Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association

Post by mantel »

buldocek wrote:Team je BUg,manager Trotl.cz.A díkec za rady
tak ty názvy jsi vymyslel fakt slušně :lol:
buldocek
Assistant Coach

Post by buldocek »

mantel wrote:
buldocek wrote:Team je BUg,manager Trotl.cz.A díkec za rady
tak ty názvy jsi vymyslel fakt slušnì :lol:
Hehe,thx,snažil jsem se bejt nevšední :lol:
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

lidi,do jak velký míry je výhodné stavìt místa na stadionu??? nemá nìkdo nìjaký graf za jak dlouho se vrátí ta investice ? nebo nìjaké výpoèty èi zkušenosti... mám 24 266 fans a 18 000 stadák..peníze na zvìtšení mám jenže si øíkam jesi to neni zbyteèná investice ..
mantel

Post by mantel »

fifina.5 wrote:lidi,do jak velký míry je výhodné stavìt místa na stadionu??? nemá nìkdo nìjaký graf za jak dlouho se vrátí ta investice ? nebo nìjaké výpoèty èi zkušenosti... mám 24 266 fans a 18 000 stadák..peníze na zvìtšení mám jenže si øíkam jesi to neni zbyteèná investice ..
Návratnost investice se ti ukáže na SPMT, dáš výpočty stadionu a můžeš zkoušet různé varianty
tomasvlasak
Assistant Manager

Post by tomasvlasak »

fifina.5 wrote:lidi,do jak velký míry je výhodné stavìt místa na stadionu??? nemá nìkdo nìjaký graf za jak dlouho se vrátí ta investice ? nebo nìjaké výpoèty èi zkušenosti... mám 24 266 fans a 18 000 stadák..peníze na zvìtšení mám jenže si øíkam jesi to neni zbyteèná investice ..
já mám skoro 21K fans a stadion 43K + 5K jěště stavím
no pokud hodláš SP hrát dlouho a máš volné peníze a nechceš je vrazit do přestupu určitě je lepší dát to do míst než mít jen tak na účtě mě nezajímalo kdy se mi to vrátí ale stačí mi že se mi to vrátí
budeš mít víc míst na reklamní tabule a když budeš hrát později vyšší ligu o stadion se nemusíš zajímat a pak právě budeš moci investovat do hráčů
nick v SP tomáš v
H.Crespo(FC.Inter.Milano)

Post by H.Crespo(FC.Inter.Milano) »

Rozhodnì bych stadión zatím nezvìtšoval...radìji ty peníze otoè do hráèù, nebo si je nech na "jiné" èasy. :wink:
Last edited by H.Crespo(FC.Inter.Milano) on Sun Jun 22, 2008 1:07 pm, edited 2 times in total.
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
Hák

Post by Hák »

tomasvlasak wrote: budeš mít víc míst na reklamní tabule
S tìma reklamníma tabulema to není tak úplnì pravda, protože míst pro reklamu bude sice více, ale stejnì je nikdy nezaplníš. Takových rozumných reklam do 10dní je vždy max do tìch 10ti, víc vìtšinou ne, a nevìøím, že Ti co mají 30reklamních ploch berou i ty tabule na 30a více dní. Stejnì jich mají max do tìch 10-max 15ti
SK Kobeřice - E.36
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

H.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:
Rozhodnì bych stadión zatím nezvìtšoval...radìji ty peníze otoè do hráèù, nebo si je nech na "jiné" èasy. :wink:
jasny vim jak to myslíš ale jen bych chtìl podotknout že jsem tedka prodával prodal jsem asi 6 hráèù a stejnak nemùžu furt nakupovat mám jich nìjak moc :lol:
garcia700
Coach

Post by garcia700 »

cus mam otazku pri rozostaveni 4-4-2 mam dat obrannu radu LB-SW-SW-RB ???alebo namiesto jedneho SW dat CB ??? :?:
Garcia700 - FK Ve¾ký Kýr
Football isn´t only game...Football is a life style...
future? lsd is future!

Post by future? lsd is future! »

cb
Image

Chces se vsadit? vyhrat az statisice (vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
mantel

Post by mantel »

garcia700 wrote:cus mam otazku pri rozostaveni 4-4-2 mam dat obrannu radu LB-SW-SW-RB ???alebo namiesto jedneho SW dat CB ??? :?:
při 4-členné obraně nemůžeš nasadit ani jedno SW , musí hrát 2krajní obránci a 2 středoví ( LB-CB-CB-RB)
future? lsd is future!

Post by future? lsd is future! »

resp. muzes ale budou hrat hur nez na svym postu (5clenna obrana, uprostred)
Image

Chces se vsadit? vyhrat az statisice (vstupne za pratelaky:)?! Pojd to zkusit : http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 1&t=148144
TULEN
Team Manager

Diváci

Post by TULEN »

Malá otázeèka - diváci chodí podle výher a proher jen v lize nebo i v pøátelákách?Díky
wc-man
Team Manager

Post by wc-man »

Jestli máš na mysli spokojenost fanouškù, tak ta ovlivòuje i pøátelské zápasy. Ale nevím, jak je to s tou novinkou "Chytøejší diváci".
skutečný život má nesrovnatelně vyšší hodnotu než CM 20 let, při 100% xp výkon 78 a agr.0
kofi

Post by kofi »

btw. dost dùležitá v návštìvnosti je i cena vstupenek :)
FC Alkoholicks
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”