mda. ce m-ai incurajat. msKosmin wrote:
asa am pierdut eu campionatu in godsoccerlocu 2 daca batea cu 9-0 deveneam campionu romaniei, dar a batut cu 10-0 si am rams numia vicecampion
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
Black_eagle
- Member of the Soccer Project Association
Bre, eu zic ca promovezi. Daca e ca mine, o sa fac precum asta ->Black_eagle wrote:mda. ce m-ai incurajat. msKosmin wrote:
asa am pierdut eu campionatu in godsoccerlocu 2 daca batea cu 9-0 deveneam campionu romaniei, dar a batut cu 10-0 si am rams numia vicecampion
deja is sigur cam-am bucurat degeaba
Inca un meci pierdut si tot nu scap de locul 2: maine e ultima etapa si in spatele meu sunt 2 echipe la numai un punct - asa ca mai mult ca sigur ajung pe 4.
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S29 - C?
Sincer as fi promovat dar nu am echipa de nici o culoare de liga E serios - adik toti cei care aveau echipa de genul meu au retrogradat: as pierde 2 sezoane asa.
Ramanand in F imi pot vedeam mai usor de transferuri si imi mai permit sa mai joc si cu 2-3 rezerve, poate ma mai bag si la niste cupe amicale: acolo as fi ciuca batailor.
Pana la urma ce imi e ca stau mai mult in F ce imi e ca stau in E... Nu inteleg care ar fi avantajul dak as promova acum...
Ramanand in F imi pot vedeam mai usor de transferuri si imi mai permit sa mai joc si cu 2-3 rezerve, poate ma mai bag si la niste cupe amicale: acolo as fi ciuca batailor.
Pana la urma ce imi e ca stau mai mult in F ce imi e ca stau in E... Nu inteleg care ar fi avantajul dak as promova acum...
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
S29 - C?
-
Kosmin
niste bani in plus + transferuri + creste baza fanilorbe_best wrote:Sincer as fi promovat dar nu am echipa de nici o culoare de liga E serios - adik toti cei care aveau echipa de genul meu au retrogradat: as pierde 2 sezoane asa.
La bani e diferenta de vreo 500K deci nu e mare branza - ii recuperez sezonul viitor, transferuri - nu vad avantajul, baza fanilor - sunt de acord (dar sper sa recuperez sezonul viitor prin siruri de cate 5 victorii consecutive si cu promovarea de pe primul loc).
S29 - C?
S29 - C?
-
unicool
asa cum ne-am propus de la startul acestui sezon am castigat liga F si mergem in E cu aceleasi ganduri de castigare a ligii.......
P.S:mai lasati mah omu' in pace....atat va rugati de el sa promoveze de parca ar fi echipa voastra...daca el considera ca e mai bine sa ramana acolo atunci sa ramana acolo, mare durere ca nu vrea el sa promoveze....ideea e sa si poata nu numai sa vrea sau sa nu vrea.....e o chestie acolo cand te uiti ca sunt 3 romani in liga si 5 boti si totusi nu sunt in stare sa promoveze 2......mie mi se pare una dintre cele mai slabe si usoare F-uri ce le-am vazut in SP.
P.S:mai lasati mah omu' in pace....atat va rugati de el sa promoveze de parca ar fi echipa voastra...daca el considera ca e mai bine sa ramana acolo atunci sa ramana acolo, mare durere ca nu vrea el sa promoveze....ideea e sa si poata nu numai sa vrea sau sa nu vrea.....e o chestie acolo cand te uiti ca sunt 3 romani in liga si 5 boti si totusi nu sunt in stare sa promoveze 2......mie mi se pare una dintre cele mai slabe si usoare F-uri ce le-am vazut in SP.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
Craziest_1978
- Team Board Member