pai tocmai, asa slaba e echipa a doua?cercel_jr wrote:Nu s-a intamplat nimic special. Am pierdut cu echipa a 2-a.![]()

ps1. campionatul asta defilez

ps2. de fapt incerc sa va provoc, ca sa fac competitia mai palpitanta si sa am adversari redutabili

Moderator: Romanian Moderators
pai tocmai, asa slaba e echipa a doua?cercel_jr wrote:Nu s-a intamplat nimic special. Am pierdut cu echipa a 2-a.![]()
si eu in ce crezi ca am fost, nu tot reconstructie? Insa la mine reconstructiile nu inseamna retrogradari intentionate, mi se pare cea mai proasta tactica, timp pierdut in SP. M-am apropiat de finish...imi mai trebuie una-doua piese ptr a avea o echipa a doua la fel ca prima. Si tin sa-ti reamintesc, sezonul trecut am avut TS numai intre 60-70%, deci degeaba te lauzi. Te-am batut recent intr-o cupa, avand TS undeva aproape de 90 parca, folosind si jucatori de la echipa a doua. Iti aduci aminte ce ofticat ai fost?cercel_jr wrote: Bizone poate vrei sa-ti reamintesc ca sezonul trecut nu ma puteai invinge cu titularii tai, eu avand echipa a 2-a pe teren.![]()
Ce tare e el. Eu aveam TS 20 cand am facut egalul ala cu tine cu echipa a 2-a si tu cu titularii tai profesionisti, ti-am facut rusinica.bizone wrote:si eu in ce crezi ca am fost, nu tot reconstructie? Insa la mine reconstructiile nu inseamna retrogradari intentionate, mi se pare cea mai proasta tactica, timp pierdut in SP. M-am apropiat de finish...imi mai trebuie una-doua piese ptr a avea o echipa a doua la fel ca prima. Si tin sa-ti reamintesc, sezonul trecut am avut TS numai intre 60-70%, deci degeaba te lauzi. Te-am batut recent intr-o cupa, avand TS undeva aproape de 90 parca, folosind si jucatori de la echipa a doua. Iti aduci aminte ce ofticat ai fost?cercel_jr wrote: Bizone poate vrei sa-ti reamintesc ca sezonul trecut nu ma puteai invinge cu titularii tai, eu avand echipa a 2-a pe teren.![]()
Si pana una alta, eu ma duc in C
Cu toate ca am avut tot turul 60% TS. Tu unde mergi?
Totusi iti urez bafta in incercarea de a reveni in C
![]()
Echipa ta nu-i de speriat de loc, mai ales din cauza tacticii pe care o folosesti
ps. vorbesti de atacul meu? Atacul meu a reusit sa scoate 54Nu stiu cate echipe de A reusesc asta.
gresit. in finala va juca castigatorul cu minebizone wrote:Si cred ca castigatorul din meciul din cupa noastra va juca impotriva lui
ms mult .. deci ramane ca etapa a treia dintre mine si marius alin sa se joace in pauza dintre sezoanemarius alin wrote:nici o problema... jucam in pauza dintre sezoane
bafta