Inceputul perfect de cariera - pentru incepatori

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

Finntroll wrote:Va deranjez cu o noua problema. Defapt nu este o problema ci mai degraba o curiozitate:
Suntem doi colegi de birou care am inceput acest joc cam in aceeasi perioada, pe la inceputul lunii aprilie la un interval de doua zile, colegul meu fiind mai iute de mana. Avand resursele financiare necesare am ridicat amandoi scoala de tineret din prima zi. Acestea au fost constuite dupa 20 de zile, daca nu ma insel, iar eu avand banii necesari am dat ordin sa fie inbunatatita in "Professional Youth Centre" (colegul meu pe de alta parte a preferat sa-si cumpere jucatori). Acum, pe data de 1 Mai el a primit un jucator de la scoala de tineret, ceea ce insemna ca si eu ar fi trebuit sa primesc in data de 3 Mai (avand in vedere faptul ca am inceput cu doua zile mai tarziu). Intrebarile mele sunt:

1) Un jucator nu iese de la tineret dupa o perioada fixa de timp (20 zile?) - daca da atunci nu inteleg de ce la mine inca nu a aparut.
2) In timp ce un centru de tineret este in faza de imbunatatire (60 zile in cazul meu) este posibil ca in acesta perioada sa nu-mi vina jucatori de acolo?
3) Daca eu ridic cu cat mai multe trepte centrul de tineret, cu atat sunt mai multe sanse sa-mi vina jucatori mai buni (gen Hattrick) sau centrul face doar ca acestia sa vina in intervaluri cat mai scurte iar calitatile jucatorilor sunt random 100%?

Va doresc in continuare un weekend placut.
1) ie-se cam la diferenta de +/- 1-3 zile , mia mai venit intotdeauna mai devreme
2)o sa-ti vina dupa ultimu nivel terminat, adica daca acum e in constructie nivelul profesional, juc iti va veni la termenul de cel simplu
3) pai sunt 3 niveluri, iar aceste niveluri sunt pt ati veni ami rapid, la 60, 40 si 20 de zile. Mia nu mi-a venit juc chiar daca aveam ultimul nivel, hyper.Calitatea jucatorilor e in functie de caliattea coordonatorului de tineret.Cu o specificatie chiar daca 2 coordonatori sunt la 100 e posibil ac unu sa fie mai bun si celalalt mai slab :twisted:
Black_eagle

Post by Black_eagle »

1.Peridoada este de obicei fixa dar sunt si mici deviatii.totusi mie nu mi sa intampla nicodata ba chiar pot calcula pe urmatoarele 6 luni cand voi avea juniori.
La nivel simplu ei vin normal la 60 zile cate unul insa cu primul junior este o povestioara intrucat el vine mai repede.
2. nu nici vorba.ei vin chiar daca tu inca construiesti la centru
3. cum ai zis afecteaza doar perioada in care vin. calitatea este random
Last edited by Black_eagle on Sat Aug 30, 2008 2:07 pm, edited 1 time in total.
Image
Image
Finntroll
Coach

Post by Finntroll »

De abia astazi a fost promovat jucatorul de la tineret. Evident, datorita faptului ca nu s-a putut adapta in lotul mare a fost trimis la spalatoria auto. Acum trebuie sa astept 60 de zile pana cand vine urmatorul junior sau cum (sper macar ala sa-mi ajunga in lot)?
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Finntroll wrote:De abia astazi a fost promovat jucatorul de la tineret. Evident, datorita faptului ca nu s-a putut adapta in lotul mare a fost trimis la spalatoria auto. Acum trebuie sa astept 60 de zile pana cand vine urmatorul junior sau cum (sper macar ala sa-mi ajunga in lot)?
dap. 60 zile. cand vine trebuie sa ai coordonatorul la 100%.si asa tot sunt sanse sa nu fie bun. ghinion. tot azi mi-a venit si mie :D inca o viitoare vedeta (RF 7 agr) si nu ghiciti cum il cheama? http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... d=16160573 :D :D
Image
Image
Finntroll
Coach

Post by Finntroll »

Black_Eye

mai erau 47 de zile pana cand se termina urmatorul nivel din scoala de tineret in momentul in care a fost promovata petarda (coordonatorul de juniori era la 100%). Asta nu inseamna ca se mai micsoreaza perioada de asteptare, ca deja ma apuca spumele cand ma gandesc ca trebuie sa stau doua luni pana imi vine alt jucator... deja vom cunoaste campioana europeana la fotbal cand imi vine asta :cry: (parca vad ca tot un ratat ajunge care nu se adapteaza, ca deh, sunt ghinionist de fel) :!:

M-am mai uitat printre posturi si ceva mi-a sarit in ochi: de mai multe ori este mentionat de catre cunoscatori faptul ca trebuie luat un jucator "de la coada listei".. acum eu stau si ma intreb de la care coada?? Dupa suma ceruta, dupa deadline sau dupa instant buy price? Pentru ca, coada inseamna in cele mai multe cazuri jucatori liber de contract, ceea ce iarasi nu este convenabil din cate am inteles.
Kosmin

Post by Kosmin »

Finntroll wrote:Black_Eye

mai erau 47 de zile pana cand se termina urmatorul nivel din scoala de tineret in momentul in care a fost promovata petarda (coordonatorul de juniori era la 100%). Asta nu inseamna ca se mai micsoreaza perioada de asteptare, ca deja ma apuca spumele cand ma gandesc ca trebuie sa stau doua luni pana imi vine alt jucator... deja vom cunoaste campioana europeana la fotbal cand imi vine asta :cry: (parca vad ca tot un ratat ajunge care nu se adapteaza, ca deh, sunt ghinionist de fel) :!:

M-am mai uitat printre posturi si ceva mi-a sarit in ochi: de mai multe ori este mentionat de catre cunoscatori faptul ca trebuie luat un jucator "de la coada listei".. acum eu stau si ma intreb de la care coada?? Dupa suma ceruta, dupa deadline sau dupa instant buy price? Pentru ca, coada inseamna in cele mai multe cazuri jucatori liber de contract, ceea ce iarasi nu este convenabil din cate am inteles.
la coada listei dupa calitate
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Finntroll wrote:Black_Eye

dupa GR coada listei. juniorii cand vin au GR foarte mic.deci daca vrei un junior il cauti la coada listei( pe ultimele pagini )
Image
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

fain jucator mai vultur_negru. daca nu as fi blindat in zona aia mai mai ca ti-as face o oferta. 7% agresivitate ... sa dea domnu' sa-ti ajunga peste 85 GR fara experienta.
Finntroll
Coach

Post by Finntroll »

Cum am mai spus si intr-un post acum cateva zile suntem 3 persoane la firma care jucam acest joc. Unul din cei doi colegi si-a creat cont acum un an si ceva, iar ceilalti doi (including me) ne-am facut acum o luna si ceva, fiind boboci in aceasta firma.
Colegul meu, cel boboc, are o cu totul alta viziune asupra acestui joc decat o am eu. El prefera sa urce cat mai repede in divizia superioara si astfel prefera sa-si cumpere jucatori batrani, ieftini dar buni; pe cand eu sunt genul de om care am rabdare si prefer sa antrenez jucatori de mici pentru a face un profit in viitor, toata strategia mea fiind pe termen lung. Eu am incercat sa-i spun ca este o tampenie ceea ce face, ca dupa ce se pensioneaza toti octogenarii din echipa va ramane descoperit, insa el este mai incapatanat ca un magar. Bun, care este problema:
Astazi mi-a spus ca isi pune niste jucatori la vanzare pentru ca nu mai are bani si vrea sa-si cumpere nu stiu ce, si ca ar fi vazut ca nu este bine sa ai multi jucatori in echipa pentru ca asa ar juca echipele tari. Din cate am vazut si-a bagat numai jucatori tineri la vanzare cu RG mic spre mediu (3 la numar, pentru ca nu degeaba este cifra magica). Intrebarea este, daca eu am voie sa licitez la acesti jucatori sau chiar, daca reusesc, sa-i cumpar. Mentionez ca nu avem voie sa folosim programe straine la firma, gen SPMT si ca nu cunosc caracteristicile jucatorilor pusi la vanzare.
Ceea ce poate fi un punct negativ pentru aceste tranzactii este faptul ca ar putea sa dea accept la transfer in momentul in care imi vede numele la licitatie si ar putea sa sune ca am facut o manevra si ca am luat un jucator mult prea ieftin.

Ce se poate face in aceste conditii?

Multumiri anticipate.

P.S. Impartim acelasi IP (s-ar putea sa nici nu fie acelasi tinand cont ca avem peste 25 de computere in firma - nu ma pricep la asa ceva) doar de la firma, intre orele 9 si 18. In rest poate sa se uite cine are autoritatea si drepturile la conturile astea pentru a vedea ca nu suntem acelasi user cu doua echipe.
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Strategia ta este cea buna tine-te de ea si va da roade. el se va bloca in divizia G sau F (din care va retrograda la fel de repede,sunt multe exemple) si acolo va trebui sa refaca TOTAL echipa , dupa modelul tau,ceea ce va fi foarte greu( banii luati din jucatorii batrani fiind.... nici nu tre sa mai zic).in legatura cu transferul este absolut interzis ca doua echipa care au acelasi IP sa faca transferuri intre ele.chiar daca nu il aveti identic sunt cel putin foarte asemanatoare ceea ce duce la BAN :P
Image
Image
Finntroll
Coach

Post by Finntroll »

Multam pentru raspunsul rapid.

Legat de aceasta tema, ghinion. Insa trebuie cu siguranta sa mai existe "manageri" ca el care isi arunca tineretul pe fereastra. Am avut o tona de licitatii pana in acest moment insa de fiecare data cel / cea care au pus la vanzare jucatorul nu mi-au dat mie acceptul de transfer ci altor persoane. Din pacate nu pot apela decat la cumpararea jucatorilor "Buy Instant Price". Ma rog, am luat prin aceasta metoda un jucator cu 11k de nivel 64 (Dan Curelea, 23 de ani, LF - plafonat la doar doua skilluri).... Sper ca nu voi fi banat pentru asta :)
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

hmm ce sa spun.. depinde cum privesti situatia.. e adevarat.. in ligile mici strangi bani.. . dar gandestete la un lucru.... pe langa batrani.. poate cumpara si tineri pentru profit.. sa faca bani.. cu batranii urca 1-2 sezoane .. pana prin E-F.. iar apoi cu banii stransi poate sasi cumpere altiu jucatori pentru a urca mai sus... daca pleci de jos..sa cumperi din prima titulari oarecum.. jcautori f buni si tineri.. nu faci nimic.. fiindca ajungi in divizie superioara.. si fara bani.. si cu jucatorii imbatraniti.. asa ca depinde cum priveste situatia si cum strange bani;)
Finntroll
Coach

Post by Finntroll »

Si eu spun acelasi lucru. Eu am urcat in G din greseala, pentru ca am preluat echipa in ultimele 3 etape ale sezonului trecut de pe prima pozitie cu o medie a echipei de 44. Intre timp am urcat la 61 in jumatate de sezon si nu-mi pasa daca voi retrograda, pentru ca stiu ca acesti jucatori (cumparati cu 11 - 300k vor ajunge undeva mai sus si voi putea face un profit de pe urma lor; si sa nu uitam de jucatorii pe care i-am primit initial).
Totul este sa ai o baza financiara stabila ca sa poti urca intr-o divizie superioara. Urci in liga, vezi cine sunt eventualii rivali pentru ceea ce vrei sa realizezi acolo, actionezi (cumparand jucatori) - insa pentru asa ceva a nevoie de stabilitate financiara, care trebuie sa depaseasca milionul. Insa sa dai bani pe niste jucatori expirati ca varsta, dupa parerea mea nu renteaza, chiar daca costa mai putin.

Hmmm, de ce a disparut postul tau Black_eagle? :)
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Finntroll wrote:Si eu spun acelasi lucru. Eu am urcat in G din greseala, pentru ca am preluat echipa in ultimele 3 etape ale sezonului trecut de pe prima pozitie cu o medie a echipei de 44. Intre timp am urcat la 61 in jumatate de sezon si nu-mi pasa daca voi retrograda, pentru ca stiu ca acesti jucatori (cumparati cu 11 - 300k vor ajunge undeva mai sus si voi putea face un profit de pe urma lor; si sa nu uitam de jucatorii pe care i-am primit initial).
Totul este sa ai o baza financiara stabila ca sa poti urca intr-o divizie superioara. Urci in liga, vezi cine sunt eventualii rivali pentru ceea ce vrei sa realizezi acolo, actionezi (cumparand jucatori) - insa pentru asa ceva a nevoie de stabilitate financiara, care trebuie sa depaseasca milionul. Insa sa dai bani pe niste jucatori expirati ca varsta, dupa parerea mea nu renteaza, chiar daca costa mai putin.

Hmmm, de ce a disparut postul tau Black_eagle? :)
aaa :D :D depinde care.am modificat unul de mai multe ori pana m-am decis mai bine sa tac :D :D
Oricum in mare am zis ca singurul mod in care poti face bani in diviziile mici este vanzarea de jucatori.jucatorii batrani nu poti sa-i vinzi in profit. de accea e bine sa cumperi jucatori tineri , ieftini ( in jur de 50% GR)cu agr mica pentru ca si daca se maxeaza la 70% GR tot i vinzi mult mai scump iar daca se fac buni(pentru divizia ta) i pastrezi.am povestit si despre faza cu CM-ul meu pe care l-am luat cu 350 k l-am maxat la 72% si l-am dat cu 1 milion in nici doua saptamani parca.CM-ii sunt foarte scumpi.Jucatorii de la mijlocul listei sunt ieftini intrucat nu au viitor.totusi un CM luat de la mijlcul listei si maxat chiar si la 70% al trebui sa-l dai dublu cel putin(si poate ai si noroc si nimeresti vre-unul pe la 77-78 ).
Image
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

Finntroll wrote:ar fi vazut ca nu este bine sa ai multi jucatori in echipa pentru ca asa ar juca echipele tari.
...
P.S. Impartim acelasi IP (s-ar putea sa nici nu fie acelasi tinand cont ca avem peste 25 de computere in firma - nu ma pricep la asa ceva) doar de la firma, intre orele 9 si 18. In rest poate sa se uite cine are autoritatea si drepturile la conturile astea pentru a vedea ca nu suntem acelasi user cu doua echipe.
nu este bine sa ai multi jucatori in echipa? interesant :) sa luam divizia A (se presupune ca acolo ar fi echipele tari).
locul 1 - FrrFrr - 34 jucatori
locul 2 - Alimanzia Cebredas - 29 jucatori
locul 3 - SAT - 34 jucatori
locul 4 - Sokol Oldrichovice - 35 de jucatori
locul 5 - Vlalex - 29 jucatori
locul 6 - Bunicii - 33 jucatori
locul 7 - FC Sosna Pod Jahodnou - 37 jucatori
locul 8 - Blsany - 37 jucatori
locul 9 - Bohemians Jenikov - 34 jucatori
locul 10 - De Zoeloe's - 32 jucatori

Eu nu am avut sub 30 de jucatori cred ca de cand eram in H.

Transferuri intre voi v-as sfatui sa nu faceti defel. si nici sa nu intrati in aceleasi cupe amicale, iar amicale intre voi cat mai putine (daca se poate, defel).
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”