Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Patt
Member of the Soccer Project Association

Post by Patt »

ACS wrote:
Patt wrote:
happyna17 wrote: hráèùm stoupne morálka :idea:

na 100?
o 10, myslím :wink:
¨

hm to je celkem na nic :?
Artis
Assistant Manager

..

Post by Artis »

je dobre zamestance po urèité dobe menit nebo si je nechat??? asi menit že??
Slanec

Re: ..

Post by Slanec »

Artis wrote:je dobre zamestance po urèité dobe menit nebo si je nechat??? asi menit že??
To je individuální. Já jsem napøíklad mìnil pouze jednou šéftrenéra mládeže (ten je taky nejèastìjším vyhazovaným :lol: ), ale jinak zbytek zamìstnancù si nechávám. Znám lidi, kteøí zamìstnance mìní kvùli požadavkùm platu, ale myslím, že to nejsou tak závratné èástky, pro dùvod èasté zmìny zamìstnancù, ale jak jsem už napsal, záleží na každým co preferuje.

EDIT: Jinak na výkonu týmu by se to nemìlo projevit (pokud je máš dostateènì dlouho, po vyhození ani morálka neklesá)
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Netris1

Post by Netris1 »

Slanec wrote: EDIT: Jinak na výkonu týmu by se to nemìlo projevit (pokud je máš dostateènì dlouho, po vyhození ani morálka neklesá)
A v pøípadì trenéra se dokonce i zvedá :)
Netris->Hell Riders->E.21
Slanec

Post by Slanec »

Netris1 wrote:
Slanec wrote: EDIT: Jinak na výkonu týmu by se to nemìlo projevit (pokud je máš dostateènì dlouho, po vyhození ani morálka neklesá)
Hmmm tak to mìní situaci, ale já se snažím u všech hráèù držet morálku na 100%, popøípadì ji zvedám zápasama, ale díky, že jsi mì vyvedl z omylu :wink:
Slanec - FC Tigers
Netris1

Post by Netris1 »

Slanec wrote:
Netris1 wrote:
Hmmm tak to mìní situaci, ale já se snažím u všech hráèù držet morálku na 100%, popøípadì ji zvedám zápasama, ale díky, že jsi mì vyvedl z omylu :wink:
Jen pro jistotu dodávam zvedá se jen po dlouhé dobì...Nikdo neví kolik ,ale x-tenzo øíká ,že je to pouhých 40 dnù ,ale to se mi zdá málo...Nìkdo øíká i 3 sezony...Mimochodem se to øeší pár pøíspìvkù nad náma :lol:
Slanec

Post by Slanec »

Netris: Já mám teï fofr, takže jsem tu vždycky jen na skok, ale hned se mrknu :wink:
Slanec - FC Tigers
Tonda11
Team Board Member

Post by Tonda11 »

Cau mam ted takovej problem.Chci koupit od jednoho manazera hrace ale kdyz chci podat nabidku tak mi to napise ze v teto sezone uz od tohoto manazera nemuzu kupovat zadneho hrace.ale nevim proc protoze s tim manazerem sem jeste nikdy neobchodoval a na SP se pripojuju jenom doma takze se urcite ze stejneho IP nepripojil :?
Nemate s tim nekdo zkusenost???
UNION ZIZKOV
Manažer: Tonda11
Divize: D9
Netris1

Post by Netris1 »

Tonda11 wrote:Cau mam ted takovej problem.Chci koupit od jednoho manazera hrace ale kdyz chci podat nabidku tak mi to napise ze v teto sezone uz od tohoto manazera nemuzu kupovat zadneho hrace.ale nevim proc protoze s tim manazerem sem jeste nikdy neobchodoval a na SP se pripojuju jenom doma takze se urcite ze stejneho IP nepripojil :?
Mùže mít IP od kabelovky jako já...Takhle mam já stejnou IP jako dalších 79 lidí...(ban na stránkách kde jsem nikdy nebyl jsem taky zažil) a pokud si obchodoval tøeba s nìkym jiným z této IP tak je tohle pravý dùvod...
future? lsd is future!

Post by future? lsd is future! »

a nebo v tom maj nakou chybu, jednou se mi stalo ze mi to psalo ze uz nemuzu obchodovat s tim managerem, ale ta dana lhuta uz davno vyprsela, tak jsem napsal sjarelovi a najednou to slo :)
Image

Chces se vsadit? vyhrat az statisice (vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
Tonda11
Team Board Member

Post by Tonda11 »

future? lsd is future! wrote:a nebo v tom maj nakou chybu, jednou se mi stalo ze mi to psalo ze uz nemuzu obchodovat s tim managerem, ale ta dana lhuta uz davno vyprsela, tak jsem napsal sjarelovi a najednou to slo :)
Dik za tip to zkusim taky :wink:
UNION ZIZKOV
Manažer: Tonda11
Divize: D9
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

Netris1 wrote:
Tonda11 wrote:Cau mam ted takovej problem.Chci koupit od jednoho manazera hrace ale kdyz chci podat nabidku tak mi to napise ze v teto sezone uz od tohoto manazera nemuzu kupovat zadneho hrace.ale nevim proc protoze s tim manazerem sem jeste nikdy neobchodoval a na SP se pripojuju jenom doma takze se urcite ze stejneho IP nepripojil :?
Mùže mít IP od kabelovky jako já...Takhle mam já stejnou IP jako dalších 79 lidí...(ban na stránkách kde jsem nikdy nebyl jsem taky zažil) a pokud si obchodoval tøeba s nìkym jiným z této IP tak je tohle pravý dùvod...
další z varianta která se mi stává obèas.máš už nabídku na hráèe...maš ho na seznamu hraèu o ktere se snažíš. ale najdeš ho na trhu a pøes trh chceš zvyšit nabídku (tøeba tì nìkdo pøeplatil) když se to dela podruhy pøes trh hraèu tak to píše že už si obchodoval s danným managerem. èasto se do ty situace dostavam. tak musim zvýšit nabídku pøes :"poèet hráèu kery se snažíte získat"
krup72

Post by krup72 »

Ještì k tomu trenérovi, co se øešil nahoøe. Nedávno jsem mìnil trenéra po ranní simulaci (a pøed simulací v 10). Mìl jsem ho tìsnì pøed vypršením smlouvy. Hráèùm stoupla morálka podle pøedpokladu ... ale odehrál jsem ten den 4 zápasy, v kterých nenastoupilo áèko, a pøesto mìl každej hráè týmu do jednoho po tìch 4 zápasech stále morálku 100.
MošnaM

Post by MošnaM »

Asi je to jedno, ale stejnì bych se chtìl pouèit. Ta poslední aktualita - o co jde ? Já nemám tušení :oops: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Netris1

Post by Netris1 »

Jen takový technický dotaz: Ban po ,kterém nepøišel mail je omyl?? :)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”