Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Error
Member of the Soccer Project Association

Post by Error »

stoper wrote:nechapem stale.. :) su tu manazeri ktory hraju same priatelaky ale zrazu im pohar v stredu vadi.. v priatelakoch sa bere menej fyzycky ????
jj. pøátelák ubírá ménì...proto nìkteøí zvládájí 5 zápasù dennì a nemusí mít D tým :)
Error >> FK Lipina
Image
Hák

Post by Hák »

stoper wrote:nechapem stale.. :) su tu manazeri ktory hraju same priatelaky ale zrazu im pohar v stredu vadi.. v priatelakoch sa bere menej fyzycky ????
Fyzièka se hráèùm doplòuje pøi simulaci ve 4.00.......Proto, když hráèi hrají v noci ligu, nebo pohár, fyzièka se tìm co hrají nedoplòuje, naopak zápasem snižuje. Proto, když má hráè v úterý v noci volno(když se hraje pohár), tak se mu fyzièka obnovuje. A èím lepší fyzièka, tím lepší výkon
Shrnutí: není simulace ve 4.00=obnovuje se hráèùm fyzièka a to je to, o co manažerùm jde
SK Kobeřice - E.36
stoper
Coach

Post by stoper »

dakujem hak.. teraz si bol sice druhy ale lepsi :D:D:D:D okej tucniaci idem robit nieco zmysluplnejsie ako sedet v tomto starom rozdrbanom kresle a rozmyslat nad zahdai nejakej pripitomelej hry na ktoru som si nejak tak zvykol :D
Aj tak ste vsetci tucniaci...
foppa 13

Post by foppa 13 »

A já bych ještì doplnil, že nehrát pohár vùbec (tj. rychle vypadnout) je výhodnìjší ještì v tom, že nejen, že áèku se doplní fyzièka, ale také jim nespadne morálka o 5% dolù, což se v pøípadì hraní poháru s B-týmem stane. Ale týmy do divize E vèetnì by se tímto nemìly vùbec zabývat. Jedná se spíš o týmy z vyšších divizí (zéjmena C až A), kde to hraje už docela velkou roli a tak týmy do E možná i D divize by se v poháru snažit mohly. Øíct si, že je to hned ztracený není také dobrý. Nebo, když víme, že hodnì týmu z vyšších divizí pohár vypustí, je reálná šance se i z tìch nižších divizí propracovat daleko. Já tøeba teï na pohár kašlu (dvì sezóny) nebo mìním celý kádr a nevidím v tom žádnou budocnost. Ale pøedtím jsem došel myslím do 11. nebo 12. kola poháru, kde jsem vypadl smolnì až se Sjarelem na penalty a v lize jsem vyhrál myslím o 11 bodù titul (byla do divize D). Takže insiprace tu urèitì je :wink:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
EEcko
Team President

Post by EEcko »

Hák wrote:Fyzièka se hráèùm doplòuje pøi simulaci ve 4.00.......Proto, když hráèi hrají v noci ligu, nebo pohár, fyzièka se tìm co hrají nedoplòuje, naopak zápasem snižuje. Proto, když má hráè v úterý v noci volno(když se hraje pohár), tak se mu fyzièka obnovuje. A èím lepší fyzièka, tím lepší výkon
Shrnutí: není simulace ve 4.00=obnovuje se hráèùm fyzièka a to je to, o co manažerùm jde
Omyl. Fyzicka se doplnuje uplne vsem hracum v tymu, i tem co rano hraji zapas. Akorat, ze ligove a poharove zapasy ubiraji vice fyzicky nez se rano doplnuje, takze to vypada jako by se vubec nedoplnovala.
ImageImageImage
Hák

Post by Hák »

Omyl. Fyzicka se doplnuje uplne vsem hracum v tymu, i tem co rano hraji zapas. Akorat, ze ligove a poharove zapasy ubiraji vice fyzicky nez se rano doplnuje, takze to vypada jako by se vubec nedoplnovala.
Máš pravdu, takhle to bylo myšleno, jen možná špatnì napsáno 8)
SK Kobeřice - E.36
sonicX
Fan

problém so ziskom na vstupnom

Post by sonicX »

Mohol by mi niekto z vás vysvetli ako sa rozde¾uje zisk s predaja vstupeniek. Na pohár mám vstupné 17 a prišlo mi 6810 divákov. Vstupenky mám rozdelené 95 - 5%. Za tento zápas som zarobil iba 57 885 eur. Keï hrávam ligový zápas tak mám vstupné menšie a príde o polovicu menej ¾udí a zarobím na tom ešte viac - okolo 80 000 eur. Je to normálne??? :roll: Dík
FC Slivovica
21.sezóna - 4. v H 1210
22.sezóna - 1. v H 1210 (155 bodov)
23.sezóna - ???
Error

Re: problém so ziskom na vstupnom

Post by Error »

sonicX wrote:Mohol by mi niekto z vás vysvetli ako sa rozde¾uje zisk s predaja vstupeniek. Na pohár mám vstupné 17 a prišlo mi 6810 divákov. Vstupenky mám rozdelené 95 - 5%. Za tento zápas som zarobil iba 57 885 eur. Keï hrávam ligový zápas tak mám vstupné menšie a príde o polovicu menej ¾udí a zarobím na tom ešte viac - okolo 80 000 eur. Je to normálne??? :roll: Dík
ach jo, je to na pøedchozí stránce...liga se rozdìluje 90/10 a pohár 50/50 :wink:
Error >> FK Lipina
Image
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Mám dotázek:

..už se to zde x-krát øešilo, ale pamì je milosrdná a zapomíná...také detektivem nejsem...takže pøedem dìkuji.

Když vymìním trenéra (nebo je možnost vymìnit i jiného zamìstnance??), tak hráèùm se zvedne morálka o kolik procent??
Mám je od poèátku, takže první požadavek je splnìn. :wink:
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
psc

Post by psc »

já jsem to taky minulou sezonu dìlal, když jsem potøeboval v dùležitém zápase morálku, ale nejsem s jist jestli jim stoupne o 5 nebo o 10 procent ?
Psc United
mr.sushi
Team Manager

cz liga

Post by mr.sushi »

nemáte nìkdo pøehled kdy budou pøihlášky do èeský ligy zase?
Image
NO team
foppa 13

Post by foppa 13 »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Mám dotázek:

..už se to zde x-krát øešilo, ale pamì je milosrdná a zapomíná...také detektivem nejsem...takže pøedem dìkuji.

Když vymìním trenéra (nebo je možnost vymìnit i jiného zamìstnance??), tak hráèùm se zvedne morálka o kolik procent??
Mám je od poèátku, takže první požadavek je splnìn. :wink:
+ 10%
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Když se na trhu hráè zdarma, tak kdybych mu dal velkej podpisák, tak ho asi bude chtít i pøi dalším podpisu smlouvy, co?
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
kopeckar

Post by kopeckar »

Tiger Baros wrote:Když se na trhu hráè zdarma, tak kdybych mu dal velkej podpisák, tak ho asi bude chtít i pøi dalším podpisu smlouvy, co?
Tak jest :lol:
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

Zdrawim.....Dneska jsem se bavil s kamarádem a ten øíkal že by se pøi vyšší nabídce mìl pøestup oznámit!Je to pravda???A jestli ano mohl by mi nekdo napsat ja na to a od jaké nabídky by se to mìlo hlásit???
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”