Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Angee
Member of the Soccer Project Association

Post by Angee »

MošnaM wrote:Tak jestli to dokážu posoudit, i bez jediného zápasu ti dnes opìt klesla kvalita trávníku. Jen si nejsem jistý, jestli o 10, nebo 20%. Spíš o tìch 10 že ?
Jj, pøesnì tak, dneska mi poklesla o 10% a souèasnì mi pøišlo "od vedení klubu" upozornìní. Hele, vždy já jsu vedení klubu, tak proè si sám sobì posílám zprávy? A dy ani nevím že bych si neco posílal.. :lol:
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

Angee wrote:
MošnaM wrote:Tak jestli to dokážu posoudit, i bez jediného zápasu ti dnes opìt klesla kvalita trávníku. Jen si nejsem jistý, jestli o 10, nebo 20%. Spíš o tìch 10 že ?
Jj, pøesnì tak, dneska mi poklesla o 10% a souèasnì mi pøišlo "od vedení klubu" upozornìní. Hele, vždy já jsu vedení klubu, tak proè si sám sobì posílám zprávy? A dy ani nevím že bych si neco posílal.. :lol:
Co ty víš, tøeba už tam sedí šejkové na velbloudech, nebo v medvìdech. :lol: Jinak gratulace, k tomu, že jsi to zvládl bez ztráty kytièky (tu výmìnu). :lol:
MošnaM

Post by MošnaM »

Angee wrote:Jj, pøesnì tak, dneska mi poklesla o 10% a souèasnì mi pøišlo "od vedení klubu" upozornìní. Hele, vždy já jsu vedení klubu, tak proè si sám sobì posílám zprávy? A dy ani nevím že bych si neco posílal.. :lol:
Ty jsi velký šéf :!: Pøece nebudeš sedìt v kanceláøi a chodit kontrolovat kvalitu trávníku. Od toho máš lidi(zamìstnance=realizaèní tým). A oni ti pak hlásí, kde vzniká problém. A ty jenom seženeš prašule a rozhodneš: vèíl :!: :lol:

A jinak závìr je tedy, že kvalita trávníku zaène klesat èasem o 10% dennì, bez ohledu na to, jestli doma hraješ, nebo ne.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

Èau,poslední dobou pøemýšlím jesli mam prodat své nejagresivnìjší hráèe=to jsou ti nejlepší a koupit nové neagresivní,a proto doufám že mi nìkdo poradí jestli mám nebo ne!!:)Chtìl bych aby mi napsal nìkdo kdo ss tim má zkušenosti,jaká jsou pro a proti atd.No a asi nejvíc co bych chtìl aby se nìkdo podíval na mùj tým (FC Lasselsberger CHelsea-divize E.34) a øekl mi kolik bych mohl dostat za ty nejlepší hráèe!!!Je to možná debilní ale moc by mì to zajímalo takže dìkuji všem co poradí!
LampardFrank8

Post by LampardFrank8 »

dyžtak mùžete psát i do SP
krup72

Post by krup72 »

LampardFrank8 wrote:Èau,poslední dobou pøemýšlím jesli mam prodat své nejagresivnìjší hráèe...
Na tým jsem nekoukal, ale obecnì platí, že je dobrý mít hráèe s co nejvyrovnanìjší agresivitou.
Proè? Když tým dostane dvì žlutý karty, má všechny hráèe s nízkou a jednoho s hodnì vysokou agresivitou, je velká pravdìpodobnost, že dostane obì on.
Takže odpovìï na tvou otázku - podle toho, jaký jsou ty ostatní.
Höpfigheimer
Team Board Member

Post by Höpfigheimer »

Potøebuju pomoc, nikde jsem to nenašel. Pomalu,ale jistì mi klesá kvalita høištì, co s tím mám prosím dìlat ?
Miki - Borussia Höpfigheim - E.55

www.fbc98chomutov.cz

www.fcchomutov.xf.cz

http://abfv.ic.cz/ ---> Oficiální stránky mojeho a kamarádova klubu
kofi

Post by kofi »

Höpfigheimer wrote:Potøebuju pomoc, nikde jsem to nenašel. Pomalu,ale jistì mi klesá kvalita høištì, co s tím mám prosím dìlat ?
Já ti nevim, ale co tøeba vymìnit povrch? Jen bacha na to, abys nový trávník stihl nainstalovat, než ti kvalita høištì klesne na nulu (nejdøív tam prdni nìjakej horší povrch a až pak tam dej Hi-tech)
I když u tak zkušenýho manažera mì to docela pøekvapuje :shock:
FC Alkoholicks
JoudeN
Team Board Member

Post by JoudeN »

kofi wrote:Já ti nevim, ale co tøeba vymìnit povrch? Jen bacha na to, abys nový trávník stihl nainstalovat, než ti kvalita høištì klesne na nulu (nejdøív tam prdni nìjakej horší povrch a až pak tam dej Hi-tech)
Tak když se s tím tøeba ještì nikdy nesetkal.... :)
JoudeN - FC JoudicE
-------------------------------------------------------
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
5zizou5

Post by 5zizou5 »

nebo taky muzes zkusit vymenit spravce stadionu :wink:
ps2512

Post by ps2512 »

kofi wrote:
Höpfigheimer wrote:Potøebuju pomoc, nikde jsem to nenašel. Pomalu,ale jistì mi klesá kvalita høištì, co s tím mám prosím dìlat ?
Já ti nevim, ale co tøeba vymìnit povrch? Jen bacha na to, abys nový trávník stihl nainstalovat, než ti kvalita høištì klesne na nulu (nejdøív tam prdni nìjakej horší povrch a až pak tam dej Hi-tech)
Jojo, teï jsem taky vymìòoval povrch...hi-tech....pøírodní tráva...hi-tech :D
Höpfigheimer
Team Board Member

Post by Höpfigheimer »

ps2512 wrote:
kofi wrote:
Já jenom že jsem se s tím nikdy nesetkal :shock: , docela mì to šoklo

Jo a díky !
Miki - Borussia Höpfigheim - E.55

www.fbc98chomutov.cz

www.fcchomutov.xf.cz

http://abfv.ic.cz/ ---> Oficiální stránky mojeho a kamarádova klubu
ps2512

Post by ps2512 »

Höpfigheimer wrote:
ps2512 wrote:
kofi wrote:Já ti nevim, ale co tøeba vymìnit povrch? Jen bacha na to, abys nový trávník stihl nainstalovat, než ti kvalita høištì klesne na nulu (nejdøív tam prdni nìjakej horší povrch a až pak tam dej Hi-tech)
Já jenom že jsem se s tím nikdy nesetkal :shock: , docela mì to šoklo

Jo a díky !
nemáš zaè, od toho tu všichni jsme aby jsme si poradili! :wink:
kofi

Post by kofi »

JoudeN wrote:Tak když se s tím tøeba ještì nikdy nesetkal.... :)
neøíkám, že to není možný...ale vem si, že já tu byl od 13. sezony nìkde do 23...cca. On je tu jen nìco málo dýl a hraje doteï, plus nìkdo to mìní mnohem døív, tak jsem se jen podivil a trochu si rýpl :)
Každopádnì nz
FC Alkoholicks
TULEN
Team Manager

Nepøímý pøestup

Post by TULEN »

Ahoj prosím o radu! Dostal sem peníze za nepøímý pøíjem z pøestupu za hráèe, kterého sem nikdy nevlastnil!!Nìkde se asi stala chyba!Co s tím mám dìlat,koho kontaktovat?Díky za odpovìï!
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”