Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

paaaco
Assistant Manager

Post by paaaco »

Hák wrote:
Woko wrote:
paaaco wrote:ako by ste mi poradili nastavit taktiku ked tim proti ktoremu idem hrat ma slabu zalohu silny utok a obranu hrava 4-3-3 protiutoky
dakujem
Nastav to tak, abys na trávníku mìl to nejlepší, na soupeøe nekoukej...
Pøesnì tak, taktiku musíš nastavit podle hráèù, které máš k dispozici....abys zahrál co nejvìtší výkon
A da sa to nejako vypocitat?
Hák
Member of the Soccer Project Association

Post by Hák »

paaaco wrote:
Hák wrote:
Woko wrote:Nastav to tak, abys na trávníku mìl to nejlepší, na soupeøe nekoukej...
Pøesnì tak, taktiku musíš nastavit podle hráèù, které máš k dispozici....abys zahrál co nejvìtší výkon
A da sa to nejako vypocitat?
Dá se to vypoèítat napøíklad v programu aspt, který jde nalézt tøeba zde:
http://aspt.johniez.com/translation/
SK Kobeřice - E.36
Netris1

Post by Netris1 »

http://battle-strategy.com/sp_team.aspx
a ASPT :)
Edit: Hák mì pøedbìh, ale tady mam odkaz ještì na battle-strategy tak a si vybere :)
Netris->Hell Riders->E.21
MošnaM

Post by MošnaM »

1.FC HERRY wrote:
happyna17 wrote:
Sokol Cejc wrote:Unikla mi nìjaké zmìna pravidel od nové sezony...??

Na zaèátku sezony se tresty mažou, dnes moje CM šlo ven po druhé žluté a má stopku na pøíští zápas.... :shock:
no koukám na ostatní zápasy a tam taky po 2 žlutej kartì následuje stop na 1 utkání tak asi nìjaká novinka :idea:
A není to èistì náhodou stop na jeden zápas za èervenou kartu (2 žluté=èervená)??? :idea:
Tak tohle jste chlapci a dìvèata asi pøehlédli :wink: . Nepamatuji, že by to bylo nìkdy jinak. Dvì žluté v zápase se poèítají jako jedna èervená s automatickým stop na jeden zápas. Zbylé žluté karty u hráèe zùstavají. Tedy pokud má hráè jednu žlutou a v zápase dostane dvì, má stop na jeden zápas, ale ta jedna žlutá se nemaže, jako kdyby dostal postupnì ve tøech zápasech tøi. To by stál jeden zápas a smazaly by se mu všechny.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

pár dotazù ohlednì pøímeho pøestupu:

já vim tohle je naprosto blbej dotaz ale rád bych se ujistil když dám o nejakej litr víc než je potøeba na pøímej pøestup tak se mi hráè taky automaticky prodá?

lze nìjak obejít to že se hráè prodá hnedka? asi ne co nevim jak to mam delat ale tøeba když mam 35 hraèu a jednoho prodám abych mohl koupit další 4 ...tak døíve jsem si domluvil tøeba 6 hraèu na pøímej pøestup a 4 se mì na nej prodali ...protože to odklepli manageøi pozdìji ale tedka když to nabídnu tak hnedka mam 35 hráèu a nemužu koupit dalšího tahle situace je pro mì dost nemilá ale jak jen ji obejít

proè jsou tak kratky simulace neni to kuly tomu že probìhne mnohokrát ménì pøestupù?
tomkycz

Post by tomkycz »

fifina

nad tímhle jsem pøemýšlel a øešení by mohlo být to, že na hráèe které si vyhlédneš podáš nejdøíve nižší nabídku než je požadována na pøímý pøestup, a až po podání všech nabídek na vytipované hráèe dáš požadovanou sumu na pøímý pøestup.
MošnaM

Post by MošnaM »

fifina.5 wrote:......proè jsou tak kratky simulace neni to kuly tomu že probìhne mnohokrát ménì pøestupù?
Ne. Na zaèátku každé sezóny jsou kratší simulace - je ménì dat ke zpracování. Postupnì se to opìt zpomalí. Neboj. :wink:
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

Má na celkový výkon v zápase vliv styl týmu???
Netris1

Post by Netris1 »

LampardFrank8 wrote:Má na celkový výkon v zápase vliv styl týmu???
Ne
Netris->Hell Riders->E.21
Höpfigheimer
Team Board Member

Post by Höpfigheimer »

LampardFrank8 wrote:Má na celkový výkon v zápase vliv styl týmu???
Když jim nastavíš laxní, tak budou hrát na houby :lol:
Miki - Borussia Höpfigheim - E.55

www.fbc98chomutov.cz

www.fcchomutov.xf.cz

http://abfv.ic.cz/ ---> Oficiální stránky mojeho a kamarádova klubu
Pampuch
Groundsman

Post by Pampuch »

Caute, chcem sa spytat, lebo nemozem to nikde najst a zda sa mi, ze som to kdesi cital. Chcel by som vymenit hraca za hraca, da sa to spravit? a ak hej tak ako? za odpoved dakujem
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Pampuch wrote:Caute, chcem sa spytat, lebo nemozem to nikde najst a zda sa mi, ze som to kdesi cital. Chcel by som vymenit hraca za hraca, da sa to spravit? a ak hej tak ako? za odpoved dakujem
Predaj hráèa A do tímu C a potom odkúp od tímu C hráèa B za tú istú sumu :wink: Chápeš dúfam ne? :wink:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Pampuch
Groundsman

Post by Pampuch »

Ivo08-LSG wrote:
Pampuch wrote:Caute, chcem sa spytat, lebo nemozem to nikde najst a zda sa mi, ze som to kdesi cital. Chcel by som vymenit hraca za hraca, da sa to spravit? a ak hej tak ako? za odpoved dakujem
Predaj hráèa A do tímu C a potom odkúp od tímu C hráèa B za tú istú sumu :wink: Chápeš dúfam ne? :wink:
Ok diky, len sa mi zdalo, ze som niekde cital, ze sa to da vymenit a nema to vplyv na naladu muzstva a teraz to nemozem nikde najst. Tak to spravim asi takto
Fens
Coach

Post by Fens »

Juniorka nabídla prvnímu týmu nového hráèe z naší líhnì.
Bohužel nebyl dost dobrý na to, aby stálo za to ho do prvního týmu pøeøazovat. Mám základní centrum mládeže, takže už žádný hráè tuto sezónu nepøíde?
krup72

Post by krup72 »

Fens wrote:Juniorka nabídla prvnímu týmu nového hráèe z naší líhnì.
Bohužel nebyl dost dobrý na to, aby stálo za to ho do prvního týmu pøeøazovat. Mám základní centrum mládeže, takže už žádný hráè tuto sezónu nepøíde?
jj, bohužel je to tak. jestli jsi už nedal, dej stavìt profi... a taky hlídej, aby byl šéftrenér mládeže na 100%
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”