Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

jirka93
Team Manager

nemužu to najít

Post by jirka93 »

jak je to s reklamními tabulemi, vím, že co 1000 mist tak to jedna tabule, ale jak je to když mam ted 10 000 míst, prej nad 10 000 je to nejak jinak
tým: Volkl
divize:
20. sezona: 1. H249
21. sezona 1. G83
22. sezona ?? F.28
vyprodej tymu, znaèka: levnì
1.FC HERRY
Member of the Soccer Project Association

Re: nemužu to najít

Post by 1.FC HERRY »

jirka93 wrote:jak je to s reklamními tabulemi, vím, že co 1000 mist tak to jedna tabule, ale jak je to když mam ted 10 000 míst, prej nad 10 000 je to nejak jinak
Dostaneš reklamní plochu za každé dva tisíce kapacity - tedy pøi 12000, 14000, 16000 .....
1.FC HERRY

Post by 1.FC HERRY »

Netris1 wrote: Koukal jsem na to...Slušnej bug :lol: Jinak odstranit to nejde,jediný co mùžeš je napsat do Open Bugs;-)
To Netris:
tak jsem tam napsal a pøipadal jsem si jak trotl, paè do pìti minut mi odepsali, kdy mi ukázali okno s finálovým zápasem, vyhrál jsem (pùvodní manažer) na pencle :D - no ale aspoò mi vysvìtlili, co a jak :)
Netris1

Post by Netris1 »

1.FC HERRY wrote:
Netris1 wrote: Koukal jsem na to...Slušnej bug :lol: Jinak odstranit to nejde,jediný co mùžeš je napsat do Open Bugs;-)
To Netris:
tak jsem tam napsal a pøipadal jsem si jak trotl, paè do pìti minut mi odepsali, kdy mi ukázali okno s finálovým zápasem, vyhrál jsem (pùvodní manažer) na pencle :D - no ale aspoò mi vysvìtlili, co a jak :)
Možná ,že ano ,ale rozhodnì to neni napsaný v zápisu turnaje :)
edit: Nebo to byl turnaj z minulý sezony?Jestli jo tak neni co øešit...
edit no. 2: aha tak to byl ještì k tomu minulej manažer tak neni vùbec co øešit :lol: |Tuhle zprávu berte jako zbyteènou a neragujte :lol:
Netris->Hell Riders->E.21
Halloman
Assistant Coach

Post by Halloman »

Kde se dá zjistit, kolik mám nabídnout hráči aby podepsal smlouvu? (tu nejnižší hranici samozřejmě). Nechci takhle totiž zbytečně prodělávat. Dík za odpovědi.
1.FC HERRY

Post by 1.FC HERRY »

Netris1 wrote: Možná ,že ano ,ale rozhodnì to neni napsaný v zápisu turnaje :)
no byl to turnaj z sezóny #16 :!:
Jak není co øešit? No to je jedno, aspon že vím, že se to odehrálo - ale ten pohárek stejnak nechci :evil:
Netris1

Post by Netris1 »

Halloman wrote:Kde se dá zjistit, kolik mám nabídnout hráèi aby podepsal smlouvu? (tu nejnižší hranici samozøejmì). Nechci takhle totiž zbyteènì prodìlávat. Dík za odpovìdi.
SPMT(ovšem poèítá trochu pod cenou)
nebo
pravidla -
Plat: Každý hráè ve Vašem týmu obdrží za každý ligový nebo pohárový zápas plat uvedený ve smlouvì. Vybraní hráèi v týmu, kteøí mají ve smlouvì zakotven bonus za vítìzství, obdrží pøi vítìzství i ten. V pøátelských zápasech obdrží nominovaní hráèi 25% svých platù, maximálnì však €300. Svým hráèùm mùžete nabídnout prodloužení smlouvy kdykoli, vyjma doby, kdy jsou na pøestupové listinì. Plat, který jim nabídnete, budou dostávat každý zápas. Podpisový bonus je vyplacen jen jednou, jednorázovì pøi podpisu smlouvy. Pokud hráèi do smlouvy zakotvíte používání auta, domu, jste povinnen za to platit mìsíènì. Abyste mìl pøedstavu o platech hráèù, mùže Vám k tomu posloužit krátký seznam níže. Samozøejmì jde pouze o odhad.

* 60% --> € 700,00
* 70% --> € 2.000,00
* 75% --> € 3.500,00
* 80% --> € 6.000,00
* 85% --> € 10.500,00
* 90% --> € 18.000,00
Netris1

Post by Netris1 »

1.FC HERRY wrote:
Netris1 wrote: Možná ,že ano ,ale rozhodnì to neni napsaný v zápisu turnaje :)
no byl to turnaj z sezóny #16 :!:
Jak není co øešit? No to je jedno, aspon že vím, že se to odehrálo - ale ten pohárek stejnak nechci :evil:
Neni co øešit ve smyslu ,že výsledky turnajù z bývalejch sezon se nezobrazujou...
A ten pohárek ber to tak ,že když Real vystøídá manažera/trenéra tak taky neodmítá všechny ty tituly :lol:
1.FC HERRY

Post by 1.FC HERRY »

Halloman wrote:Kde se dá zjistit, kolik mám nabídnout hráèi aby podepsal smlouvu? (tu nejnižší hranici samozøejmì). Nechci takhle totiž zbyteènì prodìlávat. Dík za odpovìdi.
To Ti nikdo a nic pøesnì neukáže - musíš to zkoušet, zaèni dole a jdi pomalu nahoru - tím nic neztratíš a pøinejmenším se tak té minimální hranici pøiblížíš!
Edit: Netris byl rychlejší .....
ACS
Team President

Post by ACS »

fifina.5 wrote:
ACS wrote:o 10, myslím :wink:
ja jsem pochopil z happynova FAQ že jim klesne
Pozdì, ale pøece... :D

Když ho vyhodíš do urèité doby (jen teï nikdo neví do jaké, protože se prý prodlužovala), morálka klesne. Když to ale udìláš až po uplynutí této doby, mìla by morálka stoupnout.
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

ACS wrote:
fifina.5 wrote:
ACS wrote:o 10, myslím :wink:
ja jsem pochopil z happynova FAQ že jim klesne
Pozdì, ale pøece... :D

Když ho vyhodíš do urèité doby (jen teï nikdo neví do jaké, protože se prý prodlužovala), morálka klesne. Když to ale udìláš až po uplynutí této doby, mìla by morálka stoupnout.
tak já už ho mam asi 5. sezonu tj od zaèatku tak snad jim neklesne :)
ACS
Team President

Post by ACS »

fifina.5 wrote:tak já už ho mam asi 5. sezonu tj od zaèatku tak snad jim neklesne :)
Tak to snad ne :lol:
Dej pak vìdìt, jak to dopadlo.
Last edited by ACS on Mon Jan 28, 2008 5:42 pm, edited 2 times in total.
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

nechapu proè kamarad ze tøídy nechodí na forum ale tak slibil jsem mu že se na to zeptam prej nechape to co je zakroužkovany proè se mu ten obrazek nezmìnil asi... když už to hraje ten manager víc jak mìsíc mate s tim nekdo zkušenost ví to nekdo?

Image
Netris1

Post by Netris1 »

Je tam i povinej nìjakej poèet pøihlášení :wink:
ACS
Team President

Post by ACS »

Když je nìkdo v mínusu víc než ty 2M, musí se bìhem týdne (nebo jak dlouho na to má) dostat do kladných èísel nebo staèí, aby se dostal jen na napø. -1,5M? Víte to nìkdo jistì, nejlépe z vlastní zkušenosti? Teï mi psal jeden vydìšenej manažer, že mu pøišla upomínka a já s tím (naštìstí) nemám moc praxi. Díkes :wink:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”