LE: Presupun ca s-a facut ce zic eu acolo.
Divizia A
Moderator: Romanian Moderators
- 
				cercel_jr
- Member of the Soccer Project Association
A deci se anuleaza rezultatele, inseamna ca le-ai anulat si celorlalti rezultatele  cu el nu? Ca doar nu lor le dai punctele daca le-au castigat si mie nu-mi dai nimic nu?  
LE: Presupun ca s-a facut ce zic eu acolo. Deci numa 3 puncte pot sa prind, si pt. alea tre sa trag tare. Sanse sunt ca sa scap, mai ales ca mai este si returul, unde nu voi mai avea TS asa slab ca la inceputul campionatului.
  Deci numa 3 puncte pot sa prind, si pt. alea tre sa trag tare. Sanse sunt ca sa scap, mai ales ca mai este si returul, unde nu voi mai avea TS asa slab ca la inceputul campionatului.  

LE: Presupun ca s-a facut ce zic eu acolo.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
- 
				napoleonard
numa vezi ca ai si un meci mai mult ca si jiji...deci mai taie 3 pctcercel_jr wrote:A deci se anuleaza rezultatele, inseamna ca le-ai anulat si celorlalti rezultatele cu el nu? Ca doar nu lor le dai punctele daca le-au castigat si mie nu-mi dai nimic nu?
LE: Presupun ca s-a facut ce zic eu acolo.Deci numa 3 puncte pot sa prind, si pt. alea tre sa trag tare. Sanse sunt ca sa scap, mai ales ca mai este si returul, unde nu voi mai avea TS asa slab ca la inceputul campionatului.

- 
				cercel_jr
Nu te-ai prins, contracandidatul meu la retrogradare este AFC Rapid BV. Daca il bat in ultima etapa urc in fata lui, asta daca nu va mai castiga puncte in urmatoarea etapa, in care ii urez "succes".napoleonard wrote:numa vezi ca ai si un meci mai mult ca si jiji...deci mai taie 3 pctcercel_jr wrote:A deci se anuleaza rezultatele, inseamna ca le-ai anulat si celorlalti rezultatele cu el nu? Ca doar nu lor le dai punctele daca le-au castigat si mie nu-mi dai nimic nu?
LE: Presupun ca s-a facut ce zic eu acolo.Deci numa 3 puncte pot sa prind, si pt. alea tre sa trag tare. Sanse sunt ca sa scap, mai ales ca mai este si returul, unde nu voi mai avea TS asa slab ca la inceputul campionatului.
Manager: cyp
- 
				Kosmin
da mah s-au anulat rezulattele la toate echipele care au jucat cu F.C. Brasov, acum va fi un campionat in 9 echipecercel_jr wrote:A deci se anuleaza rezultatele, inseamna ca le-ai anulat si celorlalti rezultatele cu el nu? Ca doar nu lor le dai punctele daca le-au castigat si mie nu-mi dai nimic nu?
- 
				napoleonard
- 
				napoleonard
- 
				napoleonard
- 
				napoleonard
ai castigat si tu cu un gol dat dupa ce am ramas eu in 10 si acuma faci mare caz de chestia asta. (m-a surprins diferenta mica, pe linii ai stat mult mai bine, chestie de tactica   

)
  ) 
in retur sper sa reusesc sa joc si cu tine si cu bizone cu echipa in cele mai bune conditii. oricum peste doua saptamani probabil ca demaram si cupa noastra.

in retur sper sa reusesc sa joc si cu tine si cu bizone cu echipa in cele mai bune conditii. oricum peste doua saptamani probabil ca demaram si cupa noastra.