Jj, pøesnì tak, dneska mi poklesla o 10% a souèasnì mi pøišlo "od vedení klubu" upozornìní. Hele, vždy já jsu vedení klubu, tak proè si sám sobì posílám zprávy? A dy ani nevím že bych si neco posílal..MošnaM wrote:Tak jestli to dokážu posoudit, i bez jediného zápasu ti dnes opìt klesla kvalita trávníku. Jen si nejsem jistý, jestli o 10, nebo 20%. Spíš o tìch 10 že ?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
Angee
- Member of the Soccer Project Association

-
kopeckar
Co ty víš, tøeba už tam sedí šejkové na velbloudech, nebo v medvìdech.Angee wrote:Jj, pøesnì tak, dneska mi poklesla o 10% a souèasnì mi pøišlo "od vedení klubu" upozornìní. Hele, vždy já jsu vedení klubu, tak proè si sám sobì posílám zprávy? A dy ani nevím že bych si neco posílal..MošnaM wrote:Tak jestli to dokážu posoudit, i bez jediného zápasu ti dnes opìt klesla kvalita trávníku. Jen si nejsem jistý, jestli o 10, nebo 20%. Spíš o tìch 10 že ?
-
MošnaM
Ty jsi velký šéfAngee wrote:Jj, pøesnì tak, dneska mi poklesla o 10% a souèasnì mi pøišlo "od vedení klubu" upozornìní. Hele, vždy já jsu vedení klubu, tak proè si sám sobì posílám zprávy? A dy ani nevím že bych si neco posílal..
A jinak závìr je tedy, že kvalita trávníku zaène klesat èasem o 10% dennì, bez ohledu na to, jestli doma hraješ, nebo ne.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
LampardFrank8
Èau,poslední dobou pøemýšlím jesli mam prodat své nejagresivnìjší hráèe=to jsou ti nejlepší a koupit nové neagresivní,a proto doufám že mi nìkdo poradí jestli mám nebo ne!!:)Chtìl bych aby mi napsal nìkdo kdo ss tim má zkušenosti,jaká jsou pro a proti atd.No a asi nejvíc co bych chtìl aby se nìkdo podíval na mùj tým (FC Lasselsberger CHelsea-divize E.34) a øekl mi kolik bych mohl dostat za ty nejlepší hráèe!!!Je to možná debilní ale moc by mì to zajímalo takže dìkuji všem co poradí!
-
LampardFrank8
-
krup72
Na tým jsem nekoukal, ale obecnì platí, že je dobrý mít hráèe s co nejvyrovnanìjší agresivitou.LampardFrank8 wrote:Èau,poslední dobou pøemýšlím jesli mam prodat své nejagresivnìjší hráèe...
Proè? Když tým dostane dvì žlutý karty, má všechny hráèe s nízkou a jednoho s hodnì vysokou agresivitou, je velká pravdìpodobnost, že dostane obì on.
Takže odpovìï na tvou otázku - podle toho, jaký jsou ty ostatní.
-
Höpfigheimer
- Team Board Member
Potøebuju pomoc, nikde jsem to nenašel. Pomalu,ale jistì mi klesá kvalita høištì, co s tím mám prosím dìlat ?
Miki - Borussia Höpfigheim - E.55
www.fbc98chomutov.cz
www.fcchomutov.xf.cz
http://abfv.ic.cz/ ---> Oficiální stránky mojeho a kamarádova klubu
www.fbc98chomutov.cz
www.fcchomutov.xf.cz
-
kofi
Já ti nevim, ale co tøeba vymìnit povrch? Jen bacha na to, abys nový trávník stihl nainstalovat, než ti kvalita høištì klesne na nulu (nejdøív tam prdni nìjakej horší povrch a až pak tam dej Hi-tech)Höpfigheimer wrote:Potøebuju pomoc, nikde jsem to nenašel. Pomalu,ale jistì mi klesá kvalita høištì, co s tím mám prosím dìlat ?
I když u tak zkušenýho manažera mì to docela pøekvapuje
FC Alkoholicks
Tak když se s tím tøeba ještì nikdy nesetkal....kofi wrote:Já ti nevim, ale co tøeba vymìnit povrch? Jen bacha na to, abys nový trávník stihl nainstalovat, než ti kvalita høištì klesne na nulu (nejdøív tam prdni nìjakej horší povrch a až pak tam dej Hi-tech)
JoudeN - FC JoudicE
-------------------------------------------------------
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
-------------------------------------------------------
24th season - H.1863 - 6
25th season - H.1863 - ?
26th season - ?.???? - ?
27th season - ?.???? - ?
-
ps2512
Jojo, teï jsem taky vymìòoval povrch...hi-tech....pøírodní tráva...hi-techkofi wrote:Já ti nevim, ale co tøeba vymìnit povrch? Jen bacha na to, abys nový trávník stihl nainstalovat, než ti kvalita høištì klesne na nulu (nejdøív tam prdni nìjakej horší povrch a až pak tam dej Hi-tech)Höpfigheimer wrote:Potøebuju pomoc, nikde jsem to nenašel. Pomalu,ale jistì mi klesá kvalita høištì, co s tím mám prosím dìlat ?
-
Höpfigheimer
- Team Board Member
Já jenom že jsem se s tím nikdy nesetkalps2512 wrote:Jojo, teï jsem taky vymìòoval povrch...hi-tech....pøírodní tráva...hi-techkofi wrote:Já ti nevim, ale co tøeba vymìnit povrch? Jen bacha na to, abys nový trávník stihl nainstalovat, než ti kvalita høištì klesne na nulu (nejdøív tam prdni nìjakej horší povrch a až pak tam dej Hi-tech)Höpfigheimer wrote:Potøebuju pomoc, nikde jsem to nenašel. Pomalu,ale jistì mi klesá kvalita høištì, co s tím mám prosím dìlat ?
Jo a díky !
Miki - Borussia Höpfigheim - E.55
www.fbc98chomutov.cz
www.fcchomutov.xf.cz
www.fbc98chomutov.cz
www.fcchomutov.xf.cz
-
ps2512
nemáš zaè, od toho tu všichni jsme aby jsme si poradili!Höpfigheimer wrote:Já jenom že jsem se s tím nikdy nesetkalps2512 wrote:Jojo, teï jsem taky vymìòoval povrch...hi-tech....pøírodní tráva...hi-techkofi wrote:Já ti nevim, ale co tøeba vymìnit povrch? Jen bacha na to, abys nový trávník stihl nainstalovat, než ti kvalita høištì klesne na nulu (nejdøív tam prdni nìjakej horší povrch a až pak tam dej Hi-tech)
I když u tak zkušenýho manažera mì to docela pøekvapuje, docela mì to šoklo
Jo a díky !
Nepøímý pøestup
Ahoj prosím o radu! Dostal sem peníze za nepøímý pøíjem z pøestupu za hráèe, kterého sem nikdy nevlastnil!!Nìkde se asi stala chyba!Co s tím mám dìlat,koho kontaktovat?Díky za odpovìï!