A deci se anuleaza rezultatele, inseamna ca le-ai anulat si celorlalti rezultatele cu el nu? Ca doar nu lor le dai punctele daca le-au castigat si mie nu-mi dai nimic nu?
LE: Presupun ca s-a facut ce zic eu acolo. Deci numa 3 puncte pot sa prind, si pt. alea tre sa trag tare. Sanse sunt ca sa scap, mai ales ca mai este si returul, unde nu voi mai avea TS asa slab ca la inceputul campionatului.
cercel_jr wrote:A deci se anuleaza rezultatele, inseamna ca le-ai anulat si celorlalti rezultatele cu el nu? Ca doar nu lor le dai punctele daca le-au castigat si mie nu-mi dai nimic nu?
LE: Presupun ca s-a facut ce zic eu acolo. Deci numa 3 puncte pot sa prind, si pt. alea tre sa trag tare. Sanse sunt ca sa scap, mai ales ca mai este si returul, unde nu voi mai avea TS asa slab ca la inceputul campionatului.
numa vezi ca ai si un meci mai mult ca si jiji...deci mai taie 3 pct
cercel_jr wrote:A deci se anuleaza rezultatele, inseamna ca le-ai anulat si celorlalti rezultatele cu el nu? Ca doar nu lor le dai punctele daca le-au castigat si mie nu-mi dai nimic nu?
numa vezi ca ai si un meci mai mult ca si jiji...deci mai taie 3 pct
Nu te-ai prins, contracandidatul meu la retrogradare este AFC Rapid BV. Daca il bat in ultima etapa urc in fata lui, asta daca nu va mai castiga puncte in urmatoarea etapa, in care ii urez "succes".
da mah s-au anulat rezulattele la toate echipele care au jucat cu F.C. Brasov, acum va fi un campionat in 9 echipe
cercel_jr wrote:Nu te-ai prins, contracandidatul meu la retrogradare este AFC Rapid BV. Daca il bat in ultima etapa urc in fata lui, asta daca nu va mai castiga puncte in urmatoarea etapa, in care ii urez "succes".
ba nu te-ai prins tu etapa viitoare am cu jiji ...si el e contracandidatul tau
eu am dat agresivitate doar 20%, ca aveam jucatorii cam obositi.
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
ai castigat si tu cu un gol dat dupa ce am ramas eu in 10 si acuma faci mare caz de chestia asta. (m-a surprins diferenta mica, pe linii ai stat mult mai bine, chestie de tactica )
in retur sper sa reusesc sa joc si cu tine si cu bizone cu echipa in cele mai bune conditii. oricum peste doua saptamani probabil ca demaram si cupa noastra.