Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
victorie cu 4-2. Creca o sa incerc sa promovez de sezonul asta.Is prea favorabile imprejurarile sa nu profit.pe cat de puternica o fost F 178 pe atat de slaba i E 60.daca nu ma prosteam aveam maxim de puncte. dar la cum se prezinta ar trebui sa ies pe primul loc pana la final.Partea frumoasa i ca si daca nu reusesc nu ma intereseaza.

-
am inceput cu o victorie dar accidentarea a doi CM ne pune in situatia de a apela la solutii de avarie.....speram sa trecem bine peste saptamana asta......suntem pe 1 in continuare.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
multa bafta bunicutzu !
la mine treaba merge binishor. victorie acasa cu ala de pe locul 2 (unul din oamenii cu care o sa ma bat la promovare) am ajuns la un punct de primul loc. ar cam fi cazul sa ma misc si eu spre C6.
urmeaza o perioada mai complicata pentru ca ma reapuc si de transferuri. nu la gramada, dar oricum.
la mine treaba merge binishor. victorie acasa cu ala de pe locul 2 (unul din oamenii cu care o sa ma bat la promovare) am ajuns la un punct de primul loc. ar cam fi cazul sa ma misc si eu spre C6.
urmeaza o perioada mai complicata pentru ca ma reapuc si de transferuri. nu la gramada, dar oricum.
dupa un inceput mai greu... incep sami revin... o sa fie bine si in continuare:)
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
www.invictawatch.com
-
inca o victorie cu 4-2.era so patesc ca am luat un rosu in minutul 20 si am scos cu 17 puncte mai putin decat trebuia.noroc ca si adversarul a avut un accidentat rezerva a scos 36 si tot am castigat.si culmea ca tocmai cu gandul ca e meci usor am jucat cu agresivitate mai mica decat obisnuiesc. suntem pe locul 2 la 1 punct de locul 1. si la 1 punct de locurile 3-6.strans 

-
5-3 in deplasare cu fostul loc 2 care acum a cazut pe 3...din pacate e roman dar e si contracandidat la promovare.ne mentinem pe 1 in E si ne distantam la 2 pt de actualul loc 2(tot un roman pe care il vom intalni vineri) si 3 pt de locul 3 cu care am avut meci azi.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"