tak ty názvy jsi vymyslel fakt slušněbuldocek wrote:Team je BUg,manager Trotl.cz.A díkec za rady

Moderator: Czech Moderators
Návratnost investice se ti ukáže na SPMT, dáš výpočty stadionu a můžeš zkoušet různé variantyfifina.5 wrote:lidi,do jak velký míry je výhodné stavìt místa na stadionu??? nemá nìkdo nìjaký graf za jak dlouho se vrátí ta investice ? nebo nìjaké výpoèty èi zkušenosti... mám 24 266 fans a 18 000 stadák..peníze na zvìtšení mám jenže si øíkam jesi to neni zbyteèná investice ..
já mám skoro 21K fans a stadion 43K + 5K jěště stavímfifina.5 wrote:lidi,do jak velký míry je výhodné stavìt místa na stadionu??? nemá nìkdo nìjaký graf za jak dlouho se vrátí ta investice ? nebo nìjaké výpoèty èi zkušenosti... mám 24 266 fans a 18 000 stadák..peníze na zvìtšení mám jenže si øíkam jesi to neni zbyteèná investice ..
Rozhodnì bych stadión zatím nezvìtšoval...radìji ty peníze otoè do hráèù, nebo si je nech na "jiné" èasy.fifina.5 wrote:lidi,do jak velký míry je výhodné stavìt místa na stadionu??? nemá nìkdo nìjaký graf za jak dlouho se vrátí ta investice ? nebo nìjaké výpoèty èi zkušenosti... mám 24 266 fans a 18 000 stadák..peníze na zvìtšení mám jenže si øíkam jesi to neni zbyteèná investice ..
S tìma reklamníma tabulema to není tak úplnì pravda, protože míst pro reklamu bude sice více, ale stejnì je nikdy nezaplníš. Takových rozumných reklam do 10dní je vždy max do tìch 10ti, víc vìtšinou ne, a nevìøím, že Ti co mají 30reklamních ploch berou i ty tabule na 30a více dní. Stejnì jich mají max do tìch 10-max 15titomasvlasak wrote: budeš mít víc míst na reklamní tabule
jasny vim jak to myslíš ale jen bych chtìl podotknout že jsem tedka prodával prodal jsem asi 6 hráèù a stejnak nemùžu furt nakupovat mám jich nìjak mocH.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Rozhodnì bych stadión zatím nezvìtšoval...radìji ty peníze otoè do hráèù, nebo si je nech na "jiné" èasy.fifina.5 wrote:lidi,do jak velký míry je výhodné stavìt místa na stadionu??? nemá nìkdo nìjaký graf za jak dlouho se vrátí ta investice ? nebo nìjaké výpoèty èi zkušenosti... mám 24 266 fans a 18 000 stadák..peníze na zvìtšení mám jenže si øíkam jesi to neni zbyteèná investice ..