jj. pøátelák ubírá ménì...proto nìkteøí zvládájí 5 zápasù dennì a nemusí mít D týmstoper wrote:nechapem stale..su tu manazeri ktory hraju same priatelaky ale zrazu im pohar v stredu vadi.. v priatelakoch sa bere menej fyzycky ????

Moderator: Czech Moderators
Fyzièka se hráèùm doplòuje pøi simulaci ve 4.00.......Proto, když hráèi hrají v noci ligu, nebo pohár, fyzièka se tìm co hrají nedoplòuje, naopak zápasem snižuje. Proto, když má hráè v úterý v noci volno(když se hraje pohár), tak se mu fyzièka obnovuje. A èím lepší fyzièka, tím lepší výkonstoper wrote:nechapem stale..su tu manazeri ktory hraju same priatelaky ale zrazu im pohar v stredu vadi.. v priatelakoch sa bere menej fyzycky ????
Omyl. Fyzicka se doplnuje uplne vsem hracum v tymu, i tem co rano hraji zapas. Akorat, ze ligove a poharove zapasy ubiraji vice fyzicky nez se rano doplnuje, takze to vypada jako by se vubec nedoplnovala.Hák wrote:Fyzièka se hráèùm doplòuje pøi simulaci ve 4.00.......Proto, když hráèi hrají v noci ligu, nebo pohár, fyzièka se tìm co hrají nedoplòuje, naopak zápasem snižuje. Proto, když má hráè v úterý v noci volno(když se hraje pohár), tak se mu fyzièka obnovuje. A èím lepší fyzièka, tím lepší výkon
Shrnutí: není simulace ve 4.00=obnovuje se hráèùm fyzièka a to je to, o co manažerùm jde
ach jo, je to na pøedchozí stránce...liga se rozdìluje 90/10 a pohár 50/50sonicX wrote:Mohol by mi niekto z vás vysvetli ako sa rozde¾uje zisk s predaja vstupeniek. Na pohár mám vstupné 17 a prišlo mi 6810 divákov. Vstupenky mám rozdelené 95 - 5%. Za tento zápas som zarobil iba 57 885 eur. Keï hrávam ligový zápas tak mám vstupné menšie a príde o polovicu menej ¾udí a zarobím na tom ešte viac - okolo 80 000 eur. Je to normálne???Dík
+ 10%H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Mám dotázek:
..už se to zde x-krát øešilo, ale pamì je milosrdná a zapomíná...také detektivem nejsem...takže pøedem dìkuji.
Když vymìním trenéra (nebo je možnost vymìnit i jiného zamìstnance??), tak hráèùm se zvedne morálka o kolik procent??
Mám je od poèátku, takže první požadavek je splnìn.