Cupa SP.

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

sharky1990
Team Board Member

Post by sharky1990 »

41 penaltyuri 40 goluri gazdele respectiv 41penaltyuri 39 goluri oaspetii...... :shock: :shock:
DoTy
Team President

Post by DoTy »

ma intreb dak suporteri au fost tristi cand a ratat ala ultimu penalty :)) nuh d alta dar mai marcase de 2 ori inainte :)) or fi fost tristi sau nu ?:-s
Image
Black_eagle
Member of the Soccer Project Association

Post by Black_eagle »

Out din primul tur 1-0 .Greu m-am straduit . am scos 44 pe linii el 47.
Image
Image
kennyanu

Post by kennyanu »

mda..am batut cu 5-0...vroiam sa bag echipa a 3-a...dar am uitat :oops:
Revenit :)
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

victorie cu 3-1 impotrivat unuia din H...se pare ca degeaba am bagat RB pe post de CB ,Lb pe post de lm si alte cele...plus tactica 3-4-3 zid defensiv :lol: ca tot nu am pierdut :(
Black_eagle

Post by Black_eagle »

mircea_ wrote:victorie cu 3-1 impotrivat unuia din H...se pare ca degeaba am bagat RB pe post de CB ,Lb pe post de lm si alte cele...plus tactica 3-4-3 zid defensiv :lol: ca tot nu am pierdut :(
eu dupa ce am patit sezonul trecut cand cu toate stradaniile mele( atacantii in aparare, portarii in atac,etc.)am batut cu 2-0 din golurile date de portarul de rezerva, nu am mai bagat 3-4-3 .Azi am jucat 5-4-1 loveste si goneste. am scos un onorabil 2 pe atac :D :D
Image
Image
Skulder

Post by Skulder »

eu unul nu vreau sa ies din cupa ,am jucat cu unul din G si am batut cu 4-1 cu echipa a doua(care la momentul acesta e mai buna ca prima :D),urmeaza unul din H cu care nu o sa am probleme
Kosmin

Post by Kosmin »

eu am trecut de unul din H si am adt peste Scorpyo :cry: din pacate final de drum, in conditiile actuale :lol: si vroiam sa ajung cat mai sus :x
Viola

Post by Viola »

Eu am batut cu echipa a 2-a cu 9-1 pe unul din H si turul viitor o sa am tot cu unul din H. Sper sa merg cat mai departe ca sezonul asta nu am pretentii la promovare si vreau sa vand jucatori , cu 2 pct de TS din cupa imi revin mai repede :P
Revenit cu Vulturii Lugoj
Razvanica

Post by Razvanica »

Kosmin wrote:eu am trecut de unul din H si am adt peste Scorpyo :cry: din pacate final de drum, in conditiile actuale :lol: si vroiam sa ajung cat mai sus :x
Hmmm, nush daca e chiar asa in conditiile in care Scorpyo cred ca e in vacanta pentru ca nu joaca decat meciurile oficiale. Daca nu incepe sa isi joace si echipa a doua care se apropie de moral 0 si i se accidenteaza 1-2 jucatori pana atunci... :wink:

Eu am batut pe unul din G cu 6-1 cu echipa 2, saptamana viitoare jucam cu un loc 1 tot din G...
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Victorie 5-0. Am jucat doar pt. fani.
De la 29687 am urcat la 29755. 68 de fani in plus, nu mi se pare cine stie ce. Ultimele 8 meciuri le-am castigat pe toate, 5 amicale+cupe, 2 liga, 1 cupa. Nu vad o mare diferenta la suporteri. :roll:
O sa incerc sa continui sirul de victorii sa vad cum creste numarul de fani.
napoleonard

Post by napoleonard »

cercel_jr wrote:Victorie 5-0. Am jucat doar pt. fani.
victorie 5-0 si ...adversarul n-a venit :twisted: :lol:
Image
marius alin

Post by marius alin »

victorie cu 2-0 in deplasare... am iesit cu 4k plus, ceea ce e bine :D ... dar cel mai bine e ca au venit 80 de suporteri... cercel se pare ca se iau numai meciurile din liga si cupa sp .... :wink: eu sunt la a 7a victorie consecutiva... sa speram ca nu o dam maine in bara :D ... bafta
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
dardar_3

Post by dardar_3 »

Am iesit din cupa... :)

Cu un pic de efort... :D
Diavolo
bunicutzu

Post by bunicutzu »

cercel_jr wrote:Victorie 5-0. Am jucat doar pt. fani.
De la 29687 am urcat la 29755. 68 de fani in plus, nu mi se pare cine stie ce. Ultimele 8 meciuri le-am castigat pe toate, 5 amicale+cupe, 2 liga, 1 cupa. Nu vad o mare diferenta la suporteri. :roll:
O sa incerc sa continui sirul de victorii sa vad cum creste numarul de fani.
cercel, aia cu victoriile se refera la meciuri oficiale nu la amicale/cupe amicale bla bla. asa, in ultima saptamana castigi 4 meciuri amicale pe zi * 9 zile => in primul meci din liga din sezonul nou vii dupa 36 victorii consecutive si iti creste fan base-ul cu 1000 de fani? ehe ... nu e asa simplu.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”