A da sa to nejako vypocitat?Hák wrote:Pøesnì tak, taktiku musíš nastavit podle hráèù, které máš k dispozici....abys zahrál co nejvìtší výkonWoko wrote:Nastav to tak, abys na trávníku mìl to nejlepší, na soupeøe nekoukej...paaaco wrote:ako by ste mi poradili nastavit taktiku ked tim proti ktoremu idem hrat ma slabu zalohu silny utok a obranu hrava 4-3-3 protiutoky
dakujem
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Dá se to vypoèítat napøíklad v programu aspt, který jde nalézt tøeba zde:paaaco wrote:A da sa to nejako vypocitat?Hák wrote:Pøesnì tak, taktiku musíš nastavit podle hráèù, které máš k dispozici....abys zahrál co nejvìtší výkonWoko wrote:Nastav to tak, abys na trávníku mìl to nejlepší, na soupeøe nekoukej...
http://aspt.johniez.com/translation/
SK Kobeřice - E.36
-
http://battle-strategy.com/sp_team.aspx
a ASPT
Edit: Hák mì pøedbìh, ale tady mam odkaz ještì na battle-strategy tak a si vybere
a ASPT

Edit: Hák mì pøedbìh, ale tady mam odkaz ještì na battle-strategy tak a si vybere

Netris->Hell Riders->E.21
-
Tak tohle jste chlapci a dìvèata asi pøehlédli1.FC HERRY wrote:A není to èistì náhodou stop na jeden zápas za èervenou kartu (2 žluté=èervená)???happyna17 wrote:no koukám na ostatní zápasy a tam taky po 2 žlutej kartì následuje stop na 1 utkání tak asi nìjaká novinkaSokol Cejc wrote:Unikla mi nìjaké zmìna pravidel od nové sezony...??
Na zaèátku sezony se tresty mažou, dnes moje CM šlo ven po druhé žluté a má stopku na pøíští zápas....![]()

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
pár dotazù ohlednì pøímeho pøestupu:
já vim tohle je naprosto blbej dotaz ale rád bych se ujistil když dám o nejakej litr víc než je potøeba na pøímej pøestup tak se mi hráè taky automaticky prodá?
lze nìjak obejít to že se hráè prodá hnedka? asi ne co nevim jak to mam delat ale tøeba když mam 35 hraèu a jednoho prodám abych mohl koupit další 4 ...tak døíve jsem si domluvil tøeba 6 hraèu na pøímej pøestup a 4 se mì na nej prodali ...protože to odklepli manageøi pozdìji ale tedka když to nabídnu tak hnedka mam 35 hráèu a nemužu koupit dalšího tahle situace je pro mì dost nemilá ale jak jen ji obejít
proè jsou tak kratky simulace neni to kuly tomu že probìhne mnohokrát ménì pøestupù?
já vim tohle je naprosto blbej dotaz ale rád bych se ujistil když dám o nejakej litr víc než je potøeba na pøímej pøestup tak se mi hráè taky automaticky prodá?
lze nìjak obejít to že se hráè prodá hnedka? asi ne co nevim jak to mam delat ale tøeba když mam 35 hraèu a jednoho prodám abych mohl koupit další 4 ...tak døíve jsem si domluvil tøeba 6 hraèu na pøímej pøestup a 4 se mì na nej prodali ...protože to odklepli manageøi pozdìji ale tedka když to nabídnu tak hnedka mam 35 hráèu a nemužu koupit dalšího tahle situace je pro mì dost nemilá ale jak jen ji obejít
proè jsou tak kratky simulace neni to kuly tomu že probìhne mnohokrát ménì pøestupù?
-
Ne. Na zaèátku každé sezóny jsou kratší simulace - je ménì dat ke zpracování. Postupnì se to opìt zpomalí. Neboj.fifina.5 wrote:......proè jsou tak kratky simulace neni to kuly tomu že probìhne mnohokrát ménì pøestupù?

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
-
- Team Board Member
Když jim nastavíš laxní, tak budou hrát na houbyLampardFrank8 wrote:Má na celkový výkon v zápase vliv styl týmu???

Miki - Borussia Höpfigheim - E.55
www.fbc98chomutov.cz
www.fcchomutov.xf.cz
http://abfv.ic.cz/ ---> Oficiální stránky mojeho a kamarádova klubu
www.fbc98chomutov.cz
www.fcchomutov.xf.cz
http://abfv.ic.cz/ ---> Oficiální stránky mojeho a kamarádova klubu
-
Predaj hráèa A do tímu C a potom odkúp od tímu C hráèa B za tú istú sumuPampuch wrote:Caute, chcem sa spytat, lebo nemozem to nikde najst a zda sa mi, ze som to kdesi cital. Chcel by som vymenit hraca za hraca, da sa to spravit? a ak hej tak ako? za odpoved dakujem

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Ok diky, len sa mi zdalo, ze som niekde cital, ze sa to da vymenit a nema to vplyv na naladu muzstva a teraz to nemozem nikde najst. Tak to spravim asi taktoIvo08-LSG wrote:Predaj hráèa A do tímu C a potom odkúp od tímu C hráèa B za tú istú sumuPampuch wrote:Caute, chcem sa spytat, lebo nemozem to nikde najst a zda sa mi, ze som to kdesi cital. Chcel by som vymenit hraca za hraca, da sa to spravit? a ak hej tak ako? za odpoved dakujemChápeš dúfam ne?
-
jj, bohužel je to tak. jestli jsi už nedal, dej stavìt profi... a taky hlídej, aby byl šéftrenér mládeže na 100%Fens wrote:Juniorka nabídla prvnímu týmu nového hráèe z naší líhnì.
Bohužel nebyl dost dobrý na to, aby stálo za to ho do prvního týmu pøeøazovat. Mám základní centrum mládeže, takže už žádný hráè tuto sezónu nepøíde?