Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
nemužu to najít
jak je to s reklamními tabulemi, vím, že co 1000 mist tak to jedna tabule, ale jak je to když mam ted 10 000 míst, prej nad 10 000 je to nejak jinak
tým: Volkl
divize:
20. sezona: 1. H249
21. sezona 1. G83
22. sezona ?? F.28
vyprodej tymu, znaèka: levnì
divize:
20. sezona: 1. H249
21. sezona 1. G83
22. sezona ?? F.28
vyprodej tymu, znaèka: levnì
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: nemužu to najít
Dostaneš reklamní plochu za každé dva tisíce kapacity - tedy pøi 12000, 14000, 16000 .....jirka93 wrote:jak je to s reklamními tabulemi, vím, že co 1000 mist tak to jedna tabule, ale jak je to když mam ted 10 000 míst, prej nad 10 000 je to nejak jinak
-
To Netris:Netris1 wrote: Koukal jsem na to...Slušnej bugJinak odstranit to nejde,jediný co mùžeš je napsat do Open Bugs;-)
tak jsem tam napsal a pøipadal jsem si jak trotl, paè do pìti minut mi odepsali, kdy mi ukázali okno s finálovým zápasem, vyhrál jsem (pùvodní manažer) na pencle

-
Možná ,že ano ,ale rozhodnì to neni napsaný v zápisu turnaje1.FC HERRY wrote:To Netris:Netris1 wrote: Koukal jsem na to...Slušnej bugJinak odstranit to nejde,jediný co mùžeš je napsat do Open Bugs;-)
tak jsem tam napsal a pøipadal jsem si jak trotl, paè do pìti minut mi odepsali, kdy mi ukázali okno s finálovým zápasem, vyhrál jsem (pùvodní manažer) na pencle- no ale aspoò mi vysvìtlili, co a jak

edit: Nebo to byl turnaj z minulý sezony?Jestli jo tak neni co øešit...
edit no. 2: aha tak to byl ještì k tomu minulej manažer tak neni vùbec co øešit

Netris->Hell Riders->E.21
-
-
SPMT(ovšem poèítá trochu pod cenou)Halloman wrote:Kde se dá zjistit, kolik mám nabídnout hráèi aby podepsal smlouvu? (tu nejnižší hranici samozøejmì). Nechci takhle totiž zbyteènì prodìlávat. Dík za odpovìdi.
nebo
pravidla -
Plat: Každý hráè ve Vašem týmu obdrží za každý ligový nebo pohárový zápas plat uvedený ve smlouvì. Vybraní hráèi v týmu, kteøí mají ve smlouvì zakotven bonus za vítìzství, obdrží pøi vítìzství i ten. V pøátelských zápasech obdrží nominovaní hráèi 25% svých platù, maximálnì však €300. Svým hráèùm mùžete nabídnout prodloužení smlouvy kdykoli, vyjma doby, kdy jsou na pøestupové listinì. Plat, který jim nabídnete, budou dostávat každý zápas. Podpisový bonus je vyplacen jen jednou, jednorázovì pøi podpisu smlouvy. Pokud hráèi do smlouvy zakotvíte používání auta, domu, jste povinnen za to platit mìsíènì. Abyste mìl pøedstavu o platech hráèù, mùže Vám k tomu posloužit krátký seznam níže. Samozøejmì jde pouze o odhad.
* 60% --> € 700,00
* 70% --> € 2.000,00
* 75% --> € 3.500,00
* 80% --> € 6.000,00
* 85% --> € 10.500,00
* 90% --> € 18.000,00
-
Neni co øešit ve smyslu ,že výsledky turnajù z bývalejch sezon se nezobrazujou...1.FC HERRY wrote:no byl to turnaj z sezóny #16Netris1 wrote: Možná ,že ano ,ale rozhodnì to neni napsaný v zápisu turnaje
edit: Nebo to byl turnaj z minulý sezony?Jestli jo tak neni co øešit...
Jak není co øešit? No to je jedno, aspon že vím, že se to odehrálo - ale ten pohárek stejnak nechci
A ten pohárek ber to tak ,že když Real vystøídá manažera/trenéra tak taky neodmítá všechny ty tituly

-
To Ti nikdo a nic pøesnì neukáže - musíš to zkoušet, zaèni dole a jdi pomalu nahoru - tím nic neztratíš a pøinejmenším se tak té minimální hranici pøiblížíš!Halloman wrote:Kde se dá zjistit, kolik mám nabídnout hráèi aby podepsal smlouvu? (tu nejnižší hranici samozøejmì). Nechci takhle totiž zbyteènì prodìlávat. Dík za odpovìdi.
Edit: Netris byl rychlejší .....
tak já už ho mam asi 5. sezonu tj od zaèatku tak snad jim neklesneACS wrote:Pozdì, ale pøece...fifina.5 wrote:ja jsem pochopil z happynova FAQ že jim klesneACS wrote:o 10, myslím![]()
Když ho vyhodíš do urèité doby (jen teï nikdo neví do jaké, protože se prý prodlužovala), morálka klesne. Když to ale udìláš až po uplynutí této doby, mìla by morálka stoupnout.

Tak to snad nefifina.5 wrote:tak já už ho mam asi 5. sezonu tj od zaèatku tak snad jim neklesne

Dej pak vìdìt, jak to dopadlo.
Last edited by ACS on Mon Jan 28, 2008 5:42 pm, edited 2 times in total.
Když je nìkdo v mínusu víc než ty 2M, musí se bìhem týdne (nebo jak dlouho na to má) dostat do kladných èísel nebo staèí, aby se dostal jen na napø. -1,5M? Víte to nìkdo jistì, nejlépe z vlastní zkušenosti? Teï mi psal jeden vydìšenej manažer, že mu pøišla upomínka a já s tím (naštìstí) nemám moc praxi. Díkes