Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

sir.alex.ferguson
Team President

Post by sir.alex.ferguson »

sir.alex.ferguson wrote:Victorie 3-0 cu locul 3 ...ma distantez la 6 puncte ..9 meciuri 9 victorii :twisted: :twisted:
si am uitat sa zic am scos 109 pe linii(record )si am avut LF si RF accidentat si suspendat si am bagat rezerva LF si la RF am bagat cu CF care a scos putiin si TS e doar 85%.
Team:Fc Manchester Pitesti
Manager:sir.alex.ferguson

25=>H.1392-(?)
johnny_a32
Team Board Member

Post by johnny_a32 »

doar egal 2-2 cu o echipa care nu ar fi trebuit sa-mi puna probleme, dar cred ca s-a bagat oleaca si random-ul.
asta e, experimentez deocamdata, sper sa apara si rezultatele.
unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

doua victorii astazi...una in liga alta in cupa amicala....mergem in continuare cum ne-am propus.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
dardar_3

Post by dardar_3 »

Am castigat si eu azi numai cu 3-2, desi am avut +10 pe linii.
Diavolo
unicool

Post by unicool »

egal in deplasare desi am fost cu tot peste el si am jucat cu echipa a doua...+5 pe linii dar am ramas pe 1....
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
DoTy
Team President

Post by DoTy »

Deci randomu asta este nesimtit rau de tot dar RAU RAU frate deci nu mai rezist lasa-o draq de trb chiar asha iar am scos peste adversar iar am facut egal cum naiba sa mai joc ce sa`i fac k mereu dak scot peste fac egal iar dak scot pe lini egal cu adversaru ma bate ma scoate din sarite ~X(

PS : Bizone nuh fi trist :)) mai sunt si alti k tine cunosc yo unu :( lasa poate sez viitor o fi shi cu noi :|
Image
kennyanu

Post by kennyanu »

doty..in primu rand in meciu d azi nu e mare random. tianand cont k ai jucat in deplasare. in meciu d vineri nu a fost asa mare ramdon(tactica e de vina) in meciu de martea trecuta poti da vina p random 8)
Revenit :)
C0$min
Coach

Post by C0$min »

victorie 2-0 acasa impotriva singurului roman din liga :D :D
dardar_3

Post by dardar_3 »

Am fost si eu azi victima randomului... :roll:

am scos 131 si adversarul 126... :shock: M-au egalat in minutul 90... :D
Diavolo
cercel_jr

Post by cercel_jr »

2-2 cu portarul rezerva pus titular.
Am scos 138. :D
In continuare locul 1. :roll:
Sper sa nu am probleme si sa promovez. :D
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
sir.alex.ferguson
Team President

0-4 victorie in deplasare cu echipa 2 ..10 meciuri 10 victorii sper sa ma mentin asa :D

25=>H.1392-(?)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

am facut egal in deplasare la Vesalius, 3-3, fiind egali pe linii. urmeaza eroii lui Nop.
Dinamo Mar
Coach

Post by Dinamo Mar »

ieri am totalizat 134 la 134 acasa la mine si am castigat chipurile cu 2-1.Dar cu un sacrificiu mare de tot.Mi-a suspendat un RM(cel mai bun al meu) care avea agresivitate doar 5% cate etape credeti??? 5.Da,5 etape de suspendare unui jucator foarte putin agresiv.E foarte nedrept dupa parearea mea.
Azi am avut meci in deplasare si am totalizat 127 la 125 si am facut egal.Asta numesc eu "dreptate" in jocul asta!
sir.alex.ferguson
Team President

Dinamo Mar wrote:ieri am totalizat 134 la 134 acasa la mine si am castigat chipurile cu 2-1.Dar cu un sacrificiu mare de tot.Mi-a suspendat un RM(cel mai bun al meu) care avea agresivitate doar 5% cate etape credeti??? 5.Da,5 etape de suspendare unui jucator foarte putin agresiv.E foarte nedrept dupa parearea mea.
Azi am avut meci in deplasare si am totalizat 127 la 125 si am facut egal.Asta numesc eu "dreptate" in jocul asta!
a fost un pic de random ,dar s-a jucat la el acasa

25=>H.1392-(?)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

Dinamo Mar wrote:ieri am totalizat 134 la 134 acasa la mine si am castigat chipurile cu 2-1.Dar cu un sacrificiu mare de tot.Mi-a suspendat un RM(cel mai bun al meu) care avea agresivitate doar 5% cate etape credeti??? 5.Da,5 etape de suspendare unui jucator foarte putin agresiv.E foarte nedrept dupa parearea mea.
Dinamo Mar, uita-te la meciul lui sjarel (echipa Westel), "sefu'" site-ului, care a luat 2 rosii direct. jucatori cu 17% agr. respectiv 25. se intampla si altora. e drept ca jucatorii sunt suspendati pentru 1 respectiv 2 etape doar, nu pentru 5. dar asa se intampla cand jucatorul ia rosu direct, ia mai multe etape de suspendare.
gandeste-te ca poate l-a lovit pe arbitru, i-a dat un cap in gura unui adversar (vezi zidane) ... e la dracului de greu de digerat o astfel de chestie, dar s-a intamplat, asta e.
Last edited by bunicutzu on Tue Mar 04, 2008 1:04 pm, edited 1 time in total.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”