Moderator: Czech Moderators
tak to je fakt borec........Azor wrote:Tak náš druhý nejmladší čelen kádru si dnes zastřílel: http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=3228458Střelbu má zatím na 81% a stále ji ještě nemá plně natrénovánou a hlavičky má 76%-ty už má vytrénované
O to větší střelec, protože jsi hrál rozestavením 4-3-3 a to je samozřejmě menší pravděpodobnost tolika gólů u 1 hráče než při rozestavení s 1 útočníkem na hrotu. Takže gratuluju.Azor wrote:Tak náš druhý nejmladší čelen kádru si dnes zastřílel: http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=3228458Střelbu má zatím na 81% a stále ji ještě nemá plně natrénovánou a hlavičky má 76%-ty už má vytrénované
radsi utocnika s bp 72 kterej odehral 500zapasu a dal jeden gol, nez utocnika s bp 70 kterej dal za 100 zapasu 200 golu...Slanec wrote:O to větší střelec, protože jsi hrál rozestavením 4-3-3 a to je samozřejmě menší pravděpodobnost tolika gólů u 1 hráče než při rozestavení s 1 útočníkem na hrotu. Takže gratuluju.Azor wrote:Tak náš druhý nejmladší čelen kádru si dnes zastřílel: http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=3228458Střelbu má zatím na 81% a stále ji ještě nemá plně natrénovánou a hlavičky má 76%-ty už má vytrénované
No pokud by to bylo jen o této volbě a jinak by byli v obou týmech hráči se stejnými bp, tak já beru raději toho druhého, protože jednak by to skoro na výkonu celého týmu nebylo bodově poznat, ale gólově ano a za druhé je šance, že tomu co má těch zápasů méně, ještě bp poroste.kojotus_kokotus wrote:radsi utocnika s bp 72 kterej odehral 500zapasu a dal jeden gol, nez utocnika s bp 70 kterej dal za 100 zapasu 200 golu...Slanec wrote:O to větší střelec, protože jsi hrál rozestavením 4-3-3 a to je samozřejmě menší pravděpodobnost tolika gólů u 1 hráče než při rozestavení s 1 útočníkem na hrotu. Takže gratuluju.Azor wrote:Tak náš druhý nejmladší čelen kádru si dnes zastřílel: http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=3228458Střelbu má zatím na 81% a stále ji ještě nemá plně natrénovánou a hlavičky má 76%-ty už má vytrénované
zajdaz wrote:Nechtěl jsem s tím "frajeřit" ale mám druhýho nejlepšího střelce v mistrákách na SP.
nebyl si to ty, kdo v tomhle tematu par prispevku zpet daval prednost lepe strilejicimu hraci, nez tomu co poda lepsi vykon??kopeckar wrote: No vzhledem k tomu, že jsi ho koupil v sezoně 23 a teď je 25,tak když je mu teď 34, ta mu tehdy bylo 32. Jeho nej výkon je 65, takže v 32 měl výkon krásných 59. No ať koukám, jak koukám, tak kvůli ničemu jinýmu, než tomu co máš v uvozovkách si ho koupit nemohl.![]()
![]()
Jo jasně byl jsem to já, ale jednalo se o případ který jsi uvedl ty, takže jednak šlo o zcela jinou úroveň (o 11-13 bodů větší bp) a za druhé výkon 59, v 33 pak 56, nyní v 34 aktualně 53. No abych takového hráče živil v divizi E ve které jeho současný majitel je, tak jediný důvod musí být ten uvozovkovej.kojotus_kokotus wrote:nebyl si to ty, kdo v tomhle tematu par prispevku zpet daval prednost lepe strilejicimu hraci, nez tomu co poda lepsi vykon??kopeckar wrote: No vzhledem k tomu, že jsi ho koupil v sezoně 23 a teď je 25,tak když je mu teď 34, ta mu tehdy bylo 32. Jeho nej výkon je 65, takže v 32 měl výkon krásných 59. No ať koukám, jak koukám, tak kvůli ničemu jinýmu, než tomu co máš v uvozovkách si ho koupit nemohl.![]()
![]()
Je to tak, kupoval jsem ho pro rezervní tým. Teď už ale nebude potřeba, budu kupovat nový CF a současný 30-ti letý půjde do rezervy, takže ho u mě nechám zahřívat lavičku "B" týmu než se rozhodne jít do zaslouženýho důchodu.kopeckar wrote:No vzhledem k tomu, že jsi ho koupil v sezoně 23 a teď je 25,tak když je mu teď 34, ta mu tehdy bylo 32. Jeho nej výkon je 65, takže v 32 měl výkon krásných 59. No ať koukám, jak koukám, tak kvůli ničemu jinýmu, než tomu co máš v uvozovkách si ho koupit nemohl.![]()
![]()
Kolik chce peněz taková stará mrcha?zajdaz wrote:Je to tak, kupoval jsem ho pro rezervní tým. Teď už ale nebude potřeba, budu kupovat nový CF a současný 30-ti letý půjde do rezervy, takže ho u mě nechám zahřívat lavičku "B" týmu než se rozhodne jít do zaslouženýho důchodu.kopeckar wrote:No vzhledem k tomu, že jsi ho koupil v sezoně 23 a teď je 25,tak když je mu teď 34, ta mu tehdy bylo 32. Jeho nej výkon je 65, takže v 32 měl výkon krásných 59. No ať koukám, jak koukám, tak kvůli ničemu jinýmu, než tomu co máš v uvozovkách si ho koupit nemohl.![]()
![]()
Ani moc ne... 6000 € plat + 2000 € bonus. Tak samozřejmě na hráče, kterýho nevyužiju už pomalu ani u rezervy je to docela luxus, ale mě to ani příšliš nevadí, nejsem ten co šetří kam až vidí... Zas můžu tvrdit, že jsem měl/mám v týmu hráče, co byl druhý nejlepší střelec gólů na SP.kopeckar wrote:Kolik chce peněz taková stará mrcha?
Jo tak to zas není tak hrozný a snad to bude motivace pro tvoje mlaďochy, aby se u vyrovnali.zajdaz wrote:Ani moc ne... 6000 € plat + 2000 € bonus. Tak samozřejmě na hráče, kterýho nevyužiju už pomalu ani u rezervy je to docela luxus, ale mě to ani příšliš nevadí, nejsem ten co šetří kam až vidí... Zas můžu tvrdit, že jsem měl/mám v týmu hráče, co byl druhý nejlepší střelec gólů na SP.kopeckar wrote:Kolik chce peněz taková stará mrcha?A to se vyplatí...