale kdyz chci podat nabidku tak mi to napise ze v teto sezone uz od tohoto manazera nemuzu kupovat zadneho hrace.ale nevim proc protoze s tim manazerem sem jeste nikdy neobchodoval a na SP se pripojuju jenom doma takze se urcite ze stejneho IP nepripojil![]()
Nemate s tim nekdo zkusenost???