Cupa SP.
Moderator: Romanian Moderators
-
sharky1990
- Team Board Member
-
Black_eagle
- Member of the Soccer Project Association
-
Black_eagle
eu dupa ce am patit sezonul trecut cand cu toate stradaniile mele( atacantii in aparare, portarii in atac,etc.)am batut cu 2-0 din golurile date de portarul de rezerva, nu am mai bagat 3-4-3 .Azi am jucat 5-4-1 loveste si goneste. am scos un onorabil 2 pe atacmircea_ wrote:victorie cu 3-1 impotrivat unuia din H...se pare ca degeaba am bagat RB pe post de CB ,Lb pe post de lm si alte cele...plus tactica 3-4-3 zid defensivca tot nu am pierdut

Hmmm, nush daca e chiar asa in conditiile in care Scorpyo cred ca e in vacanta pentru ca nu joaca decat meciurile oficiale. Daca nu incepe sa isi joace si echipa a doua care se apropie de moral 0 si i se accidenteaza 1-2 jucatori pana atunci...Kosmin wrote:eu am trecut de unul din H si am adt peste Scorpyodin pacate final de drum, in conditiile actuale
si vroiam sa ajung cat mai sus
Eu am batut pe unul din G cu 6-1 cu echipa 2, saptamana viitoare jucam cu un loc 1 tot din G...
-
cercel_jr
Victorie 5-0. Am jucat doar pt. fani.
De la 29687 am urcat la 29755. 68 de fani in plus, nu mi se pare cine stie ce. Ultimele 8 meciuri le-am castigat pe toate, 5 amicale+cupe, 2 liga, 1 cupa. Nu vad o mare diferenta la suporteri.
O sa incerc sa continui sirul de victorii sa vad cum creste numarul de fani.
De la 29687 am urcat la 29755. 68 de fani in plus, nu mi se pare cine stie ce. Ultimele 8 meciuri le-am castigat pe toate, 5 amicale+cupe, 2 liga, 1 cupa. Nu vad o mare diferenta la suporteri.
-
napoleonard
-
marius alin
victorie cu 2-0 in deplasare... am iesit cu 4k plus, ceea ce e bine
... dar cel mai bine e ca au venit 80 de suporteri... cercel se pare ca se iau numai meciurile din liga si cupa sp ....
eu sunt la a 7a victorie consecutiva... sa speram ca nu o dam maine in bara
... bafta
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
-
bunicutzu
cercel, aia cu victoriile se refera la meciuri oficiale nu la amicale/cupe amicale bla bla. asa, in ultima saptamana castigi 4 meciuri amicale pe zi * 9 zile => in primul meci din liga din sezonul nou vii dupa 36 victorii consecutive si iti creste fan base-ul cu 1000 de fani? ehe ... nu e asa simplu.cercel_jr wrote:Victorie 5-0. Am jucat doar pt. fani.
De la 29687 am urcat la 29755. 68 de fani in plus, nu mi se pare cine stie ce. Ultimele 8 meciuri le-am castigat pe toate, 5 amicale+cupe, 2 liga, 1 cupa. Nu vad o mare diferenta la suporteri.![]()