Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

bizone
Member of the Soccer Project Association

Post by bizone »

cercel_jr wrote:Nu s-a intamplat nimic special. Am pierdut cu echipa a 2-a. :roll:
pai tocmai, asa slaba e echipa a doua? :twisted: Ma asteptam la mai mult :lol: Trage cu ochiul la echipa a doua a mea, ce am folosit-o astazi in meciul cu sarmis. Nu mai pun la calcul ca doi jucatori ce i-am folosit erau de la echipa a treia si pe parcurs a mai intrat unul, accidentandu-se un jucator. Si jucatorii nu erau 100% :D

ps1. campionatul asta defilez :twisted: :D

ps2. de fapt incerc sa va provoc, ca sa fac competitia mai palpitanta si sa am adversari redutabili :P :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Abia astept etapa 6. :twisted: :twisted: :twisted:
Pana atunci numai bine finalizez si ultimul transfer, ultima piesa importanta ce imi trebuie in echipa. Sper doar sa o gasesc pe piata.
Apoi atacul tau va plange dupa un sut pe poarta. :lol:
Daca nu ai observat eu sunt in reconstructie de 2 sezoane incoace, nu pot emite pretentii prea mari, cel putin nu in Divizia A.

Bizone poate vrei sa-ti reamintesc ca sezonul trecut nu ma puteai invinge cu titularii tai, eu avand echipa a 2-a pe teren. :lol: :twisted:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bizone

Post by bizone »

cercel_jr wrote: Bizone poate vrei sa-ti reamintesc ca sezonul trecut nu ma puteai invinge cu titularii tai, eu avand echipa a 2-a pe teren. :lol: :twisted:
si eu in ce crezi ca am fost, nu tot reconstructie? Insa la mine reconstructiile nu inseamna retrogradari intentionate, mi se pare cea mai proasta tactica, timp pierdut in SP. M-am apropiat de finish...imi mai trebuie una-doua piese ptr a avea o echipa a doua la fel ca prima. Si tin sa-ti reamintesc, sezonul trecut am avut TS numai intre 60-70%, deci degeaba te lauzi. Te-am batut recent intr-o cupa, avand TS undeva aproape de 90 parca, folosind si jucatori de la echipa a doua. Iti aduci aminte ce ofticat ai fost? :twisted: Si pana una alta, eu ma duc in C :twisted: Cu toate ca am avut tot turul 60% TS. Tu unde mergi? :twisted: Totusi iti urez bafta in incercarea de a reveni in C :D

Echipa ta nu-i de speriat de loc, mai ales din cauza tacticii pe care o folosesti :wink:

ps. vorbesti de atacul meu? Atacul meu a reusit sa scoate 54 :D Nu stiu cate echipe de A reusesc asta.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bizone wrote:
cercel_jr wrote: Bizone poate vrei sa-ti reamintesc ca sezonul trecut nu ma puteai invinge cu titularii tai, eu avand echipa a 2-a pe teren. :lol: :twisted:
si eu in ce crezi ca am fost, nu tot reconstructie? Insa la mine reconstructiile nu inseamna retrogradari intentionate, mi se pare cea mai proasta tactica, timp pierdut in SP. M-am apropiat de finish...imi mai trebuie una-doua piese ptr a avea o echipa a doua la fel ca prima. Si tin sa-ti reamintesc, sezonul trecut am avut TS numai intre 60-70%, deci degeaba te lauzi. Te-am batut recent intr-o cupa, avand TS undeva aproape de 90 parca, folosind si jucatori de la echipa a doua. Iti aduci aminte ce ofticat ai fost? :twisted: Si pana una alta, eu ma duc in C :twisted: Cu toate ca am avut tot turul 60% TS. Tu unde mergi? :twisted: Totusi iti urez bafta in incercarea de a reveni in C :D

Echipa ta nu-i de speriat de loc, mai ales din cauza tacticii pe care o folosesti :wink:

ps. vorbesti de atacul meu? Atacul meu a reusit sa scoate 54 :D Nu stiu cate echipe de A reusesc asta.
Ce tare e el. Eu aveam TS 20 cand am facut egalul ala cu tine cu echipa a 2-a si tu cu titularii tai profesionisti, ti-am facut rusinica. :lol:

Cik o echipa a 2-a la fel ca prima. Te anunt ca nu exista asa echipa in SP. :lol: Nu o echipa valoroasa. :wink:

Si nu cred ca trebuie sa-ti explic ce e aia reconstructie. Nu ce faci tu in fiecare sezon, prinzi ceva transferuri bune si le faci repede si scade TS, aia nu e reconstructie, reconstructie e cand vinzi jucatori din echipa in numar foarte mare. Eu aveam pe lista 15 jucatori in acelasi moment si 10 oferte facute, asta e reconstructie. :wink: Cand inlocuiesti majoritatea jucatorilor. :wink:

Problema cu atacul tau e ca nu va mai avea acelasi noroc ca in meciul ala de cupa de care spui in care ai folosit tactica altcuiva. :wink: :lol: :lol: :lol:

bizone

Post by bizone »

cercele, tu vorbesti mult si prost :lol: Probabil de pe unde vii tu :twisted: asa se intelege termenul de ''reconstructie'', dar el poate fi in mai multe feluri. De exemplu eu, a trebuit doar sa-mi schimb jucatorii agresivi, n-a trebuit sa-mi schimb toate echipa, se pot schimba foarte usor jucatorii si pe parcurs, fara retrogradari si alte cele :wink:

Traieste din amintiri pr(i)etene :lol: cica 20% TS :lol: ultimul meci stiu ca te-am batut de n-ai mai putut de ofticat ce erai/esti :twisted: :lol: :lol: :lol:

Hahahaha :twisted: :twisted: :twisted:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
dardar_3

Post by dardar_3 »

Sa mor de ras nu alta... :lol:

Nu va mai certati baieti. Sapt. viitoare mi se termina cupa si voi organiza o cupa de 16(daca ne strangem) cu grupe si toate cele in care voi invita cei mai buni manageri romani.

Acolo ai ocazia cercel sa demonstrezi ce poate atacul tau.

PS: bizone mi-a luat doua cupe pana acum.
PS1: Asta daca mai vrea cercel sa joace pe bune cu mine nu sa se dea la o parte ca o fetita... :wink:
Diavolo
bizone

Post by bizone »

dardar_3 wrote: Acolo ai ocazia cercel sa demonstrezi ce poate atacul tau.
atacul lui nu poate nimica :lol: de aia joaca zid defensiv :lol:
dardar_3 wrote: PS: bizone mi-a luat doua cupe pana acum.
atunci astept sa inceapa si a treia editie :D :P
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

bizone wrote:Si cred ca castigatorul din meciul din cupa noastra va juca impotriva lui :twisted:
gresit. in finala va juca castigatorul cu mine :wink:

@kosmin, voi fi fericit ca editia asta sa ma treci deasupra liniei de jos care duce la B :? am monopolizat destul campionatul asta :wink: imi anunt candidatura la titlu, dar ptr editia viitoare. acu ca e A sau B, oricum voi catiga :twisted:
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Nu tin minte sa ma fi dat vreodata la o parte din calea ta. :?: :o

Atacul meu nu prea poate, doar cand vrea el da gol. In schimb am o poarta plina de aparatori si vor fi si mijlocasi in poarta in unele meciuri. :lol:

Invitatie poti sa-mi trimiti, doar ca pt. mine in acest moment campionatul SP este pe primul plan.

Ps.: bizone rusinica ai luat oricum, poti sa te scuzi cum vrei tu, o echipa ca a ta ce emite pretentii la castigarea diviziei A sa nu poate sa-mi invinga echipa a 2-a? :lol: :lol: :lol:

Viola

Post by Viola »

Un inceput mai ezitant pe prima scena , baietii mei au avut prea mare respect fata de echipa lui sircos
:P
Castle Club 0 - 0 FCLogoj
Revenit cu Vulturii Lugoj
sircos
Team President

Post by sircos »

eu zic ca este un egal echitabil. asteptam meciurile urmatoare :wink:
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

Cer o amanare a meciului:

Etapa 3 => 2.04.2008

A.S. Minerul-Venus Motru - echipa lui alin

Deoarece starea gazonului meu este jalnica si nu pot juca meciuri acasa
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
marius alin

Post by marius alin »

nici o problema... jucam in pauza dintre sezoane
bafta
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
napoleonard

Post by napoleonard »

Viola wrote:Un inceput mai ezitant pe prima scena
dupa meciul de azi e putin zis ezitant :twisted:
oricum de mult timp nu am mai vazut asa desfasurare de scor, de la 4-0, egalezi in min 89, si in min 90 pierzi cu 5-4 :lol:
Image
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

marius alin wrote:nici o problema... jucam in pauza dintre sezoane
bafta
ms mult .. deci ramane ca etapa a treia dintre mine si marius alin sa se joace in pauza dintre sezoane
Last edited by vyruskill on Sat Mar 29, 2008 5:22 pm, edited 1 time in total.
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”