Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Spawn_9
Member of the Soccer Project Association

Post by Spawn_9 »

dupa un inceput mai greu... incep sami revin... o sa fie bine si in continuare:)
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

4-1 acasa cu locul 8...in continuare primul loc la un singur punct avans...daca nu era randomul nefavorabil in prima etapa, as fi avut maxim de puncte :D
Viola

Post by Viola »

Victorie cu 2-1 acasa si am ajuns cu TS la 100 :D
Revenit cu Vulturii Lugoj
DoTy
Team President

Post by DoTy »

Victorie cu 1-0 in fata locului 3 ... ! M-am detasat la 6 pcte de locu 2 in div D ! Totul e bine :P merge bine treaba !
Image
Black_eagle

Post by Black_eagle »

victorie cu 4-2. Creca o sa incerc sa promovez de sezonul asta.Is prea favorabile imprejurarile sa nu profit.pe cat de puternica o fost F 178 pe atat de slaba i E 60.daca nu ma prosteam aveam maxim de puncte. dar la cum se prezinta ar trebui sa ies pe primul loc pana la final.Partea frumoasa i ca si daca nu reusesc nu ma intereseaza.
Image
Image
kennyanu

Post by kennyanu »

am furato cu 1-0....
Revenit :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Victorie 7-0 cu o echipa in reconstructie.
Am 7 puncte peste locul 2. Sper sa se mareasca din ce in ce mai mult diferenta fata de locul 2. Nu vreau sa am emotii pe sfarsit de sezon. :roll:
unicool

Post by unicool »

am inceput cu o victorie dar accidentarea a doi CM ne pune in situatia de a apela la solutii de avarie.....speram sa trecem bine peste saptamana asta......suntem pe 1 in continuare.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Viola

Post by Viola »

si eu am furat-o cu 1-0 in deplasare :cry:
Revenit cu Vulturii Lugoj
bunicutzu

Post by bunicutzu »

am jucat cu FrrFrr, a 4-a infrangere consecutiva. maine sper sa se reglementeze situatia ca saptamana trecuta a fost catastrofala.
Daimon

Post by Daimon »

multa bafta bunicutzu !

la mine treaba merge binishor. victorie acasa cu ala de pe locul 2 (unul din oamenii cu care o sa ma bat la promovare) am ajuns la un punct de primul loc. ar cam fi cazul sa ma misc si eu spre C6.

urmeaza o perioada mai complicata pentru ca ma reapuc si de transferuri. nu la gramada, dar oricum.
cristalqw
Team Manager

Post by cristalqw »

dupa un inceput mai greu... incep sami revin... o sa fie bine si in continuare:)
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
Black_eagle

Post by Black_eagle »

inca o victorie cu 4-2.era so patesc ca am luat un rosu in minutul 20 si am scos cu 17 puncte mai putin decat trebuia.noroc ca si adversarul a avut un accidentat rezerva a scos 36 si tot am castigat.si culmea ca tocmai cu gandul ca e meci usor am jucat cu agresivitate mai mica decat obisnuiesc. suntem pe locul 2 la 1 punct de locul 1. si la 1 punct de locurile 3-6.strans :D
Image
Image
kennyanu

Post by kennyanu »

victorie 3-2...
Revenit :)
unicool

Post by unicool »

5-3 in deplasare cu fostul loc 2 care acum a cazut pe 3...din pacate e roman dar e si contracandidat la promovare.ne mentinem pe 1 in E si ne distantam la 2 pt de actualul loc 2(tot un roman pe care il vom intalni vineri) si 3 pt de locul 3 cu care am avut meci azi.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”