zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

Azor
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by Azor »

Tak náš druhý nejmladší čelen kádru si dnes zastřílel: http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=3228458 :D Střelbu má zatím na 81% a stále ji ještě nemá plně natrénovánou a hlavičky má 76%-ty už má vytrénované :|
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Azor wrote:Tak náš druhý nejmladší čelen kádru si dnes zastřílel: http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=3228458 :D Střelbu má zatím na 81% a stále ji ještě nemá plně natrénovánou a hlavičky má 76%-ty už má vytrénované :|
tak to je fakt borec........
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Slanec

Post by Slanec »

Azor wrote:Tak náš druhý nejmladší čelen kádru si dnes zastřílel: http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=3228458 :D Střelbu má zatím na 81% a stále ji ještě nemá plně natrénovánou a hlavičky má 76%-ty už má vytrénované :|
O to větší střelec, protože jsi hrál rozestavením 4-3-3 a to je samozřejmě menší pravděpodobnost tolika gólů u 1 hráče než při rozestavení s 1 útočníkem na hrotu. Takže gratuluju.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
wc-man
Team Manager

Post by wc-man »

hmm tak sem prohral 5:0 ale na červene sem vyhral 4:2 :P http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=25
skutečný život má nesrovnatelně vyšší hodnotu než CM 20 let, při 100% xp výkon 78 a agr.0
kojotus_kokotus
Team Board Member

Post by kojotus_kokotus »

Slanec wrote:
O to větší střelec, protože jsi hrál rozestavením 4-3-3 a to je samozřejmě menší pravděpodobnost tolika gólů u 1 hráče než při rozestavení s 1 útočníkem na hrotu. Takže gratuluju.
radsi utocnika s bp 72 kterej odehral 500zapasu a dal jeden gol, nez utocnika s bp 70 kterej dal za 100 zapasu 200 golu... :D
kopeckar

Post by kopeckar »

kojotus_kokotus wrote:
Slanec wrote:
radsi utocnika s bp 72 kterej odehral 500zapasu a dal jeden gol, nez utocnika s bp 70 kterej dal za 100 zapasu 200 golu... :D
No pokud by to bylo jen o této volbě a jinak by byli v obou týmech hráči se stejnými bp, tak já beru raději toho druhého, protože jednak by to skoro na výkonu celého týmu nebylo bodově poznat, ale gólově ano a za druhé je šance, že tomu co má těch zápasů méně, ještě bp poroste. :lol:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
kopeckar

Post by kopeckar »

Trošku jsem se nudil a tak jsem si listoval statistikama přístupnýma díky SPFA a zjistil jsem, že momentálně je na 109.místě historických tabulek aktivních hráčů mezi ligovými střelci tohle CB. Zřejmě to bude tím, že většinu času tráví v nižších divizích, ale i tak klobouk nahoru.

Image
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
zajdaz

Post by zajdaz »

Nechtěl jsem s tím "frajeřit" ale mám druhýho nejlepšího střelce v mistrákách na SP. :lol:
Image
kopeckar

Post by kopeckar »

zajdaz wrote:Nechtěl jsem s tím "frajeřit" ale mám druhýho nejlepšího střelce v mistrákách na SP. :lol:
Image

No vzhledem k tomu, že jsi ho koupil v sezoně 23 a teď je 25,tak když je mu teď 34, ta mu tehdy bylo 32. Jeho nej výkon je 65, takže v 32 měl výkon krásných 59. No ať koukám, jak koukám, tak kvůli ničemu jinýmu, než tomu co máš v uvozovkách si ho koupit nemohl. :lol: :lol: :lol:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
kojotus_kokotus
Team Board Member

Post by kojotus_kokotus »

kopeckar wrote: No vzhledem k tomu, že jsi ho koupil v sezoně 23 a teď je 25,tak když je mu teď 34, ta mu tehdy bylo 32. Jeho nej výkon je 65, takže v 32 měl výkon krásných 59. No ať koukám, jak koukám, tak kvůli ničemu jinýmu, než tomu co máš v uvozovkách si ho koupit nemohl. :lol: :lol: :lol:
nebyl si to ty, kdo v tomhle tematu par prispevku zpet daval prednost lepe strilejicimu hraci, nez tomu co poda lepsi vykon?? :)
kopeckar

Post by kopeckar »

kojotus_kokotus wrote:
kopeckar wrote: No vzhledem k tomu, že jsi ho koupil v sezoně 23 a teď je 25,tak když je mu teď 34, ta mu tehdy bylo 32. Jeho nej výkon je 65, takže v 32 měl výkon krásných 59. No ať koukám, jak koukám, tak kvůli ničemu jinýmu, než tomu co máš v uvozovkách si ho koupit nemohl. :lol: :lol: :lol:
nebyl si to ty, kdo v tomhle tematu par prispevku zpet daval prednost lepe strilejicimu hraci, nez tomu co poda lepsi vykon?? :)
Jo jasně byl jsem to já, ale jednalo se o případ který jsi uvedl ty, takže jednak šlo o zcela jinou úroveň (o 11-13 bodů větší bp) a za druhé výkon 59, v 33 pak 56, nyní v 34 aktualně 53. No abych takového hráče živil v divizi E ve které jeho současný majitel je, tak jediný důvod musí být ten uvozovkovej. :lol:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
zajdaz

Post by zajdaz »

kopeckar wrote:No vzhledem k tomu, že jsi ho koupil v sezoně 23 a teď je 25,tak když je mu teď 34, ta mu tehdy bylo 32. Jeho nej výkon je 65, takže v 32 měl výkon krásných 59. No ať koukám, jak koukám, tak kvůli ničemu jinýmu, než tomu co máš v uvozovkách si ho koupit nemohl. :lol: :lol: :lol:
Je to tak, kupoval jsem ho pro rezervní tým. Teď už ale nebude potřeba, budu kupovat nový CF a současný 30-ti letý půjde do rezervy, takže ho u mě nechám zahřívat lavičku "B" týmu než se rozhodne jít do zaslouženýho důchodu. :D
kopeckar

Post by kopeckar »

zajdaz wrote:
kopeckar wrote:No vzhledem k tomu, že jsi ho koupil v sezoně 23 a teď je 25,tak když je mu teď 34, ta mu tehdy bylo 32. Jeho nej výkon je 65, takže v 32 měl výkon krásných 59. No ať koukám, jak koukám, tak kvůli ničemu jinýmu, než tomu co máš v uvozovkách si ho koupit nemohl. :lol: :lol: :lol:
Je to tak, kupoval jsem ho pro rezervní tým. Teď už ale nebude potřeba, budu kupovat nový CF a současný 30-ti letý půjde do rezervy, takže ho u mě nechám zahřívat lavičku "B" týmu než se rozhodne jít do zaslouženýho důchodu. :D
Kolik chce peněz taková stará mrcha? :lol:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
zajdaz

Post by zajdaz »

kopeckar wrote:Kolik chce peněz taková stará mrcha? :lol:
Ani moc ne... 6000 € plat + 2000 € bonus. Tak samozřejmě na hráče, kterýho nevyužiju už pomalu ani u rezervy je to docela luxus, ale mě to ani příšliš nevadí, nejsem ten co šetří kam až vidí... Zas můžu tvrdit, že jsem měl/mám v týmu hráče, co byl druhý nejlepší střelec gólů na SP. :) A to se vyplatí... :lol:
kopeckar

Post by kopeckar »

zajdaz wrote:
kopeckar wrote:Kolik chce peněz taková stará mrcha? :lol:
Ani moc ne... 6000 € plat + 2000 € bonus. Tak samozřejmě na hráče, kterýho nevyužiju už pomalu ani u rezervy je to docela luxus, ale mě to ani příšliš nevadí, nejsem ten co šetří kam až vidí... Zas můžu tvrdit, že jsem měl/mám v týmu hráče, co byl druhý nejlepší střelec gólů na SP. :) A to se vyplatí... :lol:
Jo tak to zas není tak hrozný a snad to bude motivace pro tvoje mlaďochy, aby se u vyrovnali. :lol:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

19.8.2013 - 152
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”