Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Black_eagle
Member of the Soccer Project Association

Post by Black_eagle »

Kosmin wrote:
asa am pierdut eu campionatu in godsoccer :cry: locu 2 daca batea cu 9-0 deveneam campionu romaniei, dar a batut cu 10-0 si am rams numia vicecampion :lol:
mda. ce m-ai incurajat. ms :? deja is sigur cam-am bucurat degeaba
Image
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

Black_eagle wrote:
Kosmin wrote:
asa am pierdut eu campionatu in godsoccer :cry: locu 2 daca batea cu 9-0 deveneam campionu romaniei, dar a batut cu 10-0 si am rams numia vicecampion :lol:
ai mah nu fi trist, ca tu promovezi :wink:
voyna
Team Board Member

Post by voyna »

Black_eagle wrote:
Kosmin wrote:
Bre, eu zic ca promovezi. Daca e ca mine, o sa fac precum asta -> Image
be_best
Team President

Post by be_best »

Inca un meci pierdut si tot nu scap de locul 2: maine e ultima etapa si in spatele meu sunt 2 echipe la numai un punct - asa ca mai mult ca sigur ajung pe 4.
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
bizone

Post by bizone »

mai, nu fa greseala asta, in viitor daca o sa te mai tii de SP o sa regreti mult. Mai ai inca o zi sa te razgandesti :D
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

bizone wrote:mai, nu fa greseala asta, in viitor daca o sa te mai tii de SP o sa regreti mult. Mai ai inca o zi sa te razgandesti :D
mda, noaptea o sai fie un sfetnic bun :lol:
be_best
Team President

Post by be_best »

Sincer as fi promovat dar nu am echipa de nici o culoare de liga E serios - adik toti cei care aveau echipa de genul meu au retrogradat: as pierde 2 sezoane asa.

Ramanand in F imi pot vedeam mai usor de transferuri si imi mai permit sa mai joc si cu 2-3 rezerve, poate ma mai bag si la niste cupe amicale: acolo as fi ciuca batailor.

Pana la urma ce imi e ca stau mai mult in F ce imi e ca stau in E... Nu inteleg care ar fi avantajul dak as promova acum...
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
Kosmin

Post by Kosmin »

be_best wrote:Sincer as fi promovat dar nu am echipa de nici o culoare de liga E serios - adik toti cei care aveau echipa de genul meu au retrogradat: as pierde 2 sezoane asa.

Ramanand in F imi pot vedeam mai usor de transferuri si imi mai permit sa mai joc si cu 2-3 rezerve, poate ma mai bag si la niste cupe amicale: acolo as fi ciuca batailor.

Pana la urma ce imi e ca stau mai mult in F ce imi e ca stau in E... Nu inteleg care ar fi avantajul dak as promova acum...
niste bani in plus + transferuri + creste baza fanilor :wink:
be_best
Team President

Post by be_best »

La bani e diferenta de vreo 500K deci nu e mare branza - ii recuperez sezonul viitor, transferuri - nu vad avantajul, baza fanilor - sunt de acord (dar sper sa recuperez sezonul viitor prin siruri de cate 5 victorii consecutive si cu promovarea de pe primul loc).
S29 - C?
unicool

Post by unicool »

asa cum ne-am propus de la startul acestui sezon am castigat liga F si mergem in E cu aceleasi ganduri de castigare a ligii.......

P.S:mai lasati mah omu' in pace....atat va rugati de el sa promoveze de parca ar fi echipa voastra...daca el considera ca e mai bine sa ramana acolo atunci sa ramana acolo, mare durere ca nu vrea el sa promoveze....ideea e sa si poata nu numai sa vrea sau sa nu vrea.....e o chestie acolo cand te uiti ca sunt 3 romani in liga si 5 boti si totusi nu sunt in stare sa promoveze 2......mie mi se pare una dintre cele mai slabe si usoare F-uri ce le-am vazut in SP.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

victorie muncita cu 2-1, am reusit in sfarsit promovarea in liga A si voi fi al 2lea roman alaturi de bunicutzu pe prima scena. mult succes tuturor managerilor romani !
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Daca voi castiga joi voi avea si eu sansa sa vin alaturi de tine Craziest in Div A, ce onoare. :)
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
dardar_3

Post by dardar_3 »

Craziest_1978 wrote:victorie muncita cu 2-1, am reusit in sfarsit promovarea in liga A si voi fi al 2lea roman alaturi de bunicutzu pe prima scena. mult succes tuturor managerilor romani !

Felicitari. Suntem mandrii de tine :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lasa naiba bautura mai moale :D
Diavolo
Kosmin

Post by Kosmin »

yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol: am batutr cu 5-2 si am castigat liga F.78 8) 8) si a pierdut si locu 2 in deplasare la locu 3 :lol:
E.26 here come :lol: 8) :lol: :D
kennyanu

Post by kennyanu »

am castigat cu locu 3...1-0..dar nu m-a ajutat sa urc pe 4....am ramas p 5...
Revenit :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”